siyasal iklimi arkasına alıp yardıran üye

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkek değildir. Şimdi şurada iki reiz güzellemesi yapıp ana avrat muhaliflere sövsem başıma bişi gelmez. Adam "karınız helalim" dedi bişi olmadı mesela. Fakat ben "başkan sanki bugün biraz moralsizdi" desem btk bddk tdk akom trt hepsi birden kapıya dayanır saniyesinde. En az sekiz yıl iddianamemin hazırlanmasını beklerim volta atarken. O nedenle bi yerden sonra yaptığımız hiç de kolay değil. Kabul edin.

kişilerin yaptığı densizliği tüm partililere mal eden düşünce yoksunu üyelerin hayıflandığı durum. ben buraya sırasıyla bütün partilerin seçmeninin yaptığı densizlikleri, diğer parti seçmenlerine ettiği küfür ve hakaretleri dizerim. Fakat bir kaç densizin yaptığı absürt girişimleri bütün bir partiye ve seçmenine mal etmek, ''anamıza bacımıza laf ediyorlar'' diye hayıflanıp, atatürkçü düşünce sistemine sahip olmayanlara ''karısı bana helaldir derim'' diyen insanla aynı düşünce yapısına sahip olmak demektir.

Reddediyorum, 2 tarafında birbirine hakaret edip analarını bacılarını birbirlerine helal kılan insanları, kendi aralarında swinger'a davet ediyorum.

X parti üyesi şöyle dedi desek Y partiside şöle cevap verdi desek X VE Y yi bulmak hiçde zor olmaz maalesef

Kendi şımarıklıklarını, suçlarını muhalif olmaya bağlayan, siyasi iklim üzerinden haklı çıkmaya çalışan insan beyanı. Yandaşların bazı suçlarına müsamaha gösteriliyor şeklinde bir beyan olsaydı aklın emaresi görülebilirdi.

Kendimi bir muhalif olarak görüyor ve olanlardan veya olacak olanlardan hiçbir korku duymuyorum. Kimse muhalif olduğu için sekiz yıl iddianame beklemiyor.

Bana öyle geliyorki , size geliyormu bilmem ama mualif asmak istermiyiz gençler sorusu bile ilerde olabilitesi yüksek birşey gibi duruo

kafirmi lan o , dıkşiiiiiaaaannnn
aha gitti. İddanamesi çıkana kadar beklicekti yoksa , bi sigara versene süleyman... hıppppfsssss pufffff
olm çek şu dinamiti ya sigara var elimde.

Geri