Sinirlendiğinizde hemen sakinleşebiliyor musunuz, yoksa bir şeylere zarar veriyor musunuz?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Sinirlendiğinizde hemen sakinleşebiliyor musunuz, yoksa bir şeylere zarar veriyor musunuz?​

Çok sevdiğim biri ya da bir şeyle temas kurmadan zor…

Kolay öfkelenebilirim ama genellikle etrafımdakiler öfkelendiğimi hissetmeyebilir.
Güzel kontrol ve kamufle ederim.
Patlayacak ratteye gelmişsem de geçmiş olsun. Dilim keskin bir kılıça dönüşür, değdiği yeri keser.

Genelde hemen sakinleşirim... ama o öfke anı sıkıntı. Yine de karşımdaki değer verdiğim biriyse susarım sakinlesene kadar (yalan)

Yani diyo ki öfke kontrolün bozuk mu.

bi kere verdim. elim cok acımıstı :emoji_sleepy: daha da vermem…elimden kuymetli mi. daha cok akıl saglıgıma zarar veriyorum ben. delirmeli.

Hemen sakinleşmek çok zor. Bı hava alıp uzaklasirim. Ne kendime ne de başkasına zarar vermem.

Saman Alevi gibi öfkem :)
Ama o kısaçık anda ne fırtınalar koparırım bilemezsiniz
En çokta kapılara oluyor olan kjkjkh

• Üzgün
Tepkiler: ne
Normalde sakin biriyim kolay kolay kimseye ters konuşmam bile ama seneler önce aşırı sinirlendirildiğim bir gün ellerimle vurduğum cam kırılmıştı ve ellerime batmıştı… çok kanamıştı. tekrarı olmadı, olmaz da. kendimi kaybetmiş olmalıyım……

Filmlerde oluyor çok havalı ( başkasına zarar vermediğin sürece) hep yapmak istedim ama canım acır diye yapamadım
Çünkü canım kendim

hiç farkında değilim ne yaptığımın .p
o derece yani

kendimi sinirli biri olarak tanımlamayabilirim, hatta abilerimi de öyle. ama bunca zaman ne bir eşyaya ne de kendilerine bir zarar verdiklerini görmedim. ben de öyle. ben en fazla, düğüm düğüm olan poşeti açamadığımda, “aaa, başlarım şimdi sana, he!” diyerek yırtıyorum...............

Fiziksel zararım kendime olmuştu hep, onu törpüledim ama cama kapıya duvara çok yumruk atmışlığım, buna mukabil elimi kesip incitmişliğim filan baki.

Şimdi sadece bağırıyor, bir iki kumanda vs. fırlatıyor ve sövüyorum.

Bunu da törpüleyeceğim inşallah.

Tabii bunlar, ben çok sakinimdir ama salak insana tahammülüm yok patlamam acı oluyor.

Bunların hepsi içtikten sonraki sabah yaşandı/yaşanır. İçerken pamuk gibiyimdir, "olur öyle" der geçerim.

Sabahları barut olurum birkaç saat. O da alkolsüzten kaylıba. Daha içelim hey! İşe güce başlamışsın, saçma sapan aksilikler oluyor, aksiliklere çözüm üreten yok, masaya hep sorun geliyor.
Bizimki de can.

Telefonu falan fırlatasım geliyor da sonra fakir olduğumu hatırlayıp sakinleşiyorum

Geri