Sınıf Annesi Uygulaması Yasaklandı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
bu durum sınıf annesinin talebinden mi kaynaklı, yoksa ortak karar mı bilemiyorum, ama 20 kişilik sınıfta 250'şer lira toplayıp, 5 binlik çanta almak çok vahim bir şey değil. bireysel hediye alsalar belki daha fazla masraflı olacaktı emareciğim. ha tabii hediye zorunluluğu ve katılım gösterme zorunluluğunda bırakılmayı da bir kenara atarak yapıyorum bu yorumu:*

sonuç olarak güzel karar alınmış, umarım uygulanır. başka isim altında yine anneler, annecikler türeyecek olması da çok olası bir durum bizim memlekette.
Abartmamak lazım. Hediye bir sembol aslında. Uç noktalara kayması doğru değil. Bu gözler şu pahalı bir spa masajı var. Ondan almışlar.

glu bey aşk olsun bakın Melodram yazmış siz nasıl yazmazsınız bu sizin konunuz lütfen ama Neredesiniz glu bey Sjsjsjsj

Abartmamak lazım. Hediye bir sembol aslında. Uç noktalara kayması doğru değil. Bu gözler şu pahalı bir spa masajı var. Ondan almışlar.
pahalı hediye olması vs. onu desteklediğim için yazmadım yahu.lsdkfj şu an bir gömlek almaya kalksan, zaten 400-500'den aşağı alamazsın ki o da iyi halli bir fiyat. bu yüzden kıyaslama yaptım. ayrıca ne velilerin, ne öğrencilerin hatası bu. öğrenmenler kabul etmemeli bu şekilde maliyetli hediyeleri. arz talep meselesi.sşdlfk

pahalı hediye olması vs. onu desteklediğim için yazmadım yahu.lsdkfj şu an bir gömlek almaya kalksan, zaten 400-500'den aşağı alamazsın ki o da iyi halli bir fiyat. bu yüzden kıyaslama yaptım. ayrıca ne velilerin, ne öğrencilerin hatası bu. öğrenmenler kabul etmemeli bu şekilde maliyetli hediyeleri. arz talep meselesi.sşdlfk
İlköğretimde oluyor zaten daha çok. Lisede öğretmenler kabul etmiyor. Hatta ortaokulda da bizim sınıf öğrrtmenimiz hediye istemediğini belirtmişti. Veliler şova döküyor bazen.

İlköğretimde oluyor zaten daha çok. Lisede öğretmenler kabul etmiyor. Hatta ortaokulda da bizim sınıf öğrrtmenimiz hediye istemediğini belirtmişti. Veliler şova döküyor bazen.
çeyrek altın, küpe, bilezik, bileklik vs. alınan bir dönem vardı..... benim şaşırdığım bir durum değil o yüzden.dşlsk

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama

hadi eyw
bütün milli eğitim bir cocugun lafıyla koskoca sistemi degistirdi

Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama

hadi eyw
bütün milli eğitim bir cocugun lafıyla koskoca sistemi degistirdi
MEB dingonun ahırı değil. Uzmanlarıyla fikir teatisi yapmadan kimse bir şeyi değiştirmez. Sadece bir uyarım oldu o çocuk.

Bu arada kucukken annem ogretmenler gununde ogretmenlerime falan havlu namazlik falan gonderirdi anneme kizardim anne bu ne falan diye. Suan daha iyi anliyorum cidden cok mantikli ilerde ceyiz icin falan.. bekarsa tabii degilse de iyi gerci

Ben hep anlikciyim o an giyecegi kullanacagi seyler alinmali kafasindaydim ama annem uzun omurlu ileriyi dusunerek hareket etmis hep..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
mezuniyet hediyesi icin para topluyor bizimki şu an
ne kalkması
ibanıma atın falan

Geri