Sözlük Sinirlendiginde çok kırıcı olabilen insan.

• Kullanıcı Jayus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
bana yaklaşabilirsiniz

çok mutlu olurum.: ))

Kalp bardak gibidir kırılırsa eğer asla eskisi gibi olmaz. Saçma sapan şeyler için kimseyi kırmayın. Ağzınızdan çıkan sözlere de dikkat edin sonra tükürdüğünüzü yalamak için binbir zahmete girişmek zorunda kalabilirsiniz. Size verilen hayatı ve yaşam süresini boş şeyler ve zeka kırıntısı bile barındırmayacak aptalca şeylerle uğraşarak harcamayın. Bu dünyayı gerçek anlamıyla idrak edip anlasaydınız eğer onun için zerre insan kırmaya değmeyecek boş bir yer olduğunu bilirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: ne
Teknikte bir Beyamcamız var sinirleri derisinden taşmış geziyor. Sinirlenince bırakın kalp kırmayı tuz buz ediyor. Abim kendine ediyorsun sinirlendiğin konularda eften püften hallolmayacak şeyler mi Allasen desemde sanane deyip devam ediyor. Çık hava al benden kahve iç ama sakın yeni ablaya fal baktırma çünkü çok kötü bakıyor gerçi benim fincan çok komikti neyse :D Baktın geçmedi mi çık git yarıda bırak işini dünyanın sonu değil yahu, hayır sonra ben toplamaya çalışıyorum kırdığın kalpleri işim gücüm var abim sen beni dinle diyorum yok. Daha dün biri nerdeyse işi bırakıyordu tavırlarından dolayı. 1 hafta memlekete gitti geldi tamam o olmayınca maliyeti bize patlıyor ama onunla da olmuyor be kardeşim. Geçen kendi kendine söyleniyordu yine sorun mu var dedim kredi kartını icad edenin de, bunu hanıma çocuğa vereninde... Yok kalp karşim bizimkide kalp.

Bazen de cok kırıcı olmak istiyor insan.

• Beğen
Tepkiler: RK
hayatımdan sık sık karşılaştığım insan tipi.

Çoğu kişi,buna ben diyecektir.Türkiye'de sinirlendiğinde kimse kimseyi takmaz.Asıl mesele pişman oldukları zaman.

Sinirlendiysem gecmis olsun hepimize... kavga gurultu sevmeyen, her seyi anlayisla karsilayan, sessiz sakin beni sinirlendirecek 1durum olduysa ben ne yaptim, ne dedim , noldu ki?, denilmesin.... cunku... aaaa 1dk diger ruyami hatirladim yani ruyamdaki kisiyi animsadim... sabah beri neydi o 2. Ruya diye dusunuyordum bu mesaji yazarken nasil yukselti olusturduysa'm zihnimde o canlandi... neysemse tekrar unutmadan ruyanin detaylarini animsayip bakinayim neden oyle 1seyler gormusum...dfsgsg

Geri