Siteden kiminle tatile gitmek isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü

Siteden kiminle tatile gitmek isterdiniz?​

Şöyle yorgunluğunuzu atacağınız, eğlenebileceğiniz güzel bir tatile kiminle gitmek isterdiniz?

tatile bile gidemedim
sıçtığımın virüsü yüzünden
hepsi yalan oldu

Turizm sektöründe çalıştığım için benimle gitmenizi öneririm ama kanki olarak. Gittiğimiz yerde tanımam ladhalsda

@juju'ya kaş borcum var artık... konum olarak. ay isterse laminasyon olarak da olur o ayrı...
gidelim de sonsuz havuzlarda, denize baka baka dedikodu yapalım. kardashianlardan falan konuşuruz.

İki yıldır Kaş'a giderim tatilde.

kanki kunkilerim kekelerimle gitmek isterdim. sanırım

@Nicomedia bey ile bir Tayland çıkarması yapıp Phuket adalarında fink atmak isterim...

Eee önce bi asansöre binseydiniz ahahaaass

beni en cok güldürenlerle

avucumun içi kaş'tan daha büyük.
parmaklarım da plajından daha uzun.

@climax @Prodesmotes @melnur
bu üçünün yan şezlongunda olup muhabbeti dinlemek isterdim.

avucumun içi kaş'tan daha büyük.
parmaklarım da plajından daha uzun.

@climax @Prodesmotes @melnur
bu üçünün yan şezlongunda olup muhabbeti dinlemek isterdim.

Asi doktorla eğlenceli olur ama melnur hastalıklı bir arkadaş. Denize bakınca Recep Tayyip Erdoğan'ı görüyor, kuma uzanınca Recep Tayyip Erdoğan'ı hissediyor, rüzgar esince Recep Tayyip Erdoğan'ı duyuyor.

Gel vazgeç.

Asi doktorla eğlenceli olur ama melnur hastalıklı bir arkadaş. Denize bakınca Recep Tayyip Erdoğan'ı görüyor, kuma uzanınca Recep Tayyip Erdoğan'ı hissediyor, rüzgar esince Recep Tayyip Erdoğan'ı duyuyor.

Gel vazgeç.
içkiler yudumlanırken platonik melnur'a göz ucuyla bakılıp, değişik bir haz alınabileceğini düşünerek dahil ettim.
yan şezlongdan salut : dd

Bizim sitede Neslihan hanım var. Yeni ayrıldı kocasindan. O olabilir.

@juju'ya kaş borcum var artık... konum olarak. ay isterse laminasyon olarak da olur o ayrı...
gidelim de sonsuz havuzlarda, denize baka baka dedikodu yapalım. kardashianlardan falan konuşuruz.

Ay ben bu mesaji nasil gormemisim ya x bize oyun oynuyo.. aramiz bozuldun diye bence. Bebis kas’ta otelimiz bile belli. Tam bizim luksseverligimize layik bir otel bulduk. bizim yapacagimiz dedikodudan ses kaydi alan iyi santaj yapar:D

Geri