Sıranızı almaya çalışan birine tepkiniz ?

Konu sahibi son olarak 1070 gün önce görüldü
Bir şey alacaksınız uzunca bir sıra var önünüzde akıllının biri de geliyor aradan kaynamaya çalışıyor böyle bir durumla karşılaştığınızda ne tepki veriyorsunuz ?

Tabi ki kibarlıkla uyarıyorsunuz değil mi ? :) Onlar da o kadar insanı görmemiş de yeni farkediyormuş gibi "aaaa sıra mı vardı pardon" deyip tıpışıyorlar. ;d

O değil de önünüzde yüklü bir market alışverişi ve elinizde sadece bir çikolatayla size sıranın gelmesini beklemenin çaresizliğini ben size nasıl anlatayım?

Ocakta yemeği beşikte bebeği yatakta hastası vardır genelde(yedik)

"aaaa sıra mı vardı pardon"
boyle bir karsilik da kalmadi direkt cirkeflesiyoruz
ne mutsuz toplumuz ya

Benim alacaklarım fazlaysa ve benden sonra gelenler bir iki parça bi şey alıyorsa sıra veriyorum ama çakallık yapıp one geçmeye çalışanı direkt uyarıyorum.

Ruh halime göre değişiyor aslında tepkilerim.
Genel olarak ‘ne hali varsa görsün, uğraşamam’ diyen kişiyim ben.
Ama bazı bazı ters zamanlarıma denk geliyor, hoş o zamanlarda da sadece ters bir bakışla yetiniyorum ama genel olarak işe yarıyor.

Askerde çok oluyordu, 400 kişi sıra bekliyorsun zaten bütün gün eğitim falan derken ayakta duracak halin kalmamış birde araya girmeye çalışan tipler çıkıyordu, çok kavga ettim araya girmeye çalışana küfür ettim, izin verip onu o sıraya alana da.

Eğer sesinizi çıkarmazsanız bu tip durumlara kesinlikle önünü alamazsınız, karşınızda ki insan ne kadar çirkefse, siz daha çirkef olun.

“Aceleniz mi var?” diye soruyorum. Çoğunlukla “Aaa sıradam mıydınız” pardon diye dönüş oluyor. Nadiren bir bahane acelem var diyorlar, benim de acelem var ama buyrun sizin aceleniz daha mühim galiba diyorum.

Genelde utandırıyorum. Utanmaza yapacak bir şey yok zaten.

Genelde "Sıradayım" deyip yerine geçmesini sağlarım ancak yaşça benden büyük biri ise bir şey söylemiyorum.

Yaşı büyükse ben de bir şey demiyorum, yoksa ben de onun önüne geçiyorum.
Şimdiye kadar bu durum hiç yarışa dönüşmedi.

sene oldu baya
bi kıza sıra mı verdiydim öküzün teki homurdanmaya başladı
iyi geç geç dedim

wc sırası beklerken avm de yegeni koysun diye görümceme yol verirken kadın girdi wc ye
girerken de yemeyenin malını yerler dedi
ben de ye o zaman içeride ne varsa dedim

Geri