site bolundu mu

Konu sahibi son olarak 236 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumsalcılar kım ırccecıler kım aralarındakı mesele nedır bu ıkı grubun ne alıp veremıyorlar bırbırlerıyle

araştırmana ilk olarak buradan başlayabilirsin.ldfkg

Biz kendi içimizde didişiriz ama yanımıza bizden olmayan, farklı değişkenler girince daha birleştirici, bütün oluruz…

İrcciler/forumsalcılar

1713944274329.png

Sorun eskı yönetım olan @X denen beceriksiz adamdan mı kaynaklanıyormuş ki herkes kotu konusmus hakkında sımdı ıyıler yenıden mı egemen oldu

sen hangi tarafsın
irc… site bölünmedi candy hanım. forumsalcılar ircciler tarafından ikinci defa satın alındıkları için gerildiler, ircciler de forumsalcıların hızına yetişemediklerinden gerildiler sonra hazır gerilmişken her şeye gerilelim diye yeni konular icat edip herkes sesini yükseltti ama bir çözüme kavuşturamayınca da en iyisi eğlenelim dedik ve bitti…

Ayıp ya hiç olacak iş mi bu şimdi

Sorun eskı yönetım olan @X denen beceriksiz adamdan mı kaynaklanıyormuş ki herkes kotu konusmus hakkında sımdı ıyıler yenıden mı egemen oldu

ÇÜNKÜ............................

s-9b1b28312080dfaf876f893c55bcdd574f141bf0.jpg

X i ne kadar tanıyorsunuz da bu kanıya vardınız ? ne konuda becerekli yada becereksiz olduğunu tartışmak için önce bu adamın yaptıklarını yapabilmek ve onun oluşturdugu sistemde bulunmak gerekir, X yönetimce hatalar yapmış olabilir lakin kesinlikle becereksiz vs gibi söylemleri onun yönetimde olan biri olarak kabul etmiyorum!
böyle kelimeleri kulllanmak da kimsenin haddine değildir

Sizin irc yada bir şeye faydanız var mı ? önce bunu tartışalım İRC dönemin en şaşalı olabilicek günleri olmasa da tekel niyetin de olan bir forumun karşına burayı çıkardı, keza sistemi oturttu bazılarının 40 kere denediği ama yapamadığı şeyi yapıp tekel olmaktan çıkardı, ne zaman başımız dara düşse yardımını büyüklüğünü abiliğini esirgemedi tamam ben çoğu zaman yönetiminin yanlış olduğunu söyledim lakin herkesin yönetim biçimi farklıdır ve kendince doğrudur seversin sevmezsin bu tartışılır beğenmezsen kurduğu sistemde durmazsın yada durup kabul eder ona göre haraket edersin bu sebepten, kullandığınız kelimelere dikkat edin süresiz uzaklaştırmanıza sebep olabilir..

Forumsalcı irc ci konusuna gelirsek, 98 den beri irc kullanıcısıyım çeşitli görevlerde bulundum user oldum admin oldum irc forumlarında mod oldum Owner oldum ben forumsal kullanıcısına kadar bir birine bağlı hiç bir kullanıcı tanımadım, İRC kullanıcısı kadar da keyifli eğlenceli ve bir şeyleri üretmeye çalışan kimseyi de tanımadım sanal da örnek Skydancer başta olmak üzere Diablosu Defaultu kod bilgisi yüksek forumsalcılardan çıkmaz, ileri seviye tartışma yaratan kişi de irc lerde olmaz araların da çok fark vardır ama en nihayetin de aynı toplumun insanıyız ve bir platfrom altında "SADECE EĞLENİYORUZ"

Hiç kımse sevmıyor o adamı ama
bunlar sizin düşünceleriniz değil o zaman, bir insanı kimsenin sevip sevmemesiyle becereksiz gibi sacma sapan cümleler kuramazsınız, benim gözüm de bir devri başlatan öncüdür, başkalarının gözünde kötü yönetim sergileyen Owner , bende berbat yönetiyorum ama becereksiz de olduğumu zannetmiyorum ki X in yaptığından cesaret bulup ircrehberi diye bir yer oluşturduk, sıfırdan kullanıcı tuttuk tek tek sunuculara ulaşıp daha önce yüzüne bakmadıkları adamların yanlarında durduk ve bir oluşum elde ettik.

Şimdi bizim yaptığımızı daha önce biz söylediğimiz de biz kimsenin ayağına gitmeyiz biz şuyuz diyen adamlar yapmaya çalışıyor ama artık çok geç, demem o ki Yönetme konusu çok başkadır Beceri konusu çok başkadır benim gözüm de. Dikkat edin kendinize ait olmayan düşünceler neticesin de kimseyi başkalarına lafları ile yargılamayın kötü söz söylemeyin aksi takdir de banı yediğiniz de e biz böyle duyduk dersiniz o duyduklarınız kötüledikleri adamın yanında saf tutarlar.

irc ne demek? bılmıyorun ben forum yonetımı olarak dedım. eger bırı hep kotu anılıyorsa o kısı kotudur demek kı kımsede bır nese bır sevınc dostluk bırıktırememıs hayatını baskalarına mutsuzluk getırerek gecırmıstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri