Sivilcelerim için ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
bir tutam kuru bamyayı bir çay bardağı zeytinyağında iyice ezin hamur gibi olana kadar devam edin ve haftada 2 kere yüzünüze sürün 1 saat bekleyin ve yüzünüzü yıkayın periyot olarak 1 ay yapın 15 gün bekleyin sonuc iyi olacaktır... En azından ben yararını gördüm. banada yaşlı bi teyze önermişti

bende ayva çekirdeklerini limon suyunda 2 gün bekletip yüzüme sürüp kurumasını bekleyip yıkıyorum o da iyi geliyor.

İmex sivilce kremi 3.5 TL

Bir tutam yılan yağını unla kavurup üzerine ezilmiş nane yapıp mantı ile birlikte yiyorum ben.
Tavsiye ederim iyi geliyo!!!11!

yumurtanın akı ile sarışısını birbirinden ayır o kadar. sürme bile ayır yeter. .

Bebek pudrasının içine yarım limon sıkın maske kıvamına getirin.Haftada 3 kez yapın hem cilt için hemde sivilceleriniz için farkını göreceksiniz.Ayrıca ilaç olarakta arkadasın söylediği imex gerçekten işinize yarayacaktır.Bay ve bayanlar imexi kapatıcı gibi de kullanabilirler ten renginde olduğu için kremi sürüp dışarıya'da çıkabilirsiniz.

Bebek pudrasının içine yarım limon sıkın maske kıvamına getirin.Haftada 3 kez yapın hem cilt için hemde sivilceleriniz için farkını göreceksiniz.Ayrıca ilaç olarakta arkadasın söylediği imex gerçekten işinize yarayacaktır.Bay ve bayanlar imexi kapatıcı gibi de kullanabilirler ten renginde olduğu için kremi sürüp dışarıya'da çıkabilirsiniz.

E herseyin bi ustasi var dimi ama :p

Yüzdeki sivilceleri kesinlikle sıkmayınız, yüzdeki kan dolaşımı direk beyinle bağlantılıdır.

Eskiden sarımsak sürerlerdi. :D Kardeşim ilaç kullanıyor onda çok olduğu için.

Kızlar pudra sürsün erkeklerde ergen gibi gezsin..

Çoğu arkadaşım roaccutane ilacını kulalnıyor kurutuyormuş ama dudaklarıda çatlatıyor kullanan erkek arkadaşlarım dudak balmıda kullanıyordu çok şeker oluyorlardı :p:D:D:D

Sivilcelerin için bol bol rafılz yiyebilirsin.
Başlıktan bunu alnadım.​

Temiz tutup tonik kullaniyoruz bolgesel olarak jojoba yagimizi uyguluyoruz, kalan izler icin kantaron yagi kullaniyoruz.
Gectikten sonra temiz tutmaya ozen gosterip nemlendirici olarak bepanthol cilt bakim kremi kullaniyoruz.

Geri