Şişman bayanların güzel yüzlü olması.

Konu sahibi son olarak 2957 gün önce görüldü
Çokça rastladığım bir durum.
Bu tip bayanlar genelde renkli gözlü , beyaz tenli ,pembe yanaklı falan olurlar. Kıskanılasılardır
Kilo vermeliler mi ? Zararı olmadıkça hayır
Örnek olarak BKM'deki Pelin Öztekin ..

Ayrıca çok çirkin şişman tabiri.
İnsanlar siz böyle diyince üzülüyor ve kendini beğenmiyor ozguvenleri zedeleniyor.
Kilolu denilir.

Şişman kelimesini bende hoş bulmuyorum
İnsanlar sadece delice yediği için kilo almazlar hormonsal bozukluklar, hastalıklar vs.
Hele kadınlar için çok kırıcı bir durum olabiliyor..
Kadınlar güzeldir zaten..

Arkadaşım onları küçümseyen sensin aşşalayan yine sensin. şimdi kalkıpta sende algı problemi var diyorsun ?

Kucumsedigm tek bir cümleyi gösterir misiniz?
Size diyorum ki insanlara şişman demeyin. Uzuluyorlar ve kendilerini kötü hissediyorlar. Bunda küçümseme Nerede allah aşkına ?

Ya rabbii sabır ver:d

Kucumsedigm tek bir cümleyi gösterir misiniz?
Size diyorum ki insanlara şişman demeyin. Uzuluyorlar ve kendilerini kötü hissediyorlar. Bunda küçümseme Nerede allah aşkına ?

Ya rabbii sabır ver:d

Beni zerre kadar tanımıyorsun ama sende algı problemi var diyorsun ? neyse seninle tartışmak istemiyorum sen zaten her yerde böylesin .keyifli forumlar size

Valla yuzunden ziyade tiroitlerinin guzelligi onemli. Onlar guzel degilse ondandir o.

Doğuştan, nefisden, hastalıktan gelebilir.

Sıhhati bozulmadıkça, kişi kendini iyi hissediyorsa, öyle mutlu oluyorsa, kilosu bizi değil kendisini ilgilendirir. Sevilir de ayrıca.

Bazıları troit yüzünden alıyor, veremiyor.
Ya hu kilosunun derdi sizi mi tuttu?

eskiden tombul kadınlarmış şimdi zayıflar
yarın ne olur bilinmez
özenti olma sağlığına dikkat et gerisini salla

Kilolular guzel degil sadece hem kilolu olup hem de guzel olunca dikkat cekiyor, anormal geldigi icin genele yükleniyor oysa kilolu olup da guzel olanlar zaten guzeldir ve kilo verince tam bir afet olurlar.

Geri