Siyah

Z
  • Kullanıcı ZeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yerde daha yazmistim farkli bir üye BeLa. Oldugu gibi davraniyor, kendini kasmiyor, az biraz serseri ruhlu ama asla haddini asmayan bir arkadasimiz. Ayrica koyu galatasarayli. Sagopa Kajmer dinliyor. (:

@BeLa hacım nasıl başlasam şimdi:)

Onu yıllardır tanırım ilk önceleri soğuk kendini beğenmiş demiştim hatta kendisine;d bilirsin o zamanları ama şu 2 senedir daha yakından tanıma fırsatım oldu,efendi,kendi halinde ,kolay kolay hiçbir olaya girmez karışmaz ama uzaktan hep takip eder(: ve vefalıdır ,sohbeti muhabbeti seviyeli,çekilir cinsinden.selamı sabahı yerindedir.
Takım yarışına girmeyin aman derim:p
Tanıdıgıma pişman olmadığım sayılı insanlardandır,güvenirim herdaim. e bu kadar yeter gari.
Bela kardeşim herzaman dersinya hep yek hep tek.. cx. rabbim gönlündekini alnına yazsın;d hakediyorsun.

gördüğüm kadarıyla adam gibi adamlardan.Amacı farklı şeyler olmayan biri..

* Kendine has bir yapısı var ve sınırlarını iyi muhafaza ediyor.

* Az ama öz konuşanlardan.

* Allah bahtını ak pak eylesin.

Ben bu adami çok seviyorum.
Sebepsiz, nedensiz, sorusuz sualsiz kocaman bir sevgi var içimde o'na karsi.
Galatasaray denilince akla BeLa gelir, BeLa diyince akla Galatasaray gelir.
Benim aklima da onun duzgun karakteri, kisiligi, durusu, durustlugu geliyor.
Bana "vefali ablam" diyisi geliyor. (ablam der kardesi olsam da :))
5 yil once tanidim, onca sey geldi geçti ve o hala benim en kiymetlim,
öz abim olsa bu kadar severdim.

Bir nick bir insana bu kadar uyar :p
Tam bir BeLa :p
Ama eski avatarini daha cok seviyordum :p

Galatasaray için sonsuza kadar sayın derseler gönüllü olur buna eminim :)
İyi bir taraftar iyi bir insan :) Tanışmadık ama forumda sıkça karşılaştığım üyelerden.

Sefa'nın başka bir büyüsü var insanlar üzerinde.Az konuşuruz öz konuşuruz.
Tepkilerini,netliğini ve kendinden emin konuşmalarını severim.Seni de severim büyük.
O bana birşeyi irdeleme diyorsa evet irdelemeyi bırakmam lazımdır.Çünkü bilir ucu bana dokunursa ben kırılırım.Sessiz,sedasız ama asidir :p Galatasaray'ı sırf onun hatrına severim.
Bana hala çiçek gönderecek.Çok fazla laubali olmayı sevmez.Bazen bana saksı muamelesi yapsa da yine de kızamam kırılamam.
Ne saksısı? Çiçek saksısı whatsapp.
Vallahi diyorum etliye sütlüye karışmıyorum.Akıllandım yeminlen.

İyi ki varsın büyük.
Adamın dibisin.
Değerlisin.Hep mutlu ol.

Sanal ortamda tanıdığım en iyi adamlar arasındadır her zaman.
Hiç konuşmasakta bana olan sevgisinden zerre şüphe duymadığım,yaptıklarında vardır bir bildiği dediğim tek insansın.
Yıllar çabuk geçiyor,büyüyoruz herşeyi öğreniyoruz elbette değişiyoruz ama özümüzdeki insanlığımızı kaybetmiyoruz demi büyük.Allah'a çok şükür ki seni tanımışım.
Bence sen kesinlikle nick değiştirmelisin.Yolların ustası,kızların hastası hızına kurban olduğum plaka kodu eksik nickinden kesinlikle kurtulmalısın.
Yakışıklım,merhametli,iyi niyetli canım arkadaşım.
Bak vefalı diyemiyorum çünkü vefasızsın bea,huysuzsun da.
Ama olsun yine de çokça seviliyorsun.
Öperim yüreğinden.

Gereksiz konuşmalara girmeyen , öz konuşup kendini net bir şekilde ifade edebilen aynı zaman da Asil bir duruşu bulunan forumda sevilen ve tabi ki de Renkdaşşşşş :o

Urfa bana küsmüş ama sebebini bilmiyorum. :dusun:Sana ne yaptım bilmiyorum ama bilerek yapmamışımdır onu biliyorum.
Sen iyi bir insansın, gayet aklı başında ve mantıklı.
Olduğu gibi ve doğal.
Nev-i şahsına münhasır kelimesi bence seni anlatıyor..
Pek fazla samimiyetimiz olmasada arada sırada paslaşırdık.
Eğlencelide olurdu falan.
Sağlık olsun, canın sağolsun..
Rabbim iyiliklerle karşılaştırsın seni, gönlünden geçen herşeyi gerçekleştirebilmen dileğiyle..
Adın gibi yaşa..
BeLa gibi değil tabii ki Sefa gibi ;p

Gelip takılıyor arada. :)Bazı olaylara rağmen severim.Sevdiklerini sahiplenir,onlar için çok şeyi göze alır ben gibi.Belki bu yüzden kaybediyoruz çoğu zaman.Susmak her zaman iyidir.Bak,sustu(k) zamanında dibimizde yaban otu gibi bitenler şimdi işine gelmediğinden aramaz sormaz oldu.Eee sanal işte herkes çirkefinden,namlısına karşısındakine ciddiyet vermiyor.Neyse çok gördüm ben sende görmüşsündür bu senaryoları.Ancak ben pes ettim artık yaşayıp görsün herkes kimin ne olduğunu.Mevlanacılık oynamıycam artık :p

Neyse herşey gönlünce olsun.

Gördükçe 'hayat ne tuhaf' diyesim gelir arada.İyi niyetli ve vefalı biridir.

BeLa :) Saygı değer biladerim benim..
Bizim tanışıklığımız günümüz sanal dünyasına takılan artık bi çok insanın mazisi kadar vardır..
Tam aşinalığım olmamasına karşın yaşlılık sendromları boy gösteriyo hafıza güçlük çekmekte sanırsam 2006 yıllarına dayanmakta öyle değilmi biladerim , o günden bugüne fazla haşır neşir olmasakta az muhabbet ile birbirimize bu vakite kadar çok şey anlatmışlığımız oldu , araya uzun zaman birimleride girse işlerimizden ötürü hiç bir vakit kopukluk olmadı ilk zamanlardaki samimiyetimiz neyse üstüne eklenmiştir ama eksilmemiştir.. Kendisi hakkında kim ne düşünür kim ne eder bilmiyorum ama benim neslimde benim gözümde Sefa , Adam gibi adamdır , günümüz sanal dünyasında türünün son örneklerinden olan delikanlıdır senin gibi insanlar parmakla sayılacak kadar azınlıkta kaldı biladerim bu duruma tilt oluyorum ama gerçekler acıdır..
Günün birinde yolarımız kesiştiği vakit onunla oturup bi nargile ile kahve keyfi eşliğinde onunla muhabbet edeceğiz.
Samimiyetinden , delikanlılığından hiç bi vakit kuşku duymadım senin.
Muhabbetinin içtenliği ile kendi doğalığını yansıtıyorsun , herkezle yüz göz olmayı sevmez , insanları iyi analiz edebiliyo..
Eee Aşram ( hanımefendi de yoruma katayım , çay servisi yapar bize :) huysuzu da bu denli güzel yorum yaptığına göre , bende üstüne ilave ettikten sonra senin hakkında ileri veya geri düşüncelere sahip olanlar orada dursun vede ne yaşanmış ne edilmişse ilk önce bi kendini sorgulasın ondan sonra sorgulama hakkı varsa gelsin seni sorgulasın , sen öyle basit yolardan kimseyi kıracak , yıkacak bir insan değilsin eğerki böyle bir durum olmuş isede geçerli bir sebeplerin vardır..
Senin karakterinide kişiliğinide oldum olası hep taktir ettim vede etmekteyim..
Hayatının geri kalan her yılında herşey dilediğince olmasını nasip etsin Rabbim inşallah , saygılar biladerim..
Kendinden olabildiğince mağrum bırakmamaya bak olurmu..

BeLa bana karşı gerçekten cok sabırlı ve uzuun zamandan beri de varlığını ustumden cekmeyen kişi. Hic sevmez övgülü sözleri bende sevmem zaten .p Hep var ol adam öpüyorum o güzel yüreğinden..

Zeyno'mun kankisi.. Başka da bir şey bilmiyorum hakkında. Saygılar efenim..

BeLa ile birebir sohbetimiz olmadı hiç ama seveni çok..
Bazen kayboluyor bazen geri geliyor ama BeLa nicki ona gerçekten yakışıyor..

BeLa forumun en ağır başlı adamlarındandır efendi zeki ve bir o kadar alçak gönüllü adamdır. kendisini tanıdığıma memnun oldum.. :)

Birgün Siyah renge sor hep karanlık içini yakar
bembeyazdım kirlendim, taşlandım yuhlandım bittim ..

Seninle konuşasım var ama ne konuşacağımı da bilmiyorum.Zaman çabuk geçiyor sanki büyük.
Şu ortamlarda hele neler görüyoruz,öfkemize yeniliyoruz ama öyle insanlar var ki onların değerini çok sonra anlıyoruz sanırım.Herşeye-herkese rağmen aklıma düştüğünde hayırlı dualarım yüreğinde hisset.
Umarım hayatında herşey yolundadır,mutlusundur,huzurlusundur.
Değerlisin,ölene kadar da öyle kalacaksın..
Valide sultana selamlar,saygılar.

Mutlu kal.

Siyah

Tipik bir akrep burcu nasıl olur görmek istiyorsanız buyrunuz :D Ketum,zor güvenen sırdaş,sıkı dost ve bunun gibi pek çok özellik.Son derece zor güvenen bir insanın güvenini kazanmış olmak beni fazlasıyla şımartıyor.En doğal hakkım şımarırım tabi :p Yanımda olduğun için çok sağol abicim. İstanbul'a gelmeni dört gözle bekliyorum.Yolun mutluluklarla başarılarla açılsın hep inşAllah, seviliyorsun çokça.

Biraz şu akrepsel huylarını aşta açılll açıllll yaş geldi geçiyor :D anladın :D

Siyah çok artist ya. .s.s
Bir de Gs'li .s.s düşman başına Allahım ya rabbim. Fenerbahçeli olacağı kulisteki dedikodular arasında. .s.s :p
Her şey gönlünce olsun odun. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri