Şişman olmanın güzel yanı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
@scope gaza getirdin beni de ahhah tatil matil yaz ayağına 3 aydır gitmiyordum spora… başlıyorum bu hafta .)

markete bile arabayla gider hale gelmistim ya yurumek icin arabayi sattim

2015te ameliyat oldum bes ayda yetmis kilo verdim
biraz daha zayiflayip abime bobrek vercektim yetistiremedik
iradeyi kaybedince verdigim kiloyu geri aldim
bi planim yok fakat haftaya diyetisyenle gorusmeyi dusunuyom bakalim
Lütfen iyi bir diyetisyen ile başlayın ama kilo vermekte irade cok onemli kendini hazir hissetmekte.
Sana bi liste versem saglikli hem 1 hafta dener misin?

Araba en cok markete giderken lazim ama....
eskiden tek seferde aldiklarimi simdi iki uc seferde aliyom
evim birinci katta merdivenleri dinlenmeden cikamiyodum simdi market posetleriyle dinlenmeden cikiyom :d

• Beğen
Tepkiler: W
Lütfen iyi bir diyetisyen ile başlayın ama kilo vermekte irade cok onemli kendini hazir hissetmekte.
Sana bi liste versem saglikli hem 1 hafta dener misin?
haftaya diyetisyene gidicem zaten
sen yine de gonder bakiyim hosuma giderse yaparim :D

haftaya diyetisyene gidicem zaten
sen yine de gonder bakiyim hosuma giderse yaparim :D
Gitmeden deneee her hafta 1 liste ile verecegimden suphem yok bana guven yarin sabah 7de yazacagim o listeye harfiyen uyacaksin ama:)
Senin de keyif alacagin bir liste.

Gitmeden deneee her hafta 1 liste ile verecegimden suphem yok bana guven yarin sabah 7de yazacagim o listeye harfiyen uyacaksin ama:)
Senin de keyif alacagin bir liste.
sabah uyuyom aksam uyaniyom 7de gonderdigin listeyi gorup de nasil harfiyen uyayim :dd

gorev adamiyim yaparim no poroplem
fakat bi hafta sonra devami olmaz
doktora gidince onun listesine gecerim

sabah uyuyom aksam uyaniyom 7de gonderdigin listeyi gorup de nasil harfiyen uyayim :dd

gorev adamiyim yaparim no poroplem
fakat bi hafta sonra devami olmaz
doktora gidince onun listesine gecerim
1 haftada vereceksin zaten 3 veya 4 kg:) moralle git diyetisyene;p

Genelde sonuç ekmek ve patates kızartması çıksr :dd

İnsanda kilo artışına sebep olan ya da diyet yapsa bile sağlıklı şekilde kilo vermesini engelleyen faktörler var ve tüm bunların önce tespit edilmesi gerekiyor ki sonrasında diyet listesi ile sağlıklı öğün planı oluşturulabilsin.

Uygun şekilde diyet yapmazsa açlık hissi devam edeceği için hem zor kilo verir hem mutsuz olur hem de bitkin düşer.

Sporu da yine kilosuna uygun şekilde önereceklerdir çünkü yanlış bir hareket yaparsa bu kez de sakatlanma yaşanabilir.

En doğrusu diyetisyen ile görüşüp ona göre plan çizmektir.

Aynen knk : “İyi bir insan olduğu için hâlâ bekar olduğunu söylüyor; çünkü erkeklerin kötü kadınlara ilgi duyduğuna inanıyor...”

mesela biri seni sırtından bıçaklayamaz… çünkü sırta ulaşmak mesele sdfghj

500. mesajımı hakeden bir konu olmuş şişmanları severiz sayarız

Geri