Şişme bebeğe aşık olan yaşlı adamın sözleri duyanları hayrete düşürdü

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Yooo bunu aciklamaaaaaz. İlla hormon olacak. Adrenalin olacak.
Bu sorunun cevabı da senin bilim olarak kabul etmediğin psikiyatri tarafından verilecektir.
Kişinin herhangi bir objeye bağımlılık geliştirmesi şeklinde açıklanır ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlıktır.

cinsel ilişki bebeğiyle evlilik hazırlığı yapıyor​

sakıncalı

Bu sorunun cevabı da senin bilim olarak kabul etmediğin psikiyatri tarafından verilecektir.
Kişinin herhangi bir objeye bağımlılık geliştirmesi şeklinde açıklanır ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlıktır.
Bak bak yanicisi Yelda da hemen layklamis.

Bunlar zaten bu amaçla üretilen oyuncaklar. Adam gidip su terazisine aşık olsaydı dediğinde haklı olabilirsin.

Yani lefy yine yanlışsın.

lars and the real girl diye bi film var bu durumla ilgili. tam da bu adamın hikayesine benziyor konusu. çok güzel film.

@climax sizi beğeniyle takip ediyorum fakat ithamlarınızı hoş bulmuyorum. Belli başlı tabirler herkese kullanılmaz. Bu konuda gözlem yeteneğinizi kullanmanızı rica ediyorum, lütfen.

Bak bak yanicisi Yelda da hemen layklamis.
Bunlar zaten bu amaçla üretilen oyuncaklar. Adam gidip su terazisine aşık olsaydı dediğinde haklı olabilirsin.
Yani lefy yine yanlışsın.
Üyelerin katıldığı yoruma "beğeni" yapması "yancılık" değildir ve eğer şayet öyle düşünüyorsan, senin kimlerin yancısı olduğun oldukça düşündürücü demektir.

Bahsi geçen oyuncağın üretimi bile zaten başlı başına sorun, insana hakaret ancak "fantezi dünyası" adı altında böyle saçmalıklar, para getirisi yüksek olduğu için kabul görüyor, büyük bir sektöre hizmet ediyor.

Hiçbir bağımlılık faydalı değildir, kişinin yaşam kalitesi ve insan ilişkilerini bozar. Bu sebeple bağımlılık geliştirilen objenin, sürahi mi oyuncak mı olduğunun da önemi kalmıyor.

İkili ilişkilerde bile ortada bağımlılık varsa artık o ilişki sağlıklı ilerleyemez ve bir noktada tıkanır.

"yancı" lafını kullandığımda alınganlık gostermeyecek arkadaşlarım layklasin da öğreniyim. Bu arada bana birinin yancisi deseniz ben alinmam. Birleşmiş Milletler konseyi mi bu arkadaşlar. Kravat döpyesle falan mı giriyorsunuz foruma. Rica ederim ama.

Konuya gelirsek cinsel oyuncak üretimi yada kullanılması sapıklık falan değildir. Bu sektör çok zengin içerikli ve dünya çapında yaygındır. Bunlara ulaşmanın mümkün olmadığı yerlerde ve durumlarda bazı sebzelerin, şişe deodorant kutusu gibi objelerin kullanıldığını görebiliriz

Konuya gelirsek cinsel oyuncak üretimi yada kullanılması sapıklık falan değildir. Bu sektör çok zengin içerikli ve dünya çapında yaygındır. Bunlara ulaşmanın mümkün olmadığı yerlerde ve durumlarda bazı sebzelerin, şişe deodorant kutusu gibi objelerin kullanıldığını görebiliriz
İnsanı yalnızlaştıran, sağlıklı ilişkiler yaşamasına engel olan bu oyuncak saçmalıkları yüzünden çoğu insanın hayatı bitti ama sen halen normal diyorsan, ne diyeyim.

Behzat Ç'de de bununla ilgili bir bölüm vardı yine

Geri