Siyasetçilerin Unutulmayan Sözleri

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Forum tarihimin en beğendiğim konusu oldu. Sevgili mavi buralarda değil galiba, ruhuna şifa olsun. Teşekkürler.

Onedio kaynaklı şunları keyifle paylaşmak isterim:

Türkeş Türk çocuğu, Ecevit halk çocuğu, Erbakan Müslüman çocuğu, biz o... çocuğu muyuz?

Bana Türkiye’nin durumunu bir kelimeyle anlatın derseniz "iyidir" derim. İki kelimeyle anlatın derseniz "iyi değildir" derim.

Bulut buluttur, bulutun akı da buluttur garası da, binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.

Elektriğin komünisti olur mu? Yazın biz Bulgaristan'dan elektrik alıyoruz. Kışın Bulgaristan bize elektrik veriyor.

Asıl aradığım Demirel sözünü bulamadım henüz.

"Kerhaneleri kapatalim da vatandas bizi mi .iksin?"

Son düzenleme:
Ok yaydan çıkmış, ok gidiyor. Ben onu havada yakalayamam.

''Bu meclisin yarısı hıyardır!.. Sözümü geri alıyorum. Bu meclisin yarısı hıyar değildir...'' - Osman Yüksel Serdengeçti

- “Sekiz yıl Özal’a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır…” (Tansu Çiller)

- “Powell’ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır…” (Abdullah Gül)

- MHP içinde Kürt kökenli çok kardeşimiz var. MHP içinde gelişme süreci içinde Alevi kardeşlerimiz, PKK'lı... eee Kürt kökenli kardeşlerimiz var.

- Kutuplaşmaya, karmaşaya, krize, kargaşaya, kaosa, kavgaya ve karanlığa bizimle yürü Türkiye

Bahçeli

Karadeniz Ereğli mitingi sırasında uçak geçince: “Üzerinden uçak geçen Ereğlililer”

Tansu Çiller

‘Evlatlarıma Helal Lokma Yedirmediğim Halde’

Recep Tayyip Erdoğan..

Tayyip Erdoğan 2005 yılında yaptığı bir açıklama sırasında, siyasi bir gafa daha imza atarak ‘Çünkü ben ülkemi adeta pazarlamakla mükellefim’ dedi. :d

Navalny nin Rus iktidari tarafindan zehirlendigi iddiasi Putin'e soruldugunda;
"O kendi kendini zehirlemiştir."

Sakat, beğenilerden önce etiketleyip yazdım. Bir aç, oku. Ayrıca şu konuyu rahat bırakalım. Başka yerde etiketle.
La olum zik zak yapanları asla sevmedim. Mert ol bir kere de olsa.
Önce beğeni buttonuna basıp iki dakika sonra güya engeli kaldırdığını yazıyorsun. Ve sonrasında bana sakat diyorsun.
Ciddiyetsiz.

La olum zik zak yapanları asla sevmedim. Mert ol bir kere de olsa.

Bak gram anlamıyorsun. Bu konuyu rahat bırakalım diyorum. İki kere farklı konuda etiketliyorum. Yine buraya yazıyorsun.

Melnur, seni aşmayı başarırsam daha engel yüzü görmem.

İki gözümün çiçeği, pişmanlık insana dair, vazgeçme insana dair, karar, fikir değiştirme insana dair, değişim insana dair, gelişim insana dair, zik zak dediğin ne?

Sensizliği denedim, hoşuma gitmedi. Israr etmem mi gerekiyordu?

Bak gram anlamıyorsun. Bu konuyu rahat bırakalım diyorum. İki kere farklı konuda etiketliyorum. Yine buraya yazıyorsun.

Melnur, seni aşmayı başarırsam daha engel yüzü görmem.

İki gözümün çiçeği, pişmanlık insana dair, vazgeçme insana dair, karar, fikir değiştirme insana dair, değişim insana dair, gelişim insana dair, zik zak dediğin ne?

Sensizliği denedim, hoşuma gitmedi. Israr etmem mi gerekiyordu?
Özürün kabahatından daha büyük. Engelledim derken yazdıklarına karşılık kaldırırken en azından bir özür dileyen ve benim razımı alsan nasıl olurdu ciddiyetsiz domates?
Hala üst perdeden konuşup akıllı olduğunu zannetme. Nerede etiketleyeceğime ben karar veririm. Sen de hiç bir şey olmamış gibi öyle dalmasaydın.

Geri