Sipariş Gecikince Mekandan Ayrılmak

Konu sahibi son olarak 2460 gün önce görüldü
Sizin yaptığınız işin de yapacağınız işin de deyip paramızla rezil mi edeceksiniz bizi mantığıyla yapılan bir ağır abi davranışıdır. :)

yapamadım ama yapmayı isterim

Yaptim bir kere

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapmstm bi defa. Cok beklettiler napim.d

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu bikaç kere yaşadım mola süresini yok etmişlerdi bişe yiyemeden ayrıldık

Gozlemlerim.
Kalabaliksa ve kosturuyorlar ise sorun yok.
Hata olmuşsa, unutulmussa insaniz hani olabilir.

işletmede sorun varsa işletmeciyi çağırırım.

bizim rahat etmedigimiz yerde kimse istiravat edemez.

neyse, agir abi cumlelerim bitti, gidip biraz stok yapiyim gogleden.

Ben yoğunluk nedeniyle işimi çok geciktirdiğim oldu o yüzdenn sıkıntı etmem
images

Hizmet sektöründe çalışan insanlara saygım var hele yazlık mekanlarda ve otellerde çalışan insanlar..( çoğu öğrenci ) kimseyi fırçalamak tavır almak gibi bi durum olmaz mekana girerken evvela yoğunluğuna bakıyorum çok kalabalık bi yer ise girmem. mudavimi olduğum yerlerde de zaten böyle bi sorunla hic karsilasmadim .

1 kere pizzacıyı geri göndermiştim bir buçuk saatten fazla beklemiştim.
kendim gittiysem, bakarım ortalık kalabalıksa ve çalışanlar uğraşıyorsa beklerim sorun değil. ama yaylana yaylana yapıyorlarsa giderim

3 kişilik işi bir kişinin üzerine yıkarlarsa normaldir.

Kalabalık olmadığı için bi mekana oturduk el sallıyoruz sesleniyoruz tamam geliyoruz ediyoruz menü gelsin diye yarım saat bekledik sonra kalktık başka mekana gittik

gec geldiği için hiç gitmedim ama benden sonra gelenin siparişi daha önce verilirse kavga ederim mekandan da kalkar giderim. yeri gelir bunu yapan garsonun ekmeği ilede oynarım

Arkanızdan mutlaka soverler.

Acelemiz olsa restoran gibi yerlere girmiyoruz sonucta. Bekleriz, problem yok.

Açlığı basına vuran insanlar yapar genelde. Bu dürtüyü kontrol edemeyip agresiflesen insan sayısı oldukça fazladır.

Hayatta herkesin 1-2 kere yaptığı eylemdir sanırım. Bunun yanında genelde gitmeyi güçlendirici sebepler de bulunur.Mekana gidildiğinde masa ile geç ilgilenilmiştir,siparişler yarım yamalak alınmıştır,siparişi soracak garson bile yakalayamıyorsunuzdur vs.

Geri