Sitede taraflılık olduğunu düşünüyorum

Konu sahibi son olarak 3453 gün önce görüldü
acayip derece riyakar ve taraflı bir biçimde yönetildiğini düşünüyorum. Ayrımcılık ise diz boyu.

Forumsal'ın adı ayrımsal olsa daha mantıklı olur bence.

Bunu söyleyeceğimi hiç ummazdım ama bu konu da maalesef hakkı var.

Bizim en ufak mesajlarımız bile aşağılama diye editlenirken bazılarının aleni küfürlerini raporladığım halde tuhaf şekilde banlanmıyor.

Taraf olmayan bertaraf olurmuş.

Bizim taraflı bir cumhurbaşkanımız vardı ve anayasa değişikliğiyle bunu legal hale getirecek(ler). Senin yakındığına bak!

sadece konunun ismini okuyarak alperin açtığını anlayabiliyorum artık

Sjdnskxnsnxn ayrımsal ajxnsjxnakznd
Ben kendime troll diyorum devealper beni geçmiş.

Sen bile gunde 1 kez dogruyu soleyebiliosun moruk , kumpasa getirilip banlanan biri olarak katiliyorum yarismaya herkese basarilar...

İlk kez bir konuna katılıyorum, Kesinlikle haklısın ..

Ne siteymis böyle. O degil de saclarına aklar düşecek bu site yüzünden,yazık.

Senin sitede paylaştığın resimler kocaman saçlı sakallı bir adam ve senin yorum olarak yazdığın cümleler, açtığın konular ergenimsi olunca söz ve suret birbirini tutmuyor. Görüntünle senkronize olamıyorsun :)

Durum böyle olunca ciddiye alınmıyorsun. Trol gibi davranıp ciddiye alınmayı beklemeyeceksin, tanımadığın insanlara kendini hatırlatmak için saçmalayıp durmayacaksın. Ya da sen bunları boş ver hiç birini kafaya takma çünkü iki gün geçmez yine gelir tuhaf bir konu açarsın zaten.

Dün, üyeleri kışkırtan bir üye vardı, banlandı. Onun kışkırtmasına karşı öfkesine hakim olamayan üyenin banlanmaması taraftarıyım. Bende çok fazla kışkırtılıp banlanan biri olup, kışkırtılanı değil, kışkırtan kişiyi banlamak daha mantıklı bence. Küfrü meşru görmüyorum, ama o kışkırtılan insanlara da hak verin.

Çok kışkırıyorsunuz ama

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri