Eric Cartman
Üye
-
-
-
-
-
Isotrexin Jel
Tretin Krem
Cleocin - T
Neutrogena Yağsız
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sivilceye çözüm arıyorum ve son 1 ayda kullandığım formül inanılmaz işe yaradı biraz zahmetli ve tabi kişinin durumuna göre pahalı sayılabilecek bir yöntem.
''Öncelikle ben cilt durumumu belirteyim aşırı yağlı ve hassas bir cildim var''
Altını çizdim çünkü eğer cildiniz kuru veya normalse pek işe yaramayabilir..
Kullandığım malzemeler; -Cleocin-T -Tretin - Isotrexin Jel - Neutrogena; Yağsız Yüz Temizleme Jeli
Sabit bir şekilde yüz temizleme jelini her sabah akşam ürünlerimizi sürmeden önce kullanıyoruz.
Sabah yapacağımız olay Cleocin-T'yi hafif bastırmadan ince bir şekilde sürüyoruz ve sürdüğümüz noktanın üzerinden bir daha geçmemeye özen gösteriyoruz çok az kullanmak önemli hem cilt açısından hemde dış görünüş açısından çok sürünce sürdüğümüz bölgeler aşırı parlıyor buda kötü bir görüntüye sebep oluyor.
Akşam ise yapmamız gereken az miktarda cildimize yedirerek Tretin kremi sürüyoruz. Sürdükten sonra 1 saat cildin kremi emmesini bekliyoruz.. 1 saatin sonunda Isotrexin Jel'i az miktarda ince bir şekilde sürüyoruz.. Bu iki işlem sonrasında akşamları yüzümüze sivilce ve izlere iyi gelen tretinoin + isotretinoin + eritromisin takviyesi yapmış oluyoruz.
Arkadaşlar öncelikle ben bir doktor değilim. Ve soracak olursanız bu ülkedeki cildiye doktorlarının hiç birine güvenmiyorum şahsım adına konuşuyorum. Bir sürü doktor değiştirdim hepsi kafalarına bir ezber oturtmuş bakmadan hep şu ilaçları sayıyor.. benzamycin, sivex, clindoxyl, imex.. hiç biride bi halta yaramıyor özelliklede bu benzamycin denen şey adını koyamadım daha.. ben kendi çabalarım sonucunda ulaştım huzura bana güvenin demiyorum güvenmeyinde demiyorum keyfiniz bilir..