sinirli insan çekiciliği

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Olmayan çekiciliktir. O neymiş şekerimler? Asabiyetin neresi çekici? Hayat geçmez inanın. Her dakikamızı "aman ali rıza bey ağzımızın tadi kaçmasın" şeklinde mi yaşayacağız? Peh, gelemem ben. Bak her an sinirlenen tip kadar, hiç sinirlenmeyen tip de itici bana göre. Hiç sinirlenmemek de bir sorun yani. Gerektiği yerde, gereken tepkiyi vermek, sağlıklı insan göstergesi. Hasta insanlar bana göre değil. Öptüm kendimi.

kirli sakal çekiciliği deseniz anlayacağım da sinirli insan çekiciliği nedir allasen, gideyim de bir bardak çay içeyim

Fazla sinirliyse itici oluyor çekicilik şöyle dursun.

Sinirlilik bir çekicilikse bir çekici ile karşılaşmalıyım ben:)

Karşımdakini çekici görmem ki kendimin görülmesini isteyim.

Yeaa vahşi erkeğim benim :dyg: sgjk
Lan cidden çekici buluyor olamazsınız şımartmayın insanları böyle heleki öküzleri alışkanlık yapar o sinir bir gün sizden fena çıkar

bir zamanlar çok çekiciydim

vesselam

ohaa diene bak avatarın nerdeyse yüzyaşında gocamoruk :p

piskopat ruh belirtisi. sıkınıtılı mısınız nesiniz anlamıyorum ki çakacam 2 tane ha sinirlendim bak

Grifikir

Sinirlenince de güzelsin :P

kıvamını tutturamamışım çekici olmam gerekiyordu iyi para var

Bir adam/kadın çekiciyse çekicidir, değilse değildir. X'li insan çekiciliği gibi şeyler zorlamadır, gereksizdir. Şimdi kız bakıyor ki karşısındaki alenen cinsel uzuv gibi adam, ulan ben bunun nesine aşık oldum deyip başlıyor sakallıyken şöyle, sinirliyken böyle. Evet.

Sinirli olmaktan nefret ediyorum .. İnsan kendini kirlenmiş gibi hissediyor ne çekiciliği !

sinirlenip aynı zaman da kıyamayıp bir an da yumuşuyorsa çekici olabilir, evet :p

Tek manyak ben değilmişim, başlığı görünce çok sevindim. ;dd

tadında güzel, ayarı kaçtı mı ne olursa olsun, bir saniye bile katlanılmaz.

Oyle sorulan soruya cevap vermem ben.
Saygisizligi hic cekici bulmuyorum.

Çok seksii
O beybii

Geri