Sırf, huyuna gittiğiniz için iyi anlaştığınız insanlar var mı hayatınızda?

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü

Sırf, huyuna gittiğiniz için iyi anlaştığınız insanlar var mı hayatınızda?

• Evet

Kullanılan: 11 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 5 22.7%
  • Şöyle ki ..

Kullanılan: 6 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    22
Sevmediğim, saygı duymadığım insanı yük gibi taşıyamam.Aksine fedakarlık zor değil.Ama karşılık yoksa gerek yok.

Var.. İş ortamında kaçınılmaz durumlardan birisi..

Hayır yok, her koşulda bunu dile getiririm. Bu yüzden sürekli ofis dışı işlere gönderiliyorum.

Herkesle iyi geçinirim kimseye karşı bir saygısızlığım olmadı, olmaz da.

Bi s..tir gitsinler ya kimsenin huyuna suyuna gidemem..!
onlar benim huyuma suyuma gidecek.!

Benim hayatımda huyuna gittiğim için anlaştığım biri yok. Bana çok etik de gelmez bu. Biriyle anlaşıyor ve hayatımda tutuyorsam gerçekten seviyorum demektir. Sevmediğimle de gökten Allah inse huyuna gitmem. Üzgünüm.

Yok

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi niyetine inandığım ve güvenimi zedelemediği ana kadar .
Bunlar yoksa muhatabım dahi olamaz.

Hayatimizda karakterimize zit olan insanlara da değer verebiliyoruz dolayisiyla her iki taraf da biraz kendisinden odun vermezse zaten bir birliktelik söz konusu olamaz. Yeter ki bu durum suistimal edilmesin yoksa elbette sevdiğimiz insanlar için torpulenecegiz en azindan deneriz. Bu konuda hayli zorlaniyorum zira dik basli bir insanimdir coğu zaman beceremiyorum ve patlak veriyor lakin denemedigimi söyleyemem, denedim ve deniyorum.
Lakin baslik çok farklı sirf huyuna gittiğim için kimse yok hayatimda. Huya gitmem konuşur rahatsizliklari belirler ve karsilikli cabalariz. Tek tarafli kilimi kipirdatmam.

Geri