Sırasıyla öfke kontrolü en az olan burçlar

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
zJYn87.jpg

Bu kategoride bu ve bunun gibi yanlış bilgi içeren konuları komple silmeyi düşünüyorum.

Doğruları nedir o zaman

Ateş ve Su kolay sinirlenir.(Aslan,Yay,Koç,Akrep,Yengeç,Balık)
Tabi en duygusal burç gibi bu da çok genel bir bilgidir.
Ay,Mars ve Plüton'un konum ve açıları dikkatlice incelenmelidir.
Şiddet eğiliminde olan pek çok kişinin Plüton'u ya da Mars'ı bolca dinamik açı almıştır,su ya da ateş evlerindedir,Ay burcu da Su da ya da Ateştedir.
Öfkelenmek duygusal bir reaksiyon bu koşulda da Ay burcu yine Güneş burcundan daha ön plana çıkıyor.Öfke sağlıkla da bağlantılı olduğundan Yükselen burçta elini fazlaca masaya vuruyor bu konuda.

kesinlikle boğa en çok sinirleneni :hıı:

Her naneyi de burca bağlayın eksik kalmasın

Koçun öfke kontrolü yok ilk sıralarda yer alması gerekiyor Lynxa katılıyorum

Bi gün büyük bir holdingde iş görüşmesine gitmiştim insan kaynakları görüşmesi mülakatı cartı curtu herşeyi geçmişim dedi insan müdürü önce bir çay ikramı (asla hayır demem) dedi Ahmetcim herşey tamam şimdi seni çalışacağın bölümün genel müdürüyle görüştüreceğim aldı beni bilmem kaçıncı kattaki müdürün yanına girdik içeri müdür bi elinde kayfesinde yudum alırken bi elinin tersiyle insan müdürüne yol verdi sonramacıma efendime sokranayım tipik müdür buyur otur falan demiyo geçtim oturdum avradını kesim gülmeyen surat tipik müdür kayfesinde bi yudum daha aldı yüzüme bakarak şapşal bir sırıtık sonrasında alakasız garip bi kaç soru benim kafa bir sağa bir sola yatarak (içimden ne diyo la bu dingil diyorum)
Efendime sokranayım durduk yere gülmeye başladı gülmek bulaşıcıdır atasözüyle sebepsiz bende güldüm dedi niye gülüyorsun ağzımdan niye gülmeye amborgomu koydular lafı kaçtı bu tipik daha çok sırıtmaya başladı bu güldükçe gülesim geliyo ama 1. De beni bozmuştu 2. Sefere iş görüşmesine gelmişsin ama sen gülüyorsun deyip dalga edesıyla bi kaç soru daha sordu 3. Sorusunda masadaki isim tabelasını alıp ne diyon sen şallak deyip üstüne fırllattım
Ne yapıyorsunuz Ahmet bey bu sorduklarım ve gülmelerim mülakat aşaması deyip sakinleştirmeye çalıştı ve görüşme sonlandı sinirlerime hakim olup cam kapısından çıktım gittim gitti gül gibi maaaşlı iş diye homurdana homordana yol aldım
Buda beyle bi öfke kontrolsüz anımdır gözlerine yazık avradını kesim ne okuyon

Benkm ofke sorunum var, ben ofke nedir onu bilmiyorum, yapamiyorjm:aeg:

İlk sıra Boğa ikinci Yay olmalı.

Arka cebimde sinir hapı ile geziyorum kim daha sinirli tartışmayalım sayın diğer burçlar.. .p

Ortanca çocuğuz diye hep ortalarda yaşıyoruz.:mrslkm:

Evet biraz var bende de fjjfjf

Ben çok sinirliyim yani hemen parlayıp hemen geçen bi sinirim var. Başak nasıl en sonlarda ya

harbiden başak burcunu en sona yazmanız beni infilak ettirdi…. Başak burcunun yerini Yay burcu ile değişebilirsiniz… ben çok sakinimdir…

Benim gocagarı başak. Öfkenin kontrol edilmesi gereken bişi olduğunu düşünmüyor

Geri