Sivrisinekler neden bazı insanları çok ısırır ?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
1ebacb378072760f49db5cb861ad9683_1276432480.jpg

Yapılan araştırmalarca sivrisineklerin bazı insanları daha çok ısırdığı,bazı insanların kendilerine daha çekici geldiği ortaya çıkmıştır.0 kan grubuna sahip bireylerin sivrisinek saldırısına maruz kalma olasılığı,bira içen bir kişinin sivrisenek saldırısına maruz kalma olasılığı,Dolunayın çıktığı gecelerde insanların sivrisinek saldırısına maruz kalma olasılığı,Gebe kadınların nefes alış verişi arttığından ortaya çıkan nem ve karbondioksitten dolayı sivrisinek saldırısına maruz kalma olasılığı,Koyu renk giysi giyenlerin (özellikle kırmızı & siyah) sivrisinek saldırısına maruz kalma olasılığı oldukça yüksektir.

Benim kanımı emen sivrisinek ölür. Tecrübeyle sabittir. Memlekette kum gibi ölü sivrisinekleri yatağımdan temizlerdik. Aslında önce tadımlık bakıyorlar ve istedikleri gibiyse doyana kadar emiyorlar. Ne oluyorsa o tadımlık baktından sonra oluyor. Ben hiç sivrisinek yüzünden kaşıntı, sivrisinek yarası falan nedir bilmem. Isıran mefta oluyor :T: Yanımda kalan da; ay çok sivrisinek var, ay uyutmuyorlar v.s. diye yakınıyor. Kanımı neden sevmiyorlar, anlamadım ben de...

Benim babamıda çok ısırıyor :) kanı tatlı ondan :)

Bu uyuz yaratiklar cok severler beni :p
Ustune alerji de eklenince bir guzel sisiyor isirdigi yerler :honk:

Benide cok ısırıyor da benim baska cekiciliğim var galiba bunlar mevcut değil bende :D

Geri