Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Brad Pitt, The Matrix’te Rol Alması İçin Gelen Teklifi Geri Çevirdiğini Açıkladı

Brad Pitt, yıllar önce The Matrix’te rol alması için gelen teklifi geri çevirdiğini açıkladı. Pitt kendisine hangi rolün teklif edildiğini açıklamasa da daha önce çıkan haberler bu rolün Neo olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl Once Upon a Time… in Hollywood ve Ad Astra ile adından övgüyle söz ettiren ve Once Upon a Time… in Hollywood’daki etkileyici performansıyla oyuncu olarak ilk Oscar’ını alması beklenen Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 35. Santa Barbara Film Festivali’nde kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Leonard Maltin ile bir söyleşi gerçekleştiren Pitt, The Matrix‘te rol alma şansı olduğunu, fakat gelen teklifi geri çevirdiğini açıkladı. Maltin’in geri çevirdiği rollerden aklında kalanları sorması üzerine Pitt’in cevabı şöyle oldu:

“The Matrix’i geri çevirmiştim. Kırmızı hapı seçtim. Söyleyeceğim tek film bu. İki veya üç için teklif almadım. Sadece ilki içindi. Belki de yetiştirilme tarzımdan dolayıdır bir şeyi almadıysam benim değil demektir. O rolün hiçbir zaman benim olmadığına gerçekten inanıyorum. Başkasının rolüydü ve gidip oynadı. Gerçekten buna inanıyorum. Geri çevirdiğim muhteşem filmler hakkında konuşursak iki gece sürer.”

Lorenzo di Bonaventura, Neo Rolü İçin Brad Pitt’i Düşündüklerini Açıklamıştı

matrix-neo-keanu-reeves-filmloverss.jpg

Brad Pitt, The Matrix’te hangi rolün kendisine teklif edildiğine açıklık getirmemiş olsa da, daha önce çıkan haberler bu rolün Neo olduğunu düşündürüyor. The Matrix’in yapımcılarından olan Lorenzo di Bonaventura, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda Keanu Reeves ile anlaşmadan önce Neo rolü için Sandra Bullock’a teklif götürdüklerini açıklamış, ayrıca Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio gibi isimlerin de o dönemde gündemlerinde olduğunu söylemişti.

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock ve tabii ki Will Smith. Neo rolü için tüm oyuncular düşünülmüş olsa da sonunda rolü alan isim Keanu Reeves ve ortaya sinema tarihin en ikonik karakterlerinden biri çıktığı için gününde sonunda yapımcılar doğru tercihi yaptığını söyleyebiliriz.

https://www.filmloverss.com/brad-pi...icin-gelen-teklifi-geri-cevirdigini-acikladi/

Valla isabetli karar olmuş.bunların hangisi oynarsa oynasın Keanu Reevs'in yerini asla tutmaz bu kadar da film popüler olmazdı.

Fantastik Aksiyon Filmi Iron Mask Fragmanında Jackie Chan ve Arnold Schwarzenegger’ı Dövüşürken Görüyoruz

Aksiyon yapımlarının usta oyuncuları Jackie Chan ve Arnold Schwarzenegger‘in başrolünde yer aldığı “Iron Mask” filminden fragman paylaşıldı.

2014 yapımı Forbidden Empire‘ın devamı niteliğindeki filmin fragmanında kendimizi Çin’de büyük ve fantastik bir maceranın içerisinde buluyoruz.

Iron Mask’in konusu ise şöyle;

Film, kendisine verilen görevi yerine getirebilmek için macera dolu bir yolculuğa çıkan bir adamın hikayesini konu ediniyor. İngiliz gezgin Jonathan Green, Büyük Peter’dan Rusya’nın Uzak Doğu bölgesini haritalaması için emir alır. Bunun ardından Jonathan, sonunda Çin’e ulaşacağı macera dolu bir yolculuğa koyulur. Yol boyunca nefes kesici keşiflere imza atıp, tuhaf yaratıklar ve Çinli prenseslerle karşılaşan Jonathan, bu süreçte ölümcül dövüş sanatları ustası hatta tüm ejderhaların atası olan Ejderha Kralı ile yüzleşmek zorunda kalır.

Iron Mask’in oyuncu kadrosunda Jackie Chan ve Arnold Schwarzenegger başrolde olmak üzere Jason Flemyng, Xingtong Yao, Anna Churina, Rutger Hauer, Charles Dance gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini, Forbidden Empire’ın da yönetmen koltuğunda bulunan Oleg Stepchenko üstleniyor. Film, 10 Nisan’da vizyona girecek.

haber başlığında Jackie Chan ve Arnold Schwarzenegger beraber dövüşüyorlar diyor ama bence ikiside kesinlikle bir araya gelmeden ( fragmana göre ) efektlerle çekilmiş bir film gibi görünüyor

fast and furious ( Hızlı ve Öfkeli ) birincisi hariç hiç izlememiştim.bir iki gündür seriyi tamamladım sayılır.son film kaldı ( hobbs and shaw ) bu film ara bir film sanırım.genel olarak beğendim seriyi,fakat 7-8 çok daha iyi gibi.teknolojiyle birlikte filmlerin yapısı da değişiyor zeka seviyeside.aksiyon olarak iyi film.ama bence aile kavramı asıl en önemlisi..

Uzun zamandır sinemaya gitmedim,hem film yok iyi kalite de gidilecek hemde bu korona virüs mevzusuna kalabalık yerlerde bulunmak sakıncalı.bu önümüzde ki haftalarda iyi filmler vizyona girmeye başlıyor.bakalım yanımda sinemaya gelicek birini bulursam gitmeye başlarız film dönemi başlıyor.

anna-afi%C5%9F..jpg

Filmi beğendim,beklediğimden iyidi.yine de vasat bir yapım olsa da kadro bile izlemeye yeterli.ayrıca gerçekten pek kolay kolay herkesi beğenmem ama Anna Rolunde ki "Sasha Luss" çok güzel bir kadın :)

MV5BZjlhOWE3YjktY2MzOC00ZmQ1LWIwNjgtZmVhZmFjZGExMzgyXkEyXkFqcGdeQXVyMDA4NzMyOA@@._V1_.jpg

Siyaset,medya ve taciz üzerine etkili bir film,açıkçası biraz sıkıldım çünkü ilgi alanım olmayan konular fakat film baya iyi..

Christopher Nolan, Salgın Nedeniyle Zorlu Bir Dönemden Geçen Sinema Salonlarının Önemi Hakkında Bir Yazı Kaleme Aldı

Christopher Nolan, Corona virüsü salgını nedeniyle zorlu bir dönemden geçen sinema salonlarının önemi hakkında bir yazı kaleme aldı.

Hayatımızın her alanını etkileyen Corona virüsü (Covid-19) salgını, sinema dünyasında da taşları yerinden oynattı. Devam eden prodüksiyonların önemli bir bölümü durdurulurken; neredeyse tüm dünyadaki sinema salonları da kapatıldı. Sinema dünyasında faaliyet gösteren herkesin ekonomik olarak zarar gördüğü şu dönemde sinema salonları da bu durumdan nasibini aldı.

Son yıllarda dijital platformların yükselişiyle nedeniyle insanlar sinema deneyimi evde yaşamaya başlamış ve sinema salonları büyük ölçüde kan kaybetmeye başlamıştı. Salgının tüm dünyada ne zaman kontrol altına alınacağı bilinmediği için sinema salonlarının ne zaman açılacağı da belirsizliğini koruyor.

Edgar Wright‘tan sonra Christopher Nolan, The Washington Post‘a Corona virüsü salgını nedeniyle zorlu bir dönemden geçen sinema salonlarının önemi hakkında bir yazı kaleme aldı.

Christopher Nolan: “Bir Yönetmen Olarak İşim, İzleyiciler ve Sinemada Çalışan İşçiler Olmadan Asla Tamamlanamaz.”

Yazısında Nolan, film endüstrisi çalışanları da dahil olmak üzere, hükûmete, stüdyolara ve sinemaseverlere, sinema salonlarına destek olmak ve yardım etmek konusunda çağrıda bulundu. Bir yapımcı ve yönetmen olarak, yaptığı işin izleyiciler ve sinemada çalışan işçiler olmadan asla tamamlanamayacağını belirtti.

Nolan, konuyla ilgili düşüncelerini kaleme aldığı yazıda şu şekilde dile getirdi: “Film işi herkes hakkında: yiyecek-içecek standında çalışanlar, ekipmanı yöneten, bilet alan, film rezervasyonu yapan, yerel sinemalarda reklam satan ve banyo temizleyen insanlar… Kongre, etkilenen her türlü işletmenin yardım başvurusunu değerlendirirken; umarım sinema salonlarını da, birçok kişiye iş veren ve herkes için eğlence sağlayan sosyal yaşamın hayati bir parçası olarak görüyordur. Sinema çalışanlarının hükûmetten ihtiyaç duyduğu yardıma ek olarak, sinema derneklerinin, stüdyolardan stratejik ve ileri görüşlü bir ortaklığa ihtiyacı var.

Ek olarak Nolan, salgının kontrol altına alındığı ve herkesin sokağa çıktığı dönemde insanların sinema salonlarına gitmeye istekli olacağına inanıyor ve yazısını da şu sözlerle bitiriyor: “Bu kriz geçtiğinde, kolektif bir katılım ihtiyacı, birlikte yaşama, sevme, gülme ve ağlama ihtiyacı her zamankinden daha güçlü olacak.”

christopher-nolan-filmloverss.jpg

Heropage-980x560_62.jpg

Dün bu filmi izledim,baya heyecanlı bir film.zombi filmlerini sevmem ama güzeldi.ikincisi gelecek diye de izledim nasıl bağlayacaklar bakalım.

the-platform.jpg

Netflix filmi olan The Platform da tavsiye ederim.insanların nasıl açgözlü olduklarını paylaşıma kapalı olduklarını anlatan bir film.izlenir.

Zombi Ekspresini izlemiştim güzeldi izlemeyenler izlemeli bence
Teşekkür ederim sevgili arkadaşım sende olmasan ne yaparım
iyi ki varsın :)

daha önce tavsiye edenler olmuştu ben izlememiştim Train to Busan'ı ama ikincisi yapılıyormuş o sebeble izledim.bu filmi beğendiysen snowpiercer 'ı da tavsiye ederim.ben genelde zombi ve vampir filmleri pek sevmem ama bunlar idare ediyor işte : )))) snowpiercer parasite'nin yönetmeni.

sende iyi ki varsın çok sağol :)

corona hayatımızı mahvettin valla.tüm filmler 2021 sonu ve 2022'ye erteleniyor.şu hayatta bir sinema zevkim vardı oda 2 sene hayatımızda yok.yaşarsak beklediğimiz filmleri izleyecez.valla bir git artık corona.

Geri