Sinirlenince ne yapar sınız ?

Konu sahibi son olarak 3046 gün önce görüldü
gerçekten çok sinirlendiysem ağlarım onun dışında hafif dellenmelerim susturur.

Son zamanlarda susamıyorum ucu nereye dokunursa dokunsun sanırım kırıyorum da biraz.

müzik dinlerim.
temizlik yaparım.
film izlerim.
yemek yaparım.

birine sinirlendiysem ve ben daha güçlüysen yaptığına göre onun canını yakarım başka bişeye sinirlendiysem de önüme gelen bi eşyayı yumruklarım ama heriki türlü de ağlıyorum

bol ßol cikolata tüketir ,sessizligi tercih eder ,yanlIz kalmak isterim ...

ben bu aralar bib........................... alıyorum :cici:

Sinirlenirsem ki bence sinirlenmemeliyim . durup dururken kimse sinirlenmez ( normal olan kimse .) ). Sinirlendiğindede haklı oldugu konular vardır elbet mutlaka karşımdakine gerekeni söylerim kendimi haklı gördugum konuları tektek dile getirip onun da konuşmasına fırsat veririm. Hala mantıklı gelmiyorsa peki der susarım. Kısacası bir şekilde acısını çıkarırım.

Gözüm dönüyor..Ama Susuyorum...Susunca karşı taraf kızmaya başlıyor:))

Suratim asilir ve konusmam sakinlesene kadar :dusun:

Kim sinirlendirdiyse sakin şekilde laf sokarım, ha anlamıyorsa şiddete meyil ederim, yinede sakinliğimi bozmam ama . :)

Hmm..
Öyle vurma, kırıp dökme, bağırıp çağırma gibi huylarım yoktur.
Sinirlendiğim zaman çok gülerler bana, verdiğim tepkilere :/
Karşımdakine ve sinirlenme dozuma bağlı.
Ve asla başkasından çıkarmam sinirimi. Asla.
Konuşup halletmeye çalışırım.
Parladıysam dudağımı dudağıma bastırır ve gözlerimi kapatırım sakinleşene kadar beklerim biraz öyle zaten çabuk geçer.
Karşımdakini kırmak istemiyorsam elimi yada dudağımı ısırırım.
Sinirden ağlama raddesine gelmişsem derin nefes alır ve o ortamı terk ederim.
Eğer karşımdaki susuyorsa daha çok sinirlenirim.
Yaptığı şeye mantıklı cevap veremiyorsa yada umursamaz davranıyorsa açarım ağzımı yumarım gözümü. En son söyleyeceğim şeyi ilk başta söylerim. Gemileri yakarım.
Bide dişlerimi sıkarım sinirlendiğimde. Yada sinirden gülerim. Karşımdakine göre değişir tepkim.

Kahve içerim ya da Alex videolarına sararım...

ağzıma geleni söylerim, genelde küfür geliyor

Geri