sıradan kareler.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
siradan guzel kare : )
z846.jpg

yenilerden birkaç kare daha.

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Kedicik pek sevimli çatı üstünde,ayrıca 4.çekiminizi çok beğendim..:)

Devam edelim kültür parkından kareler.

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

La mariposa

o zamanlar s3-4-5-6-7 yoktu ama fotoculuğu sevmeme vesile olan kareleri çekmeme vesile olan telefondan kareler :D (çok ilginç bi cümle oldu)

+

+

+

+

(: bak işte konu geldi yine bakış açısına,ben pek beğendim..

İlgin var ise ilerlemek istiyorsan fotoğrafta kompozisyona çok önem veriliyor yeni çağda bilgine :)

(: bak işte konu geldi yine bakış açısına,ben pek beğendim..

İlgin var ise ilerlemek istiyorsan fotoğrafta kompozisyona çok önem veriliyor yeni çağda bilgine :)

mutlaka tabi ilgim mevcut. Kompozisyon olayını vs ben hiç bilmiyorum ve benim için önemli olan herkesin çekimlerine bakmak. Öylelikle görmek, yani şöyle söyliyim belki kompozisyonu öğrenirim ve çektiklerime de yansıtırım ama bunun kompozisyonlu kare olduğunu bilmem. Sadece gördüklerim ve denediklerim olur. (: Fotoğrafçılıkta ben öğrenerek çekme taraftarı değilim. Nasıl bakıyorsan öyle çekme taraftarıyım yani hani bi nesne biraz sağda kalsın şurdan insan geçsin burdan şu olsun daha güzel olur gibi düşüncem yok. Sadece çekerim (: özgün olmalı. belli kriterlerin içinde olmamalı. (:

Eskişehir belediyesi ömrümü yedi :T: güzel kareler :)

mutlaka tabi ilgim mevcut. Kompozisyon olayını vs ben hiç bilmiyorum ve benim için önemli olan herkesin çekimlerine bakmak. Öylelikle öğrenmek, yani şöyle söyliyim belki kompozisyonu öğrenirim ve çektiklerime de yansıtırım ama bunun kompozisyonlu kare olduğunu bilmem. Sadece gördüklerim ve denediklerim olur. (: Fotoğrafçılıkta ben öğrenerek çekme taraftarı değilim. Nasıl bakıyorsan öyle çekme taraftarıyım yani hani bi nesne biraz sağda kalsın şurdan insan geçsin burdan şu olsun daha güzel olur gibi düşüncem yok. Sadece çekerim (: özgün olmalı. belli kriterlerin içinde olmamalı. (:

Bende senin gibi düşünüyordum,sanırım bu birazda yetenekle alakalı bir durum.Fotoğraf hevesim tutkuya dönüşünce profesyonel olmaya karar verdim.Dergi editörlerine bu işi öğretenlere maille fotoğraflarımı gönderdim ve kıyasıya eleştirildim :zuha: Bu yüzden okuyorum,kural ve hataları öğreniyorum bu kriterler çerçevesinde bende özgürüm(: oyunu kuralına göre oynuyorum..
başarılar dilerim:cici:

Teşekkürler size de başarılarınızın devamı ve zirvesini dilerim (:

özledim burayıda.

Hocam sen yoksa baş harfi yo ile başlayan forumdaki classic misin.. (:

Seni gördüğüme sevindim ya.. (:

Ehh ben senin resimlere baktım ama seni tanıyamadım.. Birde yurtdışında yazınca o değildir dedim..

sağolasın bende gördüğüme sevindim (: tanıdık çoğalıyo burda.

Sıradan kareler ile eskişehir yine gözünün önunde canlandı. Tesekküler

Hımmm carl zeiss mercekli 12 mplik cep telefonu fotoğrafları. Asla yanılmam :D

Geri