aegishjalmur
Platin Üye
Mis : ) irade kaybolmazsa mükemmel oluryesss spor odasi kurdum diyet spor hepsi bi arada olcak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mis : ) irade kaybolmazsa mükemmel oluryesss spor odasi kurdum diyet spor hepsi bi arada olcak
tenquMis : ) irade kaybolmazsa mükemmel olur
Sen daha sağlıklı ve daha uzun bir ömre sahip olursun umarım.tenqu
eskiden ailem icin yasiyodum simdi herkes olunce kendim icin yasamaya basladim guzel iradeye sahip olmam lazim :dd
Araba en cok markete giderken lazim ama....markete bile arabayla gider hale gelmistim ya yurumek icin arabayi sattim
Lütfen iyi bir diyetisyen ile başlayın ama kilo vermekte irade cok onemli kendini hazir hissetmekte.2015te ameliyat oldum bes ayda yetmis kilo verdim
biraz daha zayiflayip abime bobrek vercektim yetistiremedik
iradeyi kaybedince verdigim kiloyu geri aldim
bi planim yok fakat haftaya diyetisyenle gorusmeyi dusunuyom bakalim
eskiden tek seferde aldiklarimi simdi iki uc seferde aliyomAraba en cok markete giderken lazim ama....
haftaya diyetisyene gidicem zatenLütfen iyi bir diyetisyen ile başlayın ama kilo vermekte irade cok onemli kendini hazir hissetmekte.
Sana bi liste versem saglikli hem 1 hafta dener misin?
Gitmeden deneee her hafta 1 liste ile verecegimden suphem yok bana guven yarin sabah 7de yazacagim o listeye harfiyen uyacaksin amahaftaya diyetisyene gidicem zaten
sen yine de gonder bakiyim hosuma giderse yaparim![]()
sabah uyuyom aksam uyaniyom 7de gonderdigin listeyi gorup de nasil harfiyen uyayim :ddGitmeden deneee her hafta 1 liste ile verecegimden suphem yok bana guven yarin sabah 7de yazacagim o listeye harfiyen uyacaksin ama
Senin de keyif alacagin bir liste.
1 haftada vereceksin zaten 3 veya 4 kgsabah uyuyom aksam uyaniyom 7de gonderdigin listeyi gorup de nasil harfiyen uyayim :dd
gorev adamiyim yaparim no poroplem
fakat bi hafta sonra devami olmaz
doktora gidince onun listesine gecerim
savuuul :d1 haftada vereceksin zaten 3 veya 4 kgmoralle git diyetisyene;p
Genelde sonuç ekmek ve patates kızartması çıksr :dd