Sıradan günlük

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Dun dolu bir gundu

Bugun bosa devam

Ya neyle doldurdun anlatsanaa. Kirk yilda bi dolu gunun gecmis detay vermiycek misin .p

hahaha. annatayım sevgili lanemoje.

sabah kalktım çoraplarımı giydim ve elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim. sonrasında mutfağa uğrayıp çay suyunu koydum. :D :D

ve hızlı bir şekilde üstümü değiştirip fırından açma simit vs almaya gittim. :D :D

çok uzatmadan kısa kesiyim aydın havası misali.

konyaya gittim. Her ne olursan ol yine gel demiş mevlana (: classic ken black oldum dedim en iyisi gideyim dedim. (: ama özlemişim 11 yıl sonra. çok özlemişim.

neyse kalanını birkaç fotoğrafla senide boğmadan annatayım.

öncelikle bulunduğu alana vardığımda selimiye camiinin ihtişamı çok hoşuma gitti. Mükemmel enfes. Gidersen mutlaka içine gir bayanlar için yeri de var içindeki o kokusu tarif edilemez ve tüm kapıları açık olmasına rağmen. 1 saat kadar oturdum. tarifsiz.

sonrasında hemen yanında mevlana müzesi. Camiye bakan kısmı çıkış mış. girişi yol kısmından.

o kadar fotoğraf çekmişim ki herşeyi çekmişim ama tabiki birkaç tanesini ekleyip bırakıcam (:

içeriden fotoğraflar.

+

+

+
tam karşıdaki oturan kişinin bakışı çok gerçekçi sanki gerçek bir insan var gibi.

ve mevlananın kabri.

bu şekilde lanemoje (: tekrar gitmeyi tekrar tekrar gitmeyi. ve yine tekrar gitmeyi isterim.

NOT: yazdıklarımı oku. O kadar yazdırdın bana :D oku ve ne anlatmışım bana özetle.

ama bu notu okuduktan sonra değil :D

ilk baştan okumalıydın kaybettin otur 0 (sıfır) :D

Black.ciim cok sevindim senin adina, gunun guzel gecmis belli, burdan bile anlasiliyor :)

Simdi onceliklen yataktan kalkar kalkmaz corap giyilmesini sevmem, gicik olurum sende de gicik oldum yapma bidaa :T:
Sonracima cay koymussun aferin, dusuncelisin. Simit pogaca filan tamam hosuma gitti .p

Mevlanaya gittim bikac kez, bi ayagim konyada sayilir. Ama dusundum benim de en az bi 5 6 yil olmus galiba. O meydan degismis, guzel yapmislar ama daha dogal daha yesil hatirliyodum uzuldum.
Icerisi bi ayriydi, eskiden daha manevi geliyordu bana. Belki ben maneviyati kaybettim bilemiyorum ama simdi cok muze gibi geldi :/

Blackcigim insallah tekrar tekrar ve yine tekrar gitmek nasip olur, sana da bana da :) gerci senin gitmene de kendim gitmis kadar sevindim.

Şems'e uğramadan mi geldin? Benden selam goturmedin mi , bana selam getirmedin mi?

Bugunlerde canim hicbirsey istemiyor.

Hatta yedigim ictigimden dahi tad alamiyorum.

Tadsiz bir hayat oldu. Kafam surekli uyku modunda.

Neyse bos gunler yani.

Geçen gün seni etiketlemiştim 'yokluğunu farkettiğiniz üye ' konusunda .
Başka biri çıkıyordu ama sen buradasın , nasıl oldu öyle ? :T:

Bugun dolu olucak aksama kadar et dograyacam.

Geri