Sivasspor - Galatasaray ( 2 - 3 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
maçı alırız sıkıntı yok
kalecinin elinde topu tutma kuralı gibi yine Galatasaraya karşı kullanılan bi VAR
başka maçlarda başka takımlara karşı bu VAR yok oluyo

YUNUSUM bee canını yerim

Şu golü Sivas Fenerden yeseydi, buradaki bir kaç embesil artığı demediğini bırakmayacaktı. Futbolda böyle goller yeniyormuş, değil mi?

hakem bokunu çıkardı
kart beklentisini geçtik artık Galatasaraya faul vermesi için oyuncuların ayağının kopması lazım

VICTOOOORRRRRR

OSIMHEEEENNNNNNN

elle oynamaya sarı kart vermedi

Allah BELANIZI VERSİN

Gese yenilsin. Kizdirmak istediğim biri var. Fjjfjfnfnnfb
Sirf bunun hatrina Allahim jfjfnf

nihat kahveci birkaç gün önce bu açıklamayı yapmıştı. ne kadar doğru açıklama olduğunu bugün bir kez daha gördük.
mertens'in pozisyonunu uzak açıyla bir kez gösterdiler, yakın çekim vermediler bile. manaj'ın el pozisyonunu diğer açılardan vermediler. maç sonu hepsi çıkacak ortaya.

Kaleciye kırmızı vermesi gerekli değilmi, bariz gol engellenmiyor mu? İşte bu çifte standart, bize kırmızı ama rakibe sarı kart. Galatasaray kollanıyor diyenlere kapak olur umarım.

Kaleciye kırmızı vermesi gerekli değilmi, bariz gol engellenmiyor mu? İşte bu çifte standart, bize kırmızı ama rakibe sarı kart. Galatasaray kollanıyor diyenlere kapak olur umarım.
bariz gol şansı yok. osimhen topu köşeye çekerek açıyı kaybediyor zaten. kaleye yönelen ve takip eden iki oyuncu da var.

Mertensin yüzüne vuruyolar oyun devam ediyo

BARIIIIŞ ALPEEEERRRR YILMAAAAAZZZZ

Berkanın da yüzüne vurdular
bu hakemler için dirsekler serbest galiba

Mertens sarı kart
komedi filmi

bu değişikliklerden sonra takım geriye yaslanmaz inşallah

DAYIya yapılan faul kart değil mi yani

şuna VARsız kırmızı veremedi ya

Allah BELANIZI VERSİN

VARla da kırmızı vermedi

ALLAH

BELANIZI

VERSİN

futbolculuk hayatını bitirecek hareketi var'da izleyip kırmızı vermedi. allah hepinizin belasını versin.
yapı yapı diyordunuz bugün net bir şekilde gördük. tff alenen galatasaray'a savaş açmış durumda.

galatasaray bugün sadece sivas'ı yenmedi. 10 kişiyle başta tff olmak üzere feneri, yayıncı kuruluşu da yendi. hepiniz aldınız bugün mesajı.
bu kulüp kenetlenince neler oluyor hepiniz göreceksiniz.

Barış'a yapılan faule kırmızı değil diyebilen bir babayiğit var mı? Hakem resmen son dakika da dahi beraberlik olsun diye kırmızı vermedi ki 11 kişiyi 9 kişiye karşı oynattı.

futbolculuk hayatını bitirecek hareketi var'da izleyip kırmızı vermedi. allah hepinizin belasını versin.
yapı yapı diyordunuz bugün net bir şekilde gördük. tff alenen galatasaray'a savaş açmış durumda.

Ben VAR'dan sonra kesin kırmızı bekledim. Hangi mantıkla vermedi hala anlayamadım.

Fenerlileri sadece 11 dakika sevindirebildik çok bile onlara 11 dakika.

mertens'i biçtikleri, yüzüne dirsek attıkları iki pozisyonu geçtim ama o son pozisyon, o son pozisyon.. var bile artık mecburen çağırmak zorunda kaldı. göz göre göre yapamayız bazı şeyleri dedi. yine de veremedi. kulüp açıklamasını bekliyorum.

medyada birilerine hizmet eden kişiler bile şu pozisyona ses çıkartıyor. inanılır gibi değil. bu hakeme düdük astırılmalı, arkasındakiler araştırılmalı.

Geri