Sivilce

Konu sahibi son olarak 3773 gün önce görüldü
Sivilceyi bi günde kurutmak için ne yapmalıyız?

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamadim ki

yakınınızda kuzeniniz falan var mı, ona nikah düşer. deyin ki işte benim şöyle bi sağlık problemim var, bunu sana değdirmem lazım. sadece dokunsun bi, sonra yavaş yavaş ıslanacak o. ıslanması iyi bi şey, demek ki kuruyacak. daha fazla değdirirseniz daha çok ıslanır. yapın bunu bi, devamını yaptıktan sonra anlatcam.

yakınınızda kuzeniniz falan var mı, ona nikah düşer. deyin ki işte benim şöyle bi sağlık problemim var, bunu sana değdirmem lazım. sadece dokunsun bi, sonra yavaş yavaş ıslanacak o. ıslanması iyi bi şey, demek ki kuruyacak. daha fazla değdirirseniz daha çok ıslanır. yapın bunu bi, devamını yaptıktan sonra anlatcam.
Sevgilim surekli oksuyo ama gecmiyo

Sevgilim surekli oksuyo ama gecmiyo

sanırım sevgiliniz işi bilmiyor. vallahi ölüyü okşayıp diriltenleri gördüm ben. başka bir erkeğe okşatma ihtimaliniz var mı peki, kıskanç mı sevgiliniz? sağlık yani bunun ayıbı olmaz çünkü.

sanırım sevgiliniz işi bilmiyor. vallahi ölüyü okşayıp diriltenleri gördüm ben. başka bir erkeğe okşatma ihtimaliniz var mı peki, kıskanç mı sevgiliniz? sağlık yani bunun ayıbı olmaz çünkü.
Baya dalga gectiiin ha benle

ooo tam patlatmalik desene. Iki tirnak arasina sıkıştırıp hırt sesi cikana devam. Ne oyle kurutma filan .p

Mesajların birazı silimmiş sanırım ama silinmeyen kısımlar bile yeterice şey ııı şey kelime bulamadım. Az sözlük karıştırim tekrar gelecem

Geri