Sinirlenince ne yaparsın?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Sinirlenince ne yaparsın yada yapmak isteyipte yapamadığın ne?herkesten kurtulup alıp başını tek
sen.Gitmek istermisin buralardan.Kaçarmısın hayat kovalamacasından.Yada kendini sokaklara
vururmusun?hadi anlat bakalım ............

Kendimi kesiyor kanımı yalıyorum.

genelde çocuklar sinirlendiriyo beni, o zaman da her gün getirdiğim materyalleri öne sürüp sizi benim kadar düşünen var mı diye sitem ediyorum veee istediğinizi yapabilirsiniz konuşun hiç susmayın diyorum ve bazen de küsüyorummmm:tatlı: ajsjjfjdjdkfjfj

Merhaba ben Tom Riddle. Alemde Lord Voldemort olarak bilirler. Sinirlenince karanlık ormana girip bi duble unicorn kanı içerim. Cila olarak Hagrid'in yerine giderim ve iki ejderha yumurtası kırar. Başka türlü sakinleşemem. Neticede biz de Hogwarts çocuğuyuz. Okula zarar vermek istemeyiz.

Kalkar giderim.

Ben kendime soz verdim artik sinirlenmicem.
Hazir konusu acilmisken söylemek istedim.tşk.

Söverim ( sağasolaherkeseençokdakendime)

sinirlenirsem namerdim lşfsks bu o konu değildi

kolay sinirlenmiyorum, sinirlendim misal, sinirlendiğim konuya bağlı olarak genellikle pek güzel hissizleşirim, bir de güzel laf ederim.

Böyle şeyler

152_16.jpg

Sinirlenince ne yaparım onu bilenler biliyor.Fakat bir arkadaş vardı ki sırf hoşuna gidiyor diye, beni sinirlendirimeye çalışıyordu.Demek ki öfke bünyeye ters.Yıkmak, dökmek bana göre değil.Uçlardayım ya var ya da yok.Öfkelenmek faydasız.Boş insanları elekten geçir, içindeki o ilk sese kulak ver yeter.Öfkelenecek şahsiyet kalmaz etrafında.Bir de etrafını tenha tutarsan artık ne öfke kalır ne de baş ağrısı.

Ben susarım. (Yumruklarım konuşur)

psychedelic sarkilar dinleyip duvarlara kanimla graffiti yapiyorum.

artık çoğunlukla susuyorum ama bazende ne yapacağımı hiç kestiremiyorum.mesela güzel kalp kırarım.p

Geri