Sitede engellediğiniz üyeleri hangi nedenlerle engelliyorsunuz?

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3235 gün önce görüldü

Sitede engellediğiniz üyeleri hangi nedenlerle engelliyorsunuz?

O derece gözümde büyüttüğüm bir üye yok. Engellemeye gerek duymadım kimseyi.

Engellemeye yeri nerde onu bile bilmiyorum. Hiç gelistirememisim kendimi . :S

Karaktersizlik yaptıkları için.

şimdi şöle :pppp boşol boşol boşol diom engelliom :pppp

Nasil engelleme yapilir bilmiyorum

Bi tane oğlana "adamsın,helal olsun" dedim. Kalktı bana "sen benim adamlığımı sorgulayacak adam değilsin" dedi. Şaka gibi. Şimdi ben bunu engellemiyim napiyim? Popişini mi şaplaklayım?

Diğer adam baksan fularlı. Siyasal islamcı entelektüel. Kalkmış bana kuran'ın sofistike olduğunu, normal bireylerin anlamasının (uygun tercümeye rağmen) mümkün olmadığını, bize yol gösterecek velilere ihtiyacımız olduğunu söylüyor. Eh güzel kardeşim gülen ne yapmaya çalışıyordu? Süleymancılık nurculuk ibrahimağacılık.. Cılık culuk bunlar şirk değil de ne? Şimdi bunu savunan adamı engellemiyim napıyım? "anasına bacısına sövmeden hakaret edeydiniz ata'ya daha iyi olurdu" diyeni engellemiyim napıyım? Ümüğünü mü sıkayım?

Hatem i engelledim çünkü gece bennen soppet etmek istiyor, ay gece ne işim olur elin adamıynan? Vasabını da sildim zaten. Şuan çok rahatım.​

Kimseyi engellemedim, çok rahatsız edilirsem ancak o zaman düşünebilirim.

hiç adetim değil engellemek, bilakis ne kadar daha komikleşebileceklerini görmek isterim.. ama engelledikten sonra gizli gizli ne yazmış diye araştıranlar var onlara gülüyorum, sanıyor musunuz ki biz bilmiyoruz ? .pp

Sorun yaşadığım üyeyse görmemek için engellerim tabi ki görüp niye sinirlerimi bozayım.

evet cınım seni de engelledim .d bak mesela engellediğimden beri yorumların artık beni kaşındırmıyor, okuyup geçiyorum. yani engellemek sandığın kadar negatif bir eylem değil, sen de deneyebilirsin.

dediğim gibi, rahatsız olduğum kişiyi engellemek onu kale alıyorum demek, veya hayatımda bir yere koyuyorum demek, varlığı ve yokluğu bir olsun isterim, yazdıklarını okuyayım ama gram umrumda olmasın isterim, o yüzden böyle bir ihtiyacım yok, birde dediğim gibi tahammül edemediğim tek şey zeka kırıntısı olmayan insanlar, onları gördükçe de zaten allaha şükrediyorum. Yoksa yani küfür etseler ne olur etmeseler ne olur, neden engelleyeyim ? .p
Tamamen şahsi kanaatim.

Geri