Sinirlenince Ağlamak Nedir Ya...s

Konu sahibi son olarak 3943 gün önce görüldü
Millet sinirlenince çıldırır karşısındakinin dünyasını başına yıkar. Ama ben sinirlenince ağlıyorum tutamıyorum kendimi karşıdaki insana küçük düşüyorum : ( sizce napmalıyım

Neden küçük düşesin ki?
Birey sinirlendiğinde,bir şekilde sinir boşalımı yaşar,sen ağlayarak çıkarıyorsun sinirini.
Bunda,eza çekmeni gerektirecek bir şey yok.
Gayet doğal bir durum.

Hırsımı alamıyorum ya içimde kalıyor

Aglama be bacim
Agladikca aglayacak durumlar cikiyor.
Ama o sinirlenince aglama seysine care olarak bence sey yapmalisin. Ney onu bilmiyom iste.:T:
Sinir olunca veyahut olurken (yavastan inceden) susup nefes (derin) alaraktan biraz rahatlasan olmazmi?
Valla bence en iyi durum aglamaya baslamadan susmak yani bende istemem sinirliyken karsimdaki aglarken gorsun cunku ∩˙▿˙∩

KitKat zor oluyor ağlayamamı tutmak insanın boğazı acıyoor işte o acı olmazsa kendimi tutacağım :S

Ah nasilda bilriim o nu ben :T:
Valla bacim artik oda senin karakyerin demekki yapcak bisi yok
Bunu kabullenip de yoluna devam et,
Aglasanda utanma aglatan utansin yani hakli oldugun vakitler ∩˙▿˙∩
Herkesin bi huyu oluyor ya oyle iste: )
Ne demis:
Aglama istegin geldigi zaman bi gulumsemeyle gecistir onu,
Erkek adam oyle yapar.
Bizde hanim hatun olarak oyle yapalim *-*
Ben sahsen oyle dayaniyorum (^.^)

diger insanlar degilde ben aileme karsi cok sinirlenip laf anlatmaya calisinca oluyor bendede. Yalniz ben dudagimi isiriyorum aglamamak icin ise yariyor dene bence : )

Buna yapabileceğin bir şey yok maalesef bazılarımız böyle,kavga ederken gözümden yaş geldiği olmuştur,sinirliyken de ağladığım olmuştur çare bulamadım bende ^^

KitKat FaRaH dediklerinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz artık bir şekilde haletmem gerekiyor Teşekkür ederim tekrardan

Yardimimiz dokunduysa ne mutlu rica ederim

Sinirlenince kaşımı kaldırıyorum. Öğrenciler yüzümden anlıyor. Sınıfta çıt çıkmıyor :) :)

Geri