Sinirlenince Yapılması Gereken Şeyler

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
Hemen hemen herkes sinirlendiğinde sonradan üzüleceği oldukça çok şey yapmaktadır. Sizler sinirlenince sinirlerinizi yatıştırmak için neler yaparsınız? Konu üzerinden fikirlerinizi paylaşıp çözüm üretmeye çalışalım arkadaşlar..

açıkçası bunu yenebilen varsa bana tavsiyelerde bulunursa sevinirdim sabırlıyımdır ama sonrası fenadır:)

Ben öncelikle susmayı tercih ediyorum..
susarım ama mutfağa geçip bardak kırıyorum .1,5 -2 metreden lavobonun içine bardak atıyorum.O kırıldıkça ben rahatlıyorum.
Psikolog bi arkadaşım önermişti işe yarıyor biraz masraflı ama:))

Herhangi bi yerimi kasimaya baslarm ama oyle.bilincimi kaybedecek kadar sinirlwnmem zaten sakin sakin konusurum.en sinirli anmda bile sakinligimle doverim:haha: bi noktam var o noktaya basldgi andada.zaten hicbiseyi gozum gormez gerektw yok kendmi tutmama zaten

Ortamdan uzaklasip sayi saymayi öneriyorlar da öyle olmuyor o iste. :cici:
Ben sinirlenince gemileri yakanlardanim. Son pismanligin asla fayda etmeyecegini bile bile.

Kim sinirlendirdiyse onu hemen dövün. Direk geçiyor siniriniz ben test edip onayladım. Heleki araba sürerken birine sinirleniyorsanız inin arabadan direk odunla dalın ki siniriniz geçsin. Yoksa sinirliyken araba sürülmez eliniz ayağınız titrer Allah göstermesin kaza yapabilirsiniz . :S

Ben içimden ona kadar sayarım sonra ardından derin bir nefes alalım. :)
Ben sinirlerimi ve kendimi kontrol edebiliyorum. Herkese de sinirlerini kontrol altına almalarının onlar için iyi olacağını iletirim.

En iyisi icinde hicbiseyi tutmamak. Bagirmak, aglamak, bardak kirmak cozum olabilir. Sinirlendiginizde ilik bi dus da alabilirsiniz rahatlatir.

ben sinirlenince ağlayanlardanım :dyg: sinirlendiğim şeye arkamı döner gözyaşı dökerim ama çok bağırırım. Bağırmak tüm sinirimi alır zaten. Sinirlenince yüzmek de işe yarıyor. :)

Siniri yüzünden çok çekmiş bir adam olarak,bu konuda kendime hakim olmayı başarabileceğim önerileri duymak isterim.

yemek yapın
temizlikte..
ben ortalığı toplarım
mutfağa girer yemek yaparım
spor da insanı rahatlatıyor.

Çok sinirlenirsem devreye yumruklarım girer. Ama normal sinirlenirsem, kum torbam devreye girer... Hemen ona vurmaya başlarım.

sinirliyken insanın gözü birşey görmüyor ama bnce sinirliyken ağzımızdan çıkacak sözlere dikkat etmeliyiz o anda birseyler kırmamak gerek .. ne yazık kı bunu beceremiyoruz başta ben olmak üzere:)

Kimsenin duyamayacağı yere gidip avaz avaz bağırmak. Çok iyi gelecektir. İçinize atıp sessizliğe mahkûm olmayın.

Geri