Sinirli kadını sakinleştirmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Diğerlerini bilmem de ben sinirlenince çok zor sakinleşirim. Fenerbahçe videoları izliyorum sinirlenince. Pamuk gibi oluyorum sonra. :p

sevgiliniz ise dudağına yapışın kavganın tam ortasında lafını bitirmeden (hangi filmdi lan o)

Biraz sakinleşsin diye zaman veriyorum. Yalnız kalmak istiyorsa uzaklaşmasam da burnunun dibinde olup daha da sinirlendirmiyorum. Konuşmaya hazır olduğu zaman onu kızdırmadan dinliyorum.

Eskiden daha fevri olurdum bir işe yaramıyor öyle davranmak. Sakin kalmak daha çözüme götürüyor.

Kendi halime bıraksanız sakinleşirim zaten :bekle

Tarifini veriyorum kolunuzu ense kökünün ordan gecirip avucunuz paralel sekilde kadinin yanağına yapıştırıp göğsünüze kafasını yapıştırıp ağlıyorsa bırakın ağlasın laf yapıyorsa evet çok haklisin diyin ehlilesecektir ise yaramazsa bende bişi bilmiyom

bana sınırlı gelen bayan nedense yumusayıpda gidiyor. birde cocuğu ıle gelırse daha kolay yumusuyor

Yokluğunu tatmam lazim yoksa gecmez sinirim. Insana kaybetme korkusu cokunce kendine çabuk geliyor

Sakinleştirici pırlanta. Yok ya da iğne anca kendime getiriyor. Gözüm dönüyor. Olay çıkmadan geçmez sinirim.

Mümkünse uzaklaşıp gidiyorsunuz sonra geliyorsunuz bakıyorsunuz sakinleşmemiş tekrar gidiyorsunuz sakinleşene kadar bunu tekrarlıyorsunuz. sakinleşince geliyorsunuz şunu ne yapalım diyorsunuz sen git onu ona sor gibi sinirli olduğu konuya çekiyor bence bıçaklayın gitsin bu nedir

kavganın ortasında birden 2-3 saniyeliğine susup bakışıp aniden dudaklara yapışma sahneside demode ama işe yarar bence

Ateşe tinerle yaklaşmaya benzer o sıra yapılacak en güzel şey ateşin sönmesini bekleyip sonra müdahale etmek..

O an ozur dilemesini beceremiyorsa, benim sinirim exponensiyel artis gosteriyor :D
Sorun varsa konusulup cozumlenmeli ki pire icin yorgan yakmayalim (yapmisligim var cokca)

Sinirlendirirsen sonuclarına katlanırsın

Geri