sıra arkadaşına aşık olmak

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
sıra arkadaşına aşık olmak,

Günün 7-8 saatini birlikte geçirmenin verdiği bir eylemdir. platonik kalabilir.

Bacak sürtüşmeleriyle başlar kolların temasıyla devam eden bi aşk türüdür..

* genelde küçük sınıflarda olan bir durumdur :D

* zayıf aldığında yada hoca seni azarladığında yerin dibine geçmene sebep olan saf aşk :D

* Okulu sevmeyen biri için okulun birdenbire en güzel yer olması durumudur.

Sıra arkadaşım değil de üniversitese aşık olduğum beyefendiyle ya yan yana ha da arkalı önlü oturuyorduk. :u1:

Olmaz mı 3 yıl boyunca şaptım ama sonra geçti gitti lise aşkı işte 10 yıl geçti üstünden :)

Orta okulda Ecem vardı sonra işte şey oldu geçen evlendi gitti bizim o tarafta oturuodu zengin koca bulmuş :D

Eyüptü adı , doğum günümde kırmızı gül almıştı. Hayatımda karşıma çıkan belki de en romantik erkekti , sonra hep odunlar ve yalancılarla karşılaştık işte :D
kaçırdım çocuğu :T:

İlkokulda sınıftan bi çocuğu sever gibiydim utanirdim onla konusurken cunkum. Ama lisede asla sınıf arkadasimdan hoslanmadim çünkü çok igrenclerdi, pislikler. :liv: Bi tane inek vardı sira altında test çözen, temiz bi çocuktu o tatliydi bi sjxsj ama o da çok utangaçtı ya.

Sıra arkadaşım degilde ilk okulda sevdigim biri vardı ilk aşk hic bir zaman unutulmaz

aşık olduğun kişiyle sıra arkadaşı olmak istemek ama hiç olamamak kadar üzücü değil. :( o çok uzundu ben kısa boyluydum. asla denk gelemedik assssla.

Hiç yaşamadığım bir his, hep kızlarla oturdum çünkü (:

ben de koroda eşime aşık olmuştum, adı haticeydi. ismim ve soyismimin harflerinden onun isminin çıktığını keşfetmiştim aşktan, kaderim falan olduğunu sanıyordum. keşke yine öyle sevebilsem. :cici:

yan tarafımdakı sırada semra vardı. kopya sorularını bacaklarına yazardı lise de Din öğretmenıde yanında onu ızlerdı . ama o oğretmendi bense oğrencı ıdım . kızın bacakları guzeldı ama :p

Benim sura arkadaşım hep erkekti tühh.d

Bir çok kişinin ergen dönemlerine kadar ilkokul, ortaokul ve lise yıllarında yaşamış olduğu durumdur. Üniversite de artık aşık olduğu kişi sıra arkadaşı oluyor :)

İlk ve belki de en saf aşk dönemidir, yıllar geçse de tebessümle hatırlatır o çocuk haller :bsk:

Geri