Siyah Nokta Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Konu sahibi son olarak 72 gün önce görüldü
Ciltteki siyah noktalardan kurtulma, Ciltteki siyah noktaları yok etme, Siyah noktalar için kür

Siyah noktaları cildinizden tamamen temizlemek amacıyla buhar kürü uygulayabilirsiniz.Bunu yapabilmek için biraz su kaynatın ama iyice kaynatın. Kaynamakta olan suyun üzerine yüzünüzü yaklaştırın yalnız çok dikkatli olun.Cildinizi yakmadan 3-5 dakika kadar yüzünüze buhar banyosu uygulayın başınıza bir havlu örterseniz daha etkili olur.Buhar işllemini uyguladıktan sonra cildinize bir kaşık yoğurda yarım limon suyunu karıştırın ve bu karşımı cildinize sürün göz çevrenize sürmeyin 15 dakika kadar bekleyin daha sonra maskeyi çıkartın ve cildinizi ılık su ile yıkayın.

Ayrıca cildinizdeki siyah nokta oluşumunu önlemek için en önemlisi cildinizi günlük olarak doğru ürünlerle temizlemeye çalışın.

cok sakat i$ bacim bu xD
benim gibiler o dedigini yaparken kesin yaniktan hastanelik olurlar xD

:D ayarlamak marifet ben mesela bilirim kendimi kesin ya cok yaklasirim yada cok uzak durarim ortasini bulamam :D
birinde siyah seyler hala durar tekindede yuzum domates gibi olur :D

ben yuz icin yapmisdim buhar tam 1 hafta baya eziyyet cekdim hassas ciltler sakin yapmasin hatta hic maske yapmayin krem yeterli bana gore :)

Geri