SiyahBeyaz

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Restfulun öz kardeşiymiş kendisi. yazdığı sözleri severek takip ediyorum. :)

baştan sona bu konuyu arıyodum bende :D
ya yeni tanıdım ama kaç senelik arkadaşım sanki :D okadar iyi anlaşıyoruz o kadar birbirimizi tanıyoruz ki:cici:
sevimli mi sevimli ,sıcak kanlı ,içten,samimi yok böyle bişey :kiki:hem ortağım yakında bu sinemada :D yirim seni yirim :zuha:

Canım kardeşim arkadaşım sırdaşım herşeyim benim :kiss: hayatımın anlamı bacım :srl: çok seviyorum ki ben onu :dyg: iyi kötü herşeyini seviyorum.İyi ki annem doğurmuş (:

Ana ReSTFuL harbi öz kardeşin mi? :srl: Pek tanımıyorum kendisini ama hanımefendi, sessiz, sakin bir bayan. Tanıdıkça ilave ederim. Her şey gönlünce olsun. :cici:

bende duyunca şaşırmıştım restfulun kardeşi olduğuna.

Beni azçok tanıyan ama ben onu hiç tanımadığım kişiymiş zaten genelde hep öyle olur. Neyse burda tanışmak vesile oldu. Yinede çok tanımam ablasını da kardeşinide. Yalnız sevimliler, foruma renk katıyorlar. (:

ReSTFuL u katıLıyorum iyiki annesi dogurmus :p
Saka bi yana Benımde burda tAnıdıqım iLk kişiLerden
Sıcak Kanlı Kendini Sevdirebilen uyumLu sohbeti güzeL
eGLenceLi :cici: Cok sevdigim üyelerin başinda kendileri
Her Ne Kadar felsefe Biraderinyomla ortak oLup Benı KatLetmeyi
pLanLasaLarda Ben ısındım ona :p
Umarım Herşey Gönlünce oLur..:)

Çok tatlı, sakin ve çok sevdiğim restfulun kardeşi kendisi , iyi ki bizlerle birlikte

Ortağımın canı =)
Kendi halinde,hanımefendi,duygusal ve sempatik biri.Menajerim olur kendisi=)
Her şey gönlünce olsun ; )

SiyahBeyaz Tanısmak nasip oldu cok tatlı biri anlayıslı seviyorum kendisini :) insallah herseyi yüregi gibi güzel olur canım benim ablasıda kendiside insallah hep böyle olurlar :) ikinizide kocaman öpüyorum :kiss:

Ablasıyla beraber çok şirinler :p sohbeti hoş , sevdiğim birisidir :) onunla sohbet etmek güzel :)

800. mesajım senin için olsun güzellik. Sohbet etmeyi sevdiğim , tatlı , canayakın , sevimli , birbirimize sataşmayı seviyoruz biz :p kız iyiki tanımışım seni

Nickinin üzerine tanımam, mesajlarında ki çizgisini de .. Profilinin her bir öğesini de ayrı ayrı çok beğeniyorum..
Beşiktaşlı Olmanın Ayrıcalığını hissettiren bir yansıması var..
Kişisel sayfasıyla da topladığı takdirin haddi hesabı iyice karıştı (=
Işıltısının her daim beraberinde olması dileğiyle :sevimli:

Forumun naif hatunlarindan. Sohbeti hos, kalbi tertemiz. Birde cok akillidir fistigim. Olgun kisiligi ve hic bozmadigi cizgisi ile ornek bir kisilige sahiptir. Hersey gonlunce olsun cokca seviliyorsun :o

SiyahBeyaz

Konunu cekip cıkardım eskilerden :rolleyes:
Kalbi temiz melek hatunum. İlk muhabbetimiz sule damlayla oldugu gibi senlede yengec olusumuzla baslamıstı. :şirine:
Çoğu yönlerimizin uyusunu seviyorum, kalbinin güzelliğinin simâna yansıdıgını düsünüyorum.
Melek gibi hatun. :heyecan:
İyi ki hayatımda yer edinmissin, hayallerimdeki sehirde yasıyorsun,
birgün büyük hayalimi gerceklestirince senide o hayalle bütünleştirmek ümidi icindeyim. :dyg:
Rabbim hakkında her konuda en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Bunu hakettigini düsünüyorum.
İyi ki varsın dostlugumuza masallah. :benmi:
Seviyorum cokca seni. :kiss:​

Bir yönü var ki çok takdir ediyorum
kimseyle mıçmıç muhabbetini görmedim

Seni nasıl anlatsam bilmiyorum ama bir yerden başlamak lazım dimi abla ? Seninle ne zaman tanıştım inan hatırlamıyorum ama iyiki tanımışım dediğim insanların arasında varsın. Yeri geldi seninle beraber güldüm yeri geldi seninle üzüldüm ben ablam yeri geldi içim doldu doldu sana anlattım herşeyimi. Sana çok güveniyorum bunu hiç bir zaman aklından kaçırma, Aramıza inşallah kimse girmez ablacım izin vermeyelim aramıza bozmaya çalışanlara rağmen kenetlenelim anlaştıkmı ? Hiç bir zaman üzülme o güzel gözlerinden bir damla yaş akmasın abla ben dayanamam değer verdiğim bir insanın günden güne kaybolmasına üzülmesine ağlamasına dayanamam. Herşeyi atlatıcaksın merak etme ha dersen tek başıma zor dersen beraber atlatırız sıkıntı yok abla biliyorsun :o Hastalıkta sağlıkta mutlu gününde kötü gününde hep yanında olucam beşiktaşlı hatun unutma :o SiyahBeyaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri