Merhaba arkadaşlar,aranızda sitesi olan veya bir sitede yazar olan varmı merak ettim varsa 1-2 sorum olacak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne gibi site :p
EmRe var tanıdıgım Forum sitesi var uyar mı ?![]()
Uyar uyar bi 200 cevap sanırımı doldurayımda ondan sonra ulaşırım ben onao değil sen çok emek veriyorsun bu foruma hep burdasın hangı konuyu açsam direk cevaplıyorsun cansın sen can
)
ne demek efendim işimiz bu dicemde bizim degil Hüma gibilerin işi aslında :p
bizi calıstırıyolar köle gibi sizin gibi kıymet bilenlerde olmasa napcaz :p
sen ne sitesi istiyosun bakalım
Sanırım SEO ayarları dışında doğal yollardan hit kazanmaktan bahsediyorsun.
En önemlisi Hüma 'nın dediği gibi özgün olmak.
Günümüzde Google'dan reklam almak istediğinde bile, özgün olmadığın için reklam verilmiyor.
Öte yandan kendi yaptıklarımı sana anlatabilirim.
Konu başlığı dikkat çekici ve konuyu anlatır olmalı.
Giriş cümlesi veya ilk iki-üç cümle yazının genelini anlatmalı.
Önemli yerleri koyulaştırarak yazmalısın.
Paragraflar arasında birer satır boşluk olursa, kullanıcılar sıkılmaz.
En önemli şeylerden birisi de konu etiketleri. Konu etiketlerini kısa, öz ve "Bu konuyu Google'da arayacak olsam, ne yazıp ta bulurum." diye düşünerek seçmelisin.
Örnek yazılar;
Turkcell MaxiPlus 5, HazırKart
Sony Xperia Z2 | Demiratar.com
NOT: Çoğu editör yapmaz ama bence esinlendiğin internet sitelerini kaynakça olarak göstermelisin ve link vermelisin. Bu siteler arası etkileşimi ve hit sayısını arttırır.
Çok teşekkür ederim,ama sitem film sitesi olduğu için özgün yazı seçeneğim yok
Sonuç olarak filmi anlatan kısa bir yazı yazıyorsun. Etiket seçimi de yapıyorsun. Bu dediklerimi uyarlayabilirsin.
Birşey daha soracağım,Karşılıklı reklam alabileceğim biryer varmı ? Banner felan
Para kazanmak için mi, yoksa hit almak için mi?
O zaman işin zor. Piyasaya düşmeden önce sitende yayınlanmalı ki değeri olsun.Film sitesi![]()
O zaman işin zor. Piyasaya düşmeden önce sitende yayınlanmalı ki değeri olsun.
Çapraz link değişimi yap gitsin ya uğraşma .