Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
yaklaşık 1 seneye yakındır Amazon Prime üyeliğim var ve sadece iki dizi izledim ( The Wheel of Time & The Rings of Power ) film ise hiç izlemedim.diziler uzun süreli ve sezon araları çok uzun süreli olduğu için sevmiyorum.

Digital platformlardan pek yararlanamasamda elimin altında bu iki platformun olmasından memnunum.

HBO MAX Türkiye'de yayına başlarsa fiyatına bağlı olarak onu da düşünebilirim.

Margot Robbie, “Barbie 2” İhtimalini Değerlendirdi

Margot Robbie, hayranların merakla beklediği “Barbie 2” hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, yapımcıların aksine devam filmi pek de olası görmüyor.

Margot Robbie, Barbie 2 hakkında konuştu. Greta Gerwig’in 2023’e damga vuran yapımı, devam filmine kavuşacak mı sorusunu yanıtlayan oyuncu, “sonrasını hayal bile edemediğini” açıkladı.

Başrolünde Margot Robbie’nin yer aldığı Barbie, gişe rekorları kırarak 2023’ün en çok hasılat elde eden yapımı oldu. Dünya çapında 1.4 milyar dolar kazandıran film, Warner Bros.’un “Barbie Yazı Operasyonu” adını verdiği tanıtım kampanyasının meyvesi olarak görülüyordu.

Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ı ile aynı gün vizyona giren Barbie; oyuncu kadrosunda Ryan Gosling, Will Ferrell, Emma Mackey, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Dua Lipa ve John Cena gibi isimlere ev sahipliği yapıyordu.

Mattel’in dünyaca ünlü oyuncak markasından ilham alan yapım için Mattel CEO’su devam filmleri hakkında konuşmak için erken olduğunu belirtse de “daha fazla fırsata hazır olacaklarını” da söylemişti. Bununla birlikte Barbie dışında Mattel Sinematik Evreni için de hazırlıkların yolda olduğu ve ünlü şirketin birçok oyuncak markası için yeni yapımlar kurgulayacağı bildirilmişti.

Margot Robbie, “Barbie 2” Fikrine Kuşkuyla Yaklaşıyor

Barbie filminde başrolün yanı sıra yürütücü yapımcı olarak da yer alan Margot Robbie, AP Entertainment’a yaptığı açıklamada devam filmi olasılığını değerlendirdi.

Robbie bir devam filminin mümkün olup olmadığından ya da ikinci bir filmin ilkinin kalitesini yakalayıp yakalayamayacağından emin olmayanlar arasında.

“Bence bu filme her şeyimizi verdik. Bunu bir üçleme ya da daha farklı bir şey olsun diye yapmadık. Greta filme her şeyini katmış gibiydi. Bu yüzden sırada ne olacağını hayal bile edemiyorum.”

Avustralyalı aktris, devam filmi olasılığından emin olmasa da filmin gişe başarısını pandemi sonrası dönemde Hollywood’un ihtiyaç duyduğu bir zafer olduğuna değindi.

“Benim yaptığım en büyük çıkarım orijinal filmlerin hâlâ gişede büyük başarılar elde edebileceği oldu. Bir devam filmi, bir prequel ya da bir remake olmak zorunda değil. Tamamen orijinal olabilir. Bunu yapmak için büyük bütçe verildiğinde sonuç hâlâ çok büyük olabilir. Ve başrolde bir kadın olması dört dörtlük bir film olmayacağı anlamına gelmiyor. Ki bence bu, hâlâ pek çok insanın sahip olduğu bir yanılgı. Bu yüzden Barbie’nin başarılı olması gerçekten çok önemli.”

Robbie daha önce bir devam filmi olasılığı hakkında bazı görüşmelerin olduğunu açıklamıştı. Time Magazine’e verdiği demeçte konuşan aktris şu değerlendirmede bulunmuştu:

“Bence bir yandan devam filmlerini planlarken bir yandan da ilk filmi kurmaya çalışırsanız biraz tuzağa düşersiniz.”

Christopher Nolan, Yeni “James Bond” Filmini Yöneteceği Yönündeki İddialara Açıklık Getirdi

Christopher Nolan, yeni “James Bond” filmini yöneteceği hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Christopher Nolan, uzun süredir gündemde olan 26. James Bond filmini yöneteceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

James Bond’un beyaz perdedeki yolculuğu Dr. No filmiyle 1962 yılında başlamıştı. O tarihten bu yana 007’yi birçok aktör canlandırmış, yapımlar da farklı yönetmenler ve tarzlarla perdeye taşınmıştı.

Serinin geldiği son nokta ise 2021’deki No Time to Die olmuştu. 25. filmde Daniel Craig ikonik ajan rolüne veda etmiş ve Bond serisinde yeni bir dönem için hazırlıkla başlamıştı. Yeni Bond’un kim olacağı gibi, yeni filmin yönetmenliğinin kime emanet edileceği de merak edilenler arasında. Nolan, 2020’de vizyona giren Tenet için ilhamını 1977 yapımı The Spy Who Loved Me’den aldığını söyleyerek seriye olan hayranlığını daha önce de dile getirmişti.

Ancak söylentileri kuvvetlendiren açıklama çok daha sonra geldi. Ünlü yönetmen geçen temmuz ayında, “Bir James Bond filmi yönetmek inanılmaz bir ayrıcalık olurdu,” diyerek dileğini paylaştığında hayranların gözü de Broccoli Productions’a çevrilmişti.
Christopher Nolan, Yeni James Bond Filmini Yöneteceği İddialarını Yalanladı

Interstellar, The Dark Knight ve Oppenheimer gibi yapımlarla tanınan 53 yaşındaki yönetmen Christopher Nolan, Associated Press’e verdiği son demeçte James Bond iddialarına açıklık getirdi.

Ünlü yönetmen sözü fazla dolandırmadı ve bu soruya, “Ne yazık ki hayır. Bu söylentilerin gerçek bir yanı yok,” yanıtını verdi.

Nolan’ın bir sonraki James Bond filmini yöneteceği iddiası, bu sonbaharda bazı kaynakların Nolan’ın gelecek filmlerden “iki ya da üçünü” yönetmek için görüşmelerde bulunduğunu açıklamasıyla daha da güçlenmişti.

Yönetmenin kesin bir dille verdiği “hayır” cevabı hayranlarda hayal kırıklığı yaratmış olsa da, bu cevap birçokları için çok da sürpriz olmadı. Bu yılın başlarında Nolan 26. Bond macerasını yönetmek için şartlarını açıklamış; bu şartlar arasında senaryo ve oyuncu seçimi gibi konularda “tam kontrol” istediğine yer vermişti.

Christopher Nolan bir "Batman" üçlemesi şeklinde bir James Bond serisi çekse harika ve cok farklı olur. fakat oyuncu seçimi önemli bence,zira eski Bond'larda baya iyi oyuncular var.

Game of Thrones'u tekrar izledim,ilk izlediğimde biraz aceleye gelmişti.

Dizinin finalinde;

Daenerys Targaryen ölümü bana çok saçma geldi,daha doğrusu Jon Snow tarafından öldürülmesi saçma geldi,yani bir başkası yapsa saçma gelmezdi,seviyorlardı birbirlerini,ayrıca Jon kraliçe olarak kabul etmişti.ayrıca Jon Snow'un gece nöbetçilerine geri dönmesi daha saçma geldi,adam yedi krallığın varisi.bunun dışında kral katili Jaime Lannister'ın Cercei'ye olan aşkı ( ilişkinin çirkinliğine girmiyorum ) yüzünden geri dönüm hayatnı kaybetmesi de anlamsızdı. bir kaç şey daha var ama onlar önemsiz.

Dizide sevdiğim iki karakter var, Biri Arya Stark diğeri Tyrion Lannister.. ikisidi de efsane karakter...

bu ölümler hakkında ne düşünürsün @Thalassa sen bu diziyi daha çok sevip daha çok hakimsin,kitabıda okumuşundur,sence final böyle mi olmalıydı ?

Sinema da konu bitti iyice,sürekli eski film ve dizilerin yeniden çevrimi yapılıyor,onun dışında Spinn-off adı altında ya yan karakter filmleri yada filmlerin daha öncesini anlattıkları filmler yapılıyor.gerçekten benim için üzücü.eski yapımlar eskiden güzeldi yeniden çevrimleri pek olumlu baktığım yapımlar değil.

Sinema bence bitti.......

Sürekli başarısızlıkla sonuçlanan eski dizi ve filmleri yeniden yapma çabası,oturmuş karakterleri saçma sapan oyuncularla değerlendirmesi,siyahi oyuncuları ön plana çıkarma çabası.konu bulamama durumu,yönetmenlerin takıntı haline getirip 4-5 bölümler halinde çekmeye çalıştığı yıllarca süren seri filmleri ve daha çok senaryo diyebiliriz.yapamıyorlar ve digital platformlar da sinemayı bitirdi.orda da yeni bir heyecan var ama orası da yakında çöküşe geçer.artan sinema bilet fiyatları da dahil buna.

şöyle düşünüyorumda benim kadar sinema da film izlemeyi seven biri 2019'dan beri sinema da film izlememiş.

Geri