site yapmak icin en iyi program hangisidir

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
Arkadaşlar benim Microsof Office serisinden Frontpage programına ihtiyacım var bilgisayarınızda yüklü ise mail olarak gider mi bu velet :( web tasarımı yapmam lazım gençler

Bal Porsuğu yardım et Divine ile Frontpage yi indirmeye çalıştık olmadı başka bir program da olur web sitesi tasarlayabileceğim :s Sende yüklü ise gönderilir mi acaba :o

web tasarımı bilmem, frontpage ihtiyacınız varsa bu program 2006 yılında geliştirilmesi durdurulmuş
dreamviewer deneyin alternatif

tabi bu programlar öyle indireyim de bi site yapayım derseniz size yardımcı olmaz, kodlama falan bilmeniz lazım bunlar sadece aracı olur yani

web tasarımı bilmem, frontpage ihtiyacınız varsa bu program 2006 yılında geliştirilmesi durdurulmuş
dreamviewer deneyin alternatif

tabi bu programlar öyle indireyim de bi site yapayım derseniz size yardımcı olmaz, kodlama falan bilmeniz lazım bunlar sadece aracı olur yani

Kodlama biliyorum ama Frontpage daha çok kolaylık sağlıyor site oluşturmada. Tek tek kod girmek zaman kaybı. Bu yüzden hocamız burdan yapmamızı istedi. dreamviewer aynı işlemi mi görüyor

Kodlama biliyorum ama Frontpage daha çok kolaylık sağlıyor site oluşturmada. Tek tek kod girmek zaman kaybı. Bu yüzden hocamız burdan yapmamızı istedi. dreamviewer aynı işlemi mi görüyor

frontpage'in yeni adı Expression Web olmuş, bi de öyle ara istersen

Dreamweaver oneririm ben de, frontpage e gore daha kapsamli diye biliyorum hatta.
Hem kod yazarak hem de dizayn modunda calisabilirsin.

Torrent kullanıyorsan link olarak buluruz istediğin programı.

Geri