SiyahBeyaz

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samimiyetine inandığım insanların başında geliyorsun,Seni öyle çok seviyorumki anlatamam abla anlatmaya ne bu yazdıklarım yeter yada sana karşı olan saygım sevgim sana karşı güvenim yeter.İyiki varsın sen ne yaparsan yap ben kızamamki sana kıyamam üzemem seni.İyi gününde istediğinle takılabilirsin umrumda değil ama kötü gününde HEP BEN OLUCAM YANINDA ESRA ABLA :o SiyahBeyaz`ım öz ablam benim hep kal yanımda.

Kardeşimin kardeşi :p , ablasından farksız aynı samimiyet ve aynı duruşu sergiliyor.Bir süredir sık sık konuşuyoruz ve hep zevk alıyorum konuşmalarından her ne kadar yaşım 26 olsa da bana çıtırım diye hitap ediyor ve beni hep şımarıyor :şekil: o yüzden gönlümde yeri var :p hiç sıkıntı yüzü görmeyesin ve o güzel yüzün hep gülümseme ile dolsun taşsın yakışıyor çünkü sana gülmek çıtırım :p şimdilik bu kadar zaten yeterince şımartıyorum bir de burada insan içerisinde şımartmayayım,görüşmek üzere :p :srl:

Nasıl desem sözlerime nasıl başlasam diye 2 saat düşündüm ( düşünmedi ) :msm:

Sözlerime şöyle başlamak istiyorum inatçıdır dahada halk dilinde konuşmak gerekirse " keçi "

Ama bunu asla kabul etmez tavsiyem yav he he diyip geçin
Bi aralar hissedilir deprem olmuştu hissetmeyecek kadarda hissizdir kendileri :D

Nedense çoğu kişiye hanımefendi gözüküp kandırıyor ama tam bir cadıdır halk dilinde "süpürgeli bayan"

Hiç bi iyi yanı yok ? Tabii var mesela çok iyi içli köfte yer evet bunu çok iyi yapar.

Şiir yazıyor hemde ilkokullu seviyesinde aggahahshjsdj

Neyse ketenlenip şiir yazmayı öğreneceğiz hahaks

Muhabbeti hoş çoh eğlenceli biri konuşmaktan hiç sıkılmadım,İyi ki seni tanımışım:ciks:

Buralar bos kalmis, iyiki varsin yuregi guzelim esom benim. :dyg:

Sohbeti çok tutan biri, bi sohbeti bitirme bi kaç gün alır mı :asd: Son zamanlarda denk gelemedik göremiyorum :)

Esoş immm

Kendisiyle samimi olma hikayemiz karmaşık.
Genel olarak bahsedecek olursam eski sevgilisinden haz etmiyordum bu sebeple kendisine ön yargılarım vardı.Hatta eski sevgilisi burada üst yönetimde kol gezebiliyor diye yetkimi bırakıp aylarca girmedim.Gidişim sessiz,dönüşüm çok şiddetli oldu tabi.Gizlenmiş bütün her şeyi ortaya çıkardım.
Bu gittiğim süreçte benle yaşıt değer verdiğim biri vardi. Güya zor anlarımda yanimda olan fakat sinsi sinsi milletin özelini taşıyan biriydi.Hatta Esra ile de samimiydi sonra Esra nin loglarini eski sevgilisine taşıyinca Esra silip atmış bunu.Tabii ki bana Esranin eski sevgilisi icin b*k atiyordu, "Murat akşama kadar ona caps" taşıyorum demiyordu.Deseydi bilirdi öyle biriyle iş birliği yapan birine olan tavrımın ne olacağını.Bunu Kanıtlamamda çok etkili oldu Esra.
Neyse deşmeyeceğim daha, beni bir mikroptan kurtardı.Kendisine müteşekkirim.
En sevdiğim yani sevmediği birine politik olmaması.
Yapılanı unutmaması.
Herkes bir Mevlana ya sanirim biz kucağımızda kedimizle bir başımıza yaşlanacağız sence?
Gamsızlığı örnek alinası.Göründüğü gibi soğuk biri değil çok tatlış bir sesi var.Gayette güzel.
Mutlu kal,güncellerim yine.
SiyahBeyaz

Sanal dünya ve forumu kullanma, hal tavır vb. açısından örnek forum kullanıcısı.
Esra gibi olun.
tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri