sınıfta uyumak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Uykusunu alamamış veya sabahın kör saatinde dersi olan öğrencinin yaptığı eylemdir.

*En arka sıra seçilir , başının altına kitap veya hırka,mont gibi şeyler konulur ve uyumaya çalışılır.

lise yıllarındayken 1. dersten 6. derse kadar uyudugumu bilirim, aralıksız tenefüse bile çıkmadan.

Sınav kagıdım kopya gerekçisiyle ögretmen tarafından alınınca. Ögretmeni protesto etmek için uyguladıgım yöntemdir. Başımda "dışarıya çık dışarıya çık" diye yırtınsada uslubumu hiç bozmadıgım güzel bi anım'dır.

21 den sonraki ders o
2. öğretimler için

en arka üçlü tayfada çok hasta ve uyuma rolü yapmıştım sözlüye katılmamak için :p

Cam kenarı, kalorifer dibi, soğuk ve karlı kış günlerinde bir öğrenci için vazgeçilmezdir.

Günün son dersi malum hoca'nın dersi olunca imkansızdı uyumamak.
Uzatır da uzatırdı vicdansız.

Lisede okulun en sinirli hocasının dersin de en ön sırada uyumuştum zamanında . Ders bitince arkadaş uyandırmisti. :D

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu sene eğitim bilimleri sınavında uyumuştum. :sırıt:

Guzel olur bir ders uyumustum hayatimda

lisede okula gitmiodukki kolay kolay gitsekde en fazla 2 derse giriyoduk sonra kaçıoduk sanırım sınav var dieyeydi

Ünide bana uyurgeçer derlerdi gençler ayık olun bir insan günde 2-3 kez dersde uyuyor diye atılır mı :grifikir: uykuya hiç dayanamam uyurum :D ben sınavlarda bile 10 dk kestirdiğimi hatırlıyorum

Sınıf olsa da uyusam.

Kayra mesajını beğenecem sende oku burda etiket alıntı yasak kaldır alıntıyı :D

Kanka garıdan gızdan konuşmaktan hiç sormuyorsun yaasgfasgf :D lisans mezunu olsamda esnafım ben :D

Organik Kimya'da yapılan eylem bizde.

İki saat aralıksız ders mi anlatılır?

En güzel şeylerden birisi. Hele sevmediğiniz bir türlü zamanın geçmediği derslerden biriyse. Uyuyun uyuyun uyuyan da üniversite kazanıyor uyumayan da .

Geri