Sırf, huyuna gittiğiniz için iyi anlaştığınız insanlar var mı hayatınızda?

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü

• Evet

Kullanılan: 11 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 5 22.7%
  • Şöyle ki ..

Kullanılan: 6 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    22

Hayır tabikide , Yok . Bir insanla huyuna gittiğin için anlaşılmaz bir süre sonra dayanılmaz hal alır ve patlak verir . Kimsenin huyuna göre davranmam ona neysem oyum olduğm gibi davranırım iSter konuşur benimle istr konuşmaz :) kimsenin havasını kaprisini triplerinide çekemem.

Bu gün huylarına gittim anlaştık diyelim yarın ne olacak yarında huylarına gidecem öbür gün böle uzayıp gidicek. çekemem kimsenin kaprisini :D anlaşıyorsam zaten anlaşıyorumdur.

huyuma giden yok, huyumada gitmesin kimse
herkes farkli

var arkadaş sırf geçmişin hatrına ve özünde iyi biri olduğunu bildiğimden huyuna gittiğim insan var ama tabi herşeyin bi sınırı var. . bizde öyle. (:

Kendim varım. Huyuma gitmedigim kendime ters dustugum zaman kendimle savas veriyorum resmen.

Şöyle ki; eğer değer verdiysem bir süre o ne yaparsa yapsın tahammül edebilirim. Ama bunun bir sınırı vardır, sabrım taşarsa hiçkimseyi gözüm görmüyor.

Kırıp,gücendirmek istemediğiniz ve bu sebeple huyuna,suyuna gittiğiniz insanlar yok mu yani:) yok tabi ki de yok diyen arkadaşlar bir düşünsün bunu da.

var mesela Classiic. kızacak diye cümlelerimi nasıl kursam diye düşünürdüm :D

var mesela Classiic. kızacak diye cümlelerimi nasıl kursam diye düşünürdüm :D

Var tabi :) Özellikle okuldaki çoğu hocayla sırf suyuna gidiyorum diye anlaşıyoruz. Ama arkadaş olarak yok. Öyle arkadaşlığa karşıyız :D

Geri