forumsalcılar kım ırccecıler kım aralarındakı mesele nedır bu ıkı grubun ne alıp veremıyorlar bırbırlerıyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.forumsal.net
sen hangi tarafsınben çıkış yapıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
irc… site bölünmedi candy hanım. forumsalcılar ircciler tarafından ikinci defa satın alındıkları için gerildiler, ircciler de forumsalcıların hızına yetişemediklerinden gerildiler sonra hazır gerilmişken her şeye gerilelim diye yeni konular icat edip herkes sesini yükseltti ama bir çözüme kavuşturamayınca da en iyisi eğlenelim dedik ve bitti…sen hangi tarafsın
Sorun eskı yönetım olan @X denen beceriksiz adamdan mı kaynaklanıyormuş ki herkes kotu konusmus hakkında sımdı ıyıler yenıden mı egemen oldu
Kotuler kaybetmeye mahkumÇÜNKÜ............................
![]()
X i ne kadar tanıyorsunuz da bu kanıya vardınız ? ne konuda becerekli yada becereksiz olduğunu tartışmak için önce bu adamın yaptıklarını yapabilmek ve onun oluşturdugu sistemde bulunmak gerekir, X yönetimce hatalar yapmış olabilir lakin kesinlikle becereksiz vs gibi söylemleri onun yönetimde olan biri olarak kabul etmiyorum!Sorun eskı yönetım olan @X denen beceriksiz adamdan mı kaynaklanıyormuş ki herkes kotu konusmus hakkında sımdı ıyıler yenıden mı egemen oldu
bunlar sizin düşünceleriniz değil o zaman, bir insanı kimsenin sevip sevmemesiyle becereksiz gibi sacma sapan cümleler kuramazsınız, benim gözüm de bir devri başlatan öncüdür, başkalarının gözünde kötü yönetim sergileyen Owner , bende berbat yönetiyorum ama becereksiz de olduğumu zannetmiyorum ki X in yaptığından cesaret bulup ircrehberi diye bir yer oluşturduk, sıfırdan kullanıcı tuttuk tek tek sunuculara ulaşıp daha önce yüzüne bakmadıkları adamların yanlarında durduk ve bir oluşum elde ettik.Hiç kımse sevmıyor o adamı ama
Sen akıllanmazsın asdgdhforumsalcılar ve ircciler.
![]()
Sen akıllanmazsın asdgdh![]()