Site uyarı veriyor bakarmısınız

Konu sahibi son olarak 3048 gün önce görüldü
Site bazı sayfalarda uyarı veriyor bu şekilde sadece bendemi var bu sorun bilmiyorum bakarmısın teşekkürler

3aqa1A.png

Sitede virüs varsa sende de virüs koruma porgramı varsa o porgram izin vermiyordur :tatlı:

evet var virüs proğramım ama iki gündür bu şekilde inşaallah düzelir :cici:

Sitede zararlı içerik olduğunu zannetmiyorum ama garanti veremem.

Bazen tarayıcıların kendi firewall sistemleri de bazı içerikleri "tehlikeli" olarak sınıflandırabiliyor.

Örnek olarak, çok spamlanan (art arda şikayet edilen) kelimeler, videolar, içerikler filtrede "tehlikeli" sınıfına düşebiliyor.

Eğer ben yine de içeriği görmek istiyorum diyorsanız, eklediğiniz görseldeki "ayrıntılar" kısmına tıklayarak yada tarayıcı ayarlarınızdan siteyi güvenli olarak işaretlerseniz sorununuz çözülecektir.

benim ban açıldı ya ondan veriyor. malumat'ın banı açılmıştır dikkat dikkat etenşın. herkes sığınaklara.

Forumsal yönetimi konu nereye gitti lütfen konumu kapatıp silermisiniz ben geyik konusu açmadım ..

Forumsal yönetimi konu nereye gitti lütfen konumu kapatıp silermisiniz ben geyik konusu açmadım ..

Sanırım benim mesajım içindi bu söyleminiz. Geyik olarak algılamayın, sorununuzun çözümünü sunduğuma inanıyorum.

Bunun haricinde bir teknik sıkıntınız varsa yada bunları yapmanıza rağmen sorununuz çözülmezse tekrar yardım etmeye hazırım.

Ama konu içinde size karşı bir dalga geçme, sizin üzerinizden bir geyik yapma olayı olduğunu düşünüyorsanız yine de rapor sistemini kullanabilirsiniz. Belki de benim göremediğim bir şeyi diğer yönetici arkadaşlar görebilirler.

İyi günler, iyi forumlar.

ya abla siteyle ne alakası var.sitede verilen linki browserin ve onun güvenlik ayarları riskli kabul etmiş.

Geri