Sirius

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Siriiiiii canımızdır, forumun en sevilen kişilerden birisi. Hatta ilk 3'e girer.

Bıcır bıcır konuşuyor ya bazen.. elime geçirsem döve döve severdim gibime geliyor. Çok doğal, çok içten ve patavatsizliklari ile çok şirin... bir de bazen yaptığı soğuk espriler ile benim kafamı koparıyor ama olsun.. sjxjs

bir şey anlatayım… geçen sene sux ile yeni yeni bir şeyler gelişiyor, yeniyiz yani. aralık ayı, doğum günü konumu sux açtı. daha yeni olduğumuz için çok kimse bilmiyor. siri de bilmeyenlerden biriymiş demek ki. işte konumu açtı, siri unutmuş dgünüm olduğunu, wp’tan yazıyor bana güzel temennilerini, kutlamalarını. sonra birden dedi ki “hem sux kim oluyor da senin konunu açıyor, hemen de atlamış açmış, biz niye açamadık” kdkdjdj neyse sonra söyledim tabi.

bu bir patavatsızlık örneği mi bilemedim ama bu bir siri şaşkınlığı olabilir jdjdj

Tam bir şapşik, severim böyle insanları. Bulundukları ortama renk katıyorlar, teşekkürler Siri.

Neşeli, sempatik ve güler yüzlü biri. Her ne kadar arada şikayet etse de mutfakta da başarılı anladığım kadarıyla.
Tek negatif yönü küçük bir takım tutması olabilir. Eh bu da onun kusuru olsun, n'apalım?

ben ilk geldiğimde siriyi biraz daha mesafeli buluyordum. gerçi o benim kaosperverliğimden de olabilir. ama böyle bi kimseye yanaşmıyor gibiydi. sonra ekibimizle beraber sohbetlerimizde tanıdım ve gördüm ki ay ne şekermiş. bu aralar ekibi bi dağıttık ama toparlarız! az ağlamalarımı çekmediler.:D

Yeni sezona bomba gibi geliyoruz forumda Beşiktaş seslerini inleteceğizzzzzzzzzzzz..
Beklemede kalın geri sayım , yeni sezon ile birlikte başlayacak...
ayrıca bizim ihtiyar patron geliyor aklıma kafasına ne takılsa siriye soruyor:D

benim yıldızlardan biri. espri anlayışı bazen iliklerinize kadar dondursa bile yine de forumun demirbaşları arasındadır.

Forumda görmekten mutluluk duyduğum , soğuk espirilerin anası :D ...Kimseyle sorun yaşadığını görmedim , hoşlanmadığı bir şey olduğunda o yerden hızlıca uzaklaşanlardan... Kartal olması gururdur benim için... Sevdiklerimden :* ^33

Geri