Sözlük şipşak cesaret

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bir anda bir cesaretle hayatımızı değiştireceğimiz geliyor.
spor yapacağım, erken kalkacağım, kitap okuyacağım vss…
beş dakika sonra kendimizi cips yerken buluyoruz.
demek ki sorun bizde değil, beş dakika çok kısa.

Bir anlık cesaretle insan neler yapıveriyor. Aslında zaten bir anda olanı makbul. Bazı şeyler için 5 dakika düşünmek bile fazla. Evet şu an skydiving yapmaya gidiyorum

Cesaret degil ki o.
Niyetlenmek.
Bir anlik cesaret, tüm riskleri göze alip,dalmaktir.Ve bu cok zor bir seydir.Herkesin harci deel.

E çünkü üstünkörü bir istekle yapmak istiyorlar, gerçekten isteyen ve kafaya koyan zaten yapar.

Bendeki bu şipşak cesaret farklı bir şey. Abi ben birine sinirliysem içimde ne varsa dökerim sen böyle yaptın şöyle yaptın. O yüzden işyerinde pek bana bulaşmazlar. Annem hariç sivri dilimi herkese kullanabilirim. Aslında bu cesaretten öte bir şey.

Sorun zamanda değil motivasyon eksikliğinde. Bana o ilham gelsin dağları delerim fkfkjfj

Bir anlık cesaretle motor ehliyetine yazıldım. Kafamdaki motor da belli. Sonra dedim ki ben bu motoru alırsam çok geçmeden bariyerlerle kalıcı bir birlikteliğim olur. O yüzden vazgeçtim.

(Gerçek: motor direksiyon derslerinde debriyaj yüzünden sol bileğime ağrılar girdi, kursu yarıda bıraktım. Bunun için pembe gtlü damgası da yedim. Ama hayır, debriyaj çok sertti)

Bir anlık cesaretle motor ehliyetine yazıldım. Kafamdaki motor da belli. Sonra dedim ki ben bu motoru alırsam çok geçmeden bariyerlerle kalıcı bir birlikteliğim olur. O yüzden vazgeçtim.

(Gerçek: motor direksiyon derslerinde debriyaj yüzünden sol bileğime ağrılar girdi, kursu yarıda bıraktım. Bunun için pembe gtlü damgası da yedim. Ama hayır, debriyaj çok sertti)
pembe gtlü demeye gelmiştim neyse ki demişler :d

Cesaret değil dediğin şey niyet. Anlık karar almayı seviyorum ve yerine de getiririm (çoğu zaman:d)
Mesela hiç aklımda yoktu ama bir süre sonra uyku tutmadı ve dedim oruç tutayim madem öyle... Hızır kaldırdı belki inanırım....

P.s. anlık karar alıp bir anlık delilikle hemen yapmak bazen iyi değildir sizin yarariniza olacaksa bas gaza ama iki kere dusunmek gerek...

Geri