Sinirini başkasından çıkarmak

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
aaa ben biliyom böyle bir genç. baş harfi A... son harfi da A :D

oda kendini bildi bunu okuyunca.

Üstümde denenen ama benim bi türlü gerçekleştirmeyi inadina istesemde beceremedigim haksız bir eylem. Genelde karakteri oturmamış ve buyuyememis bencil kimseler yapar. Uzak durulasi insanciklardir.

sinirli olduğumda içinde bulunduğum durumu kavrayamamış insanların başına gelmesi gayet olağandır.

Sinirlendirene kıyamadığımdan başkasından yada başka şeyden çıkarır insan sinirini.
Bende ne yazık ki yaparım bazen.

Sonra o sinirin geçince, hatasız bir insanı yok yere incitmemin suçluluk duygusu kendini berbat hissettirerek o insanın tüm intikamını alır senden..

Bende arada yaparim bunu ama aciz degilim.s

Sinirli olduğumda 5 dk sabredemeyip üstüme gelenlere karşı uyguladığım eylem. Nşa'da çabuk sakinleşirim aslında. Ayrıca yaptığımda da çok üzülüyorum. Ama oluyor işte, he deyip geçmek gerek.

Sigmund Freud'un savunma mrkanizmalarından yer-yön değiştirme savunma mekanizmasına örnek oluşturur.
Örneğin; şirkette amirinden fırça yiyen müdürün eve gelince karısına ve çocuklarına bağırması.

İnsanın kaçamak olarak sığındığı bir nevi savunma sanatı.

ister istemez yapılabilen bir durum ben genellikle sinirlendiren kişiye kızarım olmadı içten söverim :))

En iyi becerdiğim şeydir sinirli isem yanımdakilerden çıkartırım istemeden de olsa eh sinir bu engel olunamaz..

o sinir illaki birinden çıkmalı.
içinde kaldıkça delirtir.

Huyum kurumasın sürekli yaparım :T:

Geri