Sıradan günlük

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Duydum ki iç sıkıntın varmış , ortak olmaya geldim:) Zira bende de mevcut o şey.

Evet hayat bize ogretmeye devam ediyor halen bircok seyi.

Mesela siradan konusma icinde aslinda olusacak bir durumu hesap edemeden rahatca soylemenin yanlis oldugunu. Ornek yemin ederek konusmanin, kendi istemedigin birseyin gerceklesmemesi icin insallah birsey olurda gerceklesmez tarzi konusmanin vs gibi. Yanlis demeyelim ama eksik ve hesapsiz konusmamak gerekiyor. Bunu yasamadan idrak etmek cok guc. Su satira kadar anlattigim eminim okuyanlarin %80 inde havada kalacak.

Neyse. Bazen dusunuyorum da suan hayattan kopmus bir insan olabilirdim. Bu yuzden aslinda yapilan aylar sonrasi hedabin aslinda hesapsiz bir hesap oldugunu kanima isledim. Uzuluyoruz uzuyoruz seviniyoruz mutlu oluyoruz kiriliyoruz kiriyoruz vs hepsi gelip geciyor ama gercekten bu film bitecek. Bunu yakindan hissedip yasamiyoruz. Kendi menfaat ve arzularimiz egomuz legomuz vs on planda hep.

Uzun lafin kisasi uyuyacaz ve belki uyanamayacaz tum planlar bitecek ve asil onemlisi tum kirdiklarimizi ve uzduklerimizi bir daha goremeyecez. En yakininizdan bahsediyorum bu konuda.

Neyse bos gunler geciriyorum yine. Yada bos gorunumlu dolu. Netesinden bakarsak artik.

Unutuyoruz burayi.

Yine bos. Birsey yok yani.

Hangimiz boş gün geçirmiyor ki?

(: boşun içinde dolu dolunun içinde boş vardır.

biz boş diyoruz dolan kısmı bizde kalsın.

-------------------------

bugün beslediğim kuşlardan maviş kod adlı jumbo muhabbet kuşu. uçamadığı için yere düştü anneciğim sağolsun.

ağzından kan geldi 1-2 damla.

ben hayvanlara karşı çok aşırı yufka yürekliyim bunu 797679 milyar kez anladım.

normalde katıyımdır. insana da katıyımdır ama dilsiz kullara bambaşka bir black.

neyse boş bir gün daha.

Bugün boş geçmemiştir günün hayatında ilk kez uzun bi konu okumuşsun baya beyin loblarında bi aksiyon oluşmuştur yoruldun kesin bi kaç gün dinlen...yarın boş ertesi gün boş onun ertesinde yine boş öbür günlerde bugünde boş diye doldurursun yine günlüğünü :dd

O boşları okumaktan herzaman keyif alıyorum bunu bilesin takipteyim:D

Bugün boş geçmemiştir günün hayatında ilk kez uzun bi konu okumuşsun baya beyin loblarında bi aksiyon oluşmuştur yoruldun kesin bi kaç gün dinlen...yarın boş ertesi gün boş onun ertesinde yine boş öbür günlerde bugünde boş diye doldurursun yine günlüğünü :dd

O boşları okumaktan herzaman keyif alıyorum bunu bilesin takipteyim:D

Hahaha .d hakkaten ya yordum beynimi bugun dinleneyim ben derhal. .d

Bu arada özel üye olmuşsun hayirli olsun bunuda es geçme...gününü boş diye geçme :dd

Ozel dun olduydum bugun yine bos .d
Dün özel üye oldun dop dolu bi gün işte bugünde uzun konu okuyarak genel kültürünü geliştirdin yarını boş geç yarın dünyaya kendini kapa yine bu kadar olay'a bünyen alışık değil class aman ha sende kalp'de vardır şimdi :D

Dün özel üye oldun dop dolu bi gün işte bugünde uzun konu okuyarak genel kültürünü geliştirdin yarını boş geç yarın dünyaya kendini kapa yine bu kadar olay'a bünyen alışık değil class aman ha sende kalp'de vardır şimdi :D

Tansiyon var bende .d kapatayim haklisin birden yuklendim zaten hafiften basim donuyo .d .d dengem bozuluyo.

Geri