Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Ay görmeyeli ne güzel filmler paylaşmışsıın.
Hepsini not ettim. ^^

Canavar (Beast)

beast-canavar-filmloverss.jpg

Son dönemin en etkileyici ilk filmlerinden biri olarak gösterilen Michael Pearce imzalı Canavar’dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı.

Daha önce kısa film ve reklamları bulunan Michael Pearce, geçtiğimiz yıl ilk uzun metraj filmi Canavar (Beast)‘ın dünya prömiyeri için Toronto Film Festivali’ne konuk olmuştu.

Dünya prömiyerini Toronto’da yapmasının ardından Londra, Sundance, Rotterdam gibi önemli film festivallerine konuk olan Canavar, Türkiye prömiyerini ise 37. İstanbul Film Festivali aracılığıyla gerçekleştirmişti.

İstanbul Film Festivali de dahil olmak üzere konuk olduğu her festivalden olumlu yorumlarla dönen filmden Türkçe altyazılı yeni fragman da yayınlandı.

Canavar-Beast-Afis.jpg

Canavar, 14 Eylül’de Vizyonda

Başrollerde Jessie Buckley ve Johnny Flynn‘in yer aldığı filmin sinopsisi ise şöyle:

27 yaşında genç bir kadın olan Moll, hâlâ ailesi ile birlikte küçük bir adada yaşıyor olmaktan çok sıkılmıştır. Ailesinin baskıcı tavırlarından artık iyice usanan Moll, onlardan kurtulmanın hayalini kurar. Özgür ruhlu ve esrarengiz Pascal ile tanıştığında ise Moll için yepyeni bir dünyanın kapıları açılır. Fakat Pascal bir dizi cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklandığında her şey bambaşka bir hâl alır. Önce Toronto Film Festivali, ardından da Sundance’te büyük ses getiren Canavar, daha önce kısa filmleriyle BAFTA adayı olmuş yetenekli reklam yönetmeni Michael Pearce’nin ilk filmi. The Guardian’dan Empire’a, Independent’tan New York Times’a kadar sayısız kaynak tarafından son dönemin en iyi ilk yönetmenliklerinden biri olarak gösterilen film, Jersey Canavarı lakaplı seri katilin gerçek hikâyesinden ilham alarak uyarlandı.

Canavar, Fabula Films ve Başka Sinema‘nın katkılarıyla 14 Eylül‘de vizyonda olacak.

[YOUTUBE]pJzCSSDkhDo[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/14-eylu...dan-turkce-altyazili-yeni-fragman-yayinlandi/

2018 Beklediğim Filmler Listesi

25.5.18 - Star Wars : Han Solo
13.07.18 - The Nun ( Valak )
14.09.18 - Alpha ( Alfa Kurt )
21.09.18 - Robin Hood
5.10.18 - Venom
9.11.18 - X-Men : Dark Phoenix
16.11.18 - Fantastic Beats And Where to Find Them 2
Winchester ( Tarih Belli Değil )

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

İzlediğim Filmler...

5.01.18 - Arif V 216 : geberdim gülmekten,bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi sanırım bir daha izlerim en kısa zamanda.zeki espriler,atıflarda bulunmalar,iyi bir hikaye ve eski sanatçıları özlemle anmak hepsi var filmde.ve tabi Cem harika,ozan da baya iyidi.bir kaç yer hariç ben baya beğendim baya güldüm.küfür de var fakat çok değil.

12.01.18 - Insidious Chapter 4 : Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

26.01.18 - Maze Runner: The Death Cure : Öncelikle filmi çok beğendim.serinin son filmi olması itibariyle beklentim yüksekti.görsellik,oyunculuk ve duyguyu yakalama kısmı baya iyidi.filmin konusunuda iyi bağlamışlar.ben beğendim.

05.02.18 - The Cloverfield ( Paradox ) : Entresan bi biçimde filmin fragmanı yayınlandıktan bi kaç saat sonra film piyasaya sürüldü.açıkçası ilk filmle bağlantılı dendi,film fena değil ilk bu filmi izlerseniz film kötü sayılabilir.idare ederdi.ilk iki film daha başarılıydı.

27.04.18 - Avengers : Infinity War Part I : Film inanılmaz,çok başka seviye,süprizler çok,Thanos inanılmaz karakter.. bazen güleceksiniz bazen üzüleceksiniz ama mutlaka bir daha izlemek gerek diyeceksiniz.

8.06.18 - Jurassic World : Fallen Kingdom : Malesef filmde Dinazorlar dışında güzel birşey yoktu,bence biraz zorlama bir film olmuş..

Not: kesinlikle 3D izlemeyin,film de 3D olacak hiçbirşey yok.

29.06.18 - Soldado : Filmi ilk seans da izledim ve gerçekten çok beğendim.aksiyon fazla yok,fakat anlatılmak istenen harika bir konu var.görüntüler falan baya iyi.Benicio Del Toro İnanılmaz oynuyor ve felaket karizma var herifte.Josh Brolin de bu film de de baya iyi.konu etkileyici.üçüncü filmi iple çekiyorum,üçüncü film de Emily Blunt'ın geri dönceği tahmin ediliyor.ayrıca müziklerde harika.

27.07.18 - Mission Impossible 6 : Filmi izledim ve baya beğendim,aksiyon hiç durmuyor,sonunda konuyu iyi bağlamışlar.fakat helikopter sahnesi var,orası biraz fazla abartı olmuş.yinede genel anlamda hikaye iyidi.birde film 3 boyutlu vizyona girmiş bence hiç gerek yok,3D olacak birşey yok çünkü.

3.08.18 - The Predator : Filmlerin iki yarı olduğunu düşünürsek ilk yarı eğlenceliydi,ama ikinci yarı daha basitti gibi.bu seriyi çok severim ama bu filmde ki karakterler oturmamış filme bence.devamı olacak zaten filmin.bakalım.

Captive State

Yönetmenliğini Rupert Wyatt’ın üstlendiği, başrollerini ise John Goodman ve Vera Farmiga’nın paylaştığı bilimkurgu filmi Captive State’ten tanıtım fragmanı yayınlandı.

captive-state-john-goodman-filmloverss.jpg

Captive State, beyazperdeye iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Rupert Wyatt‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde John Goodman, Vera Farmiga, Ashton Sanders ve Colson Baker kamera karşısına geçerken; yönetmen bir kez daha bilimkurgunun sınırlarını zorluyor. Fakat Wyatt bu defa fantastik maceralara atılmak yerine, distopik bir evrenin kapılarını aralıyor. Fragmanın ürkütücü bir atmosfere sahip olduğunu belirtmekte de yarar var.

Peki seyirciyi neler bekliyor? Film, kara kuvvetlerinin şehirleri işgal etmesinden sonra yaşanan dehşet verici olayları ele alıyor. Muhalifler ve işbirlikçiler arasındaki derin çizgide, Chicago parçalanıyor. Geriye yalnızca korku ve gerilim dolu bir mücadele kalıyor.

captive-state-poster-filmloverss.jpg

Captive State, 29 Mart 2019’da Vizyona Girecek

Bu noktada yönetmenin nispeten özgün bir hikâye anlattığını söylemek mümkün. Tabii pek çok kez ekrana gelmiş parçaları birleştiriyor. Ama Wyatt tamamen kendine has bir bakış açısı da sunuyor. Fragmanın bizi ikna ettiğini de unutmamak lazım. Yönetmen, yaklaşık 2 dakikada seyircinin gönlünü kazanmayı başarıyor. Fragman; The Escapist, Rise of the Planet of the Apes ve The Gambler gibi yapımlara imza atan Wyatt’ın farklı türleri denemekten çekinmediğini de gözler önüne seriyor.

[YOUTUBE]uwZEdpe3N9g[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/rupert-wyattin-son-filmi-captive-stateten-tanitim-fragmani-yayinlandi/

Keanu Reeves’li Replicas’tan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

keanu-reeves-replicas-filmloverss.jpg

Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı bilimkurgu filmi Replicas’tan tanıtım fragmanı yayınlandı.

Replicas, dikkat çekici bir fragmanla seyirciyi selamlıyor. Keanu Reeves‘in kamera karşısına geçtiği film, oyuncuya bir kez daha bilimkurgunun kapılarını aralıyor. Peki seyirciyi neler bekliyor?

Ailesini trajik bir şekilde kaybeden nörolog William Foster, seyirciyi insan zihninin karanlık ve karmaşık dünyasına davet ediyor. Film, Homeland‘in yönetmen koltuğunda oturma şansı yakalayan Jeffrey Nachmanoff‘un beyazperdeye alıştığını da simgeliyor. Fragmanın Reeves’in yükselişe geçen kariyerine hizmet ettiği de aşikâr. Film, sıra dışı bir aksiyon sunacağa da benziyor. Zira yakınlarını hayata döndürmek isteyen William’ın hikâyesi, ürkütücü bir atmosfere sahip.

Yönetmen seyirciye bir sürpriz de yapıyor. Ancak bu noktada filmle ilgili fazla ipucu vermemiz de doğru olmaz. Biraz merakta kalmakta fayda var.

replicas-poster-filmloverss.jpg

Filmin oyuncu kadrosu da oldukça kalabalık. Alice Eve, Thomas Middleditch, John Ortiz ve Emily Alyn Lind‘in bir araya geldiği yapımın senarist ekibinde Stephen Hamel‘in yer aldığını da unutmamak lazım. Hamel, Reeves’in Siberia filminin yapımcıları arasında çünkü. İkilinin bu filmde iyi bir dinamik yakalayacağını söylemek mümkün. Elbette kesin bir değerlendirme yapmak için henüz erken. Filmin belli bir vizyon tarihi yok zaten.

[YOUTUBE]XwEGcAIkA5A[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/keanu-reevesli-replicastan-tanitim-fragmani-yayinlandi/

John C. Reilly ve Steve Coogan’lı Stan & Ollie’den Fragman Yayınlandı

stan-ollie-filmloverss.jpg

Tüm zamanların en ikonik komedi ikilisi Laurel ve Hardy’yi merkezine alan John C. Reilly ve Steve Coogan’lı Stan & Ollie’den fragman yayınlandı.

Yolları ilk olarak 1919’da kesiştiği söylenen Stan Laurel ve Oliver Hardy ikilisi, birlikte çalıştıkları yaklaşık 30 yıllık dönemde birçok uzun ve kısa metraj filme imza atıp sinema tarihinin en unutulmaz ikililerinden bir tanesi olurlar.

İşte bu ikilinin hikâyesi bu yıl yönetmenliğini Jon S. Baird‘in yaptığı Stan & Ollie filmiyle sinemalara gelecek. Dünya prömiyerini Londra Film Festivali‘nde yapacak filmden ilk fragman da yayınlandı.

Stan & Ollie’nin Senaryosu Jeff Pope’a Ait

Daha önce başrolde James McAvoy’un yer aldığı 2013 yapımı ikinci uzun metrajı Filth ile konuşulan Jon S. Baird’e senaryoda Jeff Pope‘un eşlik ettiğin filmin başrollerinde ise John C. Reilly ve Steve Coogan yer alıyor. İkiliye Shirley Henderson, Danny Huston ve Nina Arianda gibi isimler eşlik ediyor.

Fragmana bakarak Reilly ve Coogan’ın iyi bir kimya tutturduğunu ve ikonik ikiliyi başarıyla canlandırdığını söylemek mümkün. Ayrıca Jeff Pope’un daha önce senaryosunu Coogan’la birlikte yazdığı Philomena filmiyle Oscar adaylığı elde etmiş olması filme dair beklentilerimizi yükseltiyor.

Stan & Ollie’nin festival yolculuğu şimdilik sadece prömiyerini yapacağı Londra’yla kısıtlı. Ancak filmin dünya çapında 2019’dan önce vizyona girmeyeceğini göz önüne alırsak ödül sezonunda başka festivallere de konuk olacağını söyleyebiliriz.

stan-ollie-poster-filmloverss.jpg

[YOUTUBE]MdcBNrjc3wo[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/john-c-reilly-ve-steve-cooganli-stan-ollieden-fragman-yayinlandi/

Pedro Pascal’lı Bilimkurgu Filmi Prospect’ten Fragman Yayınlandı

prospect-pedro-pascal-2-filmloverss.jpg

Game of Thrones dizisindeki Oberyn Martell rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Pedro Pascal’ın başrolünde yer aldığı bilimkurgu filmi Prospect’ten fragman yayınlandı.

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı ‘Oberyn Martell’ rolüyle büyük bir çıkış yakalayan, bu diziden sonra Narcos, Kingsman: The Golden Circle gibi önemli yapımlarda rol alan Pedro Pascal, Chris Caldwell ve Zeek Earl ikilisinin ilk uzun metraj filmi Prospect ile bilimkurgu dünyasına adım atıyor. Film, Chris Caldwell ve Zeek Earl’ün 2014 yılında çektikleri aynı isimli kısa filmden sinemaya uyarlandı.

Prömiyerini SXSW Film Festivali’nde Yapan Prospect’ten Fragman Yayınlandı

Pedro Pascal ile beraber Jay Duplass, Andre Royo, Sophie Thatcher gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film; bir baba ile kızının, uzaydaki bir gezegende eşine az rastlanır türden bir madeni aramak için çıktığı zorlu yolculuğu mercek altına alıyor. İlk bakışta basit bir görev gibi görünen bu arama işi, madeni bulmak isteyen başka insanların olaya dahil olmasıyla hayatta kalma savaşına döner.

Prospect, bu yıl dünya prömiyerini SXSW Film Festivali’nde yaptı. Festivalden SXSW Adam Yauch Hörnblowér Ödülü’nü de kazanan film, tıpkı prömiyerini SXSW’de yapan ve kısa bir süre önce ülkemizde vizyona giren Upgrade filmi gibi olumlu yorumlar almıştı.

Bu noktada dikkatleri üzerine çekmeyi başaran aynı zamanda konusuyla merak uyandıran film, Amerika’da 2 Kasım‘da gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi belli olmayan filmin yayınlanan ilgi çekici fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]F96wbQ698Z0[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/pedro-pascalli-bilimkurgu-filmi-prospectten-fragman-yayinlandi/

21.09.18 - Robin Hood
5.10.18 - Venom

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

İzlediğim Filmler...

Arif V 216 : Geberdim gülmekten,bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi sanırım bir daha izlerim en kısa zamanda.zeki espriler,atıflarda bulunmalar,iyi bir hikaye ve eski sanatçıları özlemle anmak hepsi var filmde.ve tabi Cem harika,ozan da baya iyidi.bir kaç yer hariç ben baya beğendim baya güldüm.küfür de var fakat çok değil.

Insidious Chapter 4 : Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

Maze Runner: The Death Cure : Öncelikle filmi çok beğendim.serinin son filmi olması itibariyle beklentim yüksekti.görsellik,oyunculuk ve duyguyu yakalama kısmı baya iyidi.filmin konusunuda iyi bağlamışlar.ben beğendim.

The Cloverfield ( Paradox ) : Entresan bi biçimde filmin fragmanı yayınlandıktan bi kaç saat sonra film piyasaya sürüldü.açıkçası ilk filmle bağlantılı dendi,film fena değil ilk bu filmi izlerseniz film kötü sayılabilir.idare ederdi.ilk iki film daha başarılıydı.

Avengers : Infinity War Part I : Film inanılmaz,çok başka seviye,süprizler çok,Thanos inanılmaz karakter.. bazen güleceksiniz bazen üzüleceksiniz ama mutlaka bir daha izlemek gerek diyeceksiniz.

Jurassic World : Fallen Kingdom : Malesef filmde Dinazorlar dışında güzel birşey yoktu,bence biraz zorlama bir film olmuş..

Soldado : Filmi ilk seans da izledim ve gerçekten çok beğendim.aksiyon fazla yok,fakat anlatılmak istenen harika bir konu var.görüntüler falan baya iyi.Benicio Del Toro İnanılmaz oynuyor ve felaket karizma var herifte.Josh Brolin de bu film de de baya iyi.konu etkileyici.üçüncü filmi iple çekiyorum,üçüncü film de Emily Blunt'ın geri dönceği tahmin ediliyor.ayrıca müziklerde harika.

Mission Impossible 6 : Filmi izledim ve baya beğendim,aksiyon hiç durmuyor,sonunda konuyu iyi bağlamışlar.fakat helikopter sahnesi var,orası biraz fazla abartı olmuş.yinede genel anlamda hikaye iyidi.birde film 3 boyutlu vizyona girmiş bence hiç gerek yok,3D olacak birşey yok çünkü.

The Predator : Filmlerin iki yarı olduğunu düşünürsek ilk yarı eğlenceliydi,ama ikinci yarı daha basitti gibi.bu seriyi çok severim ama bu filmde ki karakterler oturmamış filme bence.devamı olacak zaten filmin.bakalım.

The Nun ( Valak ) : Filmi genel anlamda beğendim,The Conjuring'in öncesini anlatıyor biraz.yalnız James Wan'ın filmde ki imzasını pek göremedim bir şeyler eksik gibiydi.hikaye ve kurgu iyidi,güzeldi.Ama beklediğim kadar korkmadım.

Peter Jackson’ın I. Dünya Savaşı Belgeseli They Shall Not Grow Old’dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

they-shall-not-grow-old-peter-jackson-filmloverss.jpg

The Lord of the Rings ve The Hobbit serileriyle tanınan Peter Jackson’ın I. Dünya Savaşı’nı konu edinen belgeseli They Shall Not Grow Old’dan tanıtım fragmanı yayınlandı.

The Lord of the Rings’ten yıllar sonra The Hobbit’le Orta Dünya’ya geri dönse de bu geri dönüşüyle hayal kırıklığı yaratan Peter Jackson, 2018’de iki filmle karşımıza çıkıyor.

Bunlardan ilki Jackson’ın senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği ve kreatif olarak destekte bulunduğu Mortal Engines. Diğeri ise Jackson’ın bir ilke imza atarak belgesel yönetmenliği yaptığı They Shall Not Grow Old.

they-shall-not-grow-old-poster-filmloverss.jpg

Peter Jackson’ın yönetmenliğini Paul Wheatcroft‘la birlikte yaptığı They Shall Not Grow Old, tamamen 100 yıllık arşiv görüntülerinden oluşan bir belgesel. I. Dünya Savaşı’na oldukça ilgili olan yönetmenin aylar süren araştırma ve materyal tarama sürecinin bir sonucu olan They Shall Not Grow Old, mikrofonunu yaşananları en iyi anlatabileceklere uzatıyor: Orada olanlara..

Tamamen savaşta yer alanların seslerinin kullanıldığı belgeseldeki arşiv görüntüleri, teknolojinin de yardımıyla sanki bugün çekilmiş gibi görünen hâle getirilmiş. Yani karşımızda 100 yılı aşkın bir süre önce çekilmesine rağmen renkli ve bugünün şartlarında çekilmiş gibi görünen görüntüler olacak. Her filmiyle teknik anlamda sinemayı bir adım öne taşıma amacı güden Jackson, bu kez de aynı şeyi yapmış gibi görünüyor.

They Shall Not Grow Old, prömiyerini Londra Film Festivali‘nde yapacak.

[YOUTUBE]D6Do1p1CWyc[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/peter-j...-not-grow-olddan-tanitim-fragmani-yayinlandi/

21.09.18 - Robin Hood

İzlediğim Filmler...

Arif V 216 : Geberdim gülmekten,bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi sanırım bir daha izlerim en kısa zamanda.zeki espriler,atıflarda bulunmalar,iyi bir hikaye ve eski sanatçıları özlemle anmak hepsi var filmde.ve tabi Cem harika,ozan da baya iyidi.bir kaç yer hariç ben baya beğendim baya güldüm.küfür de var fakat çok değil.

Insidious Chapter 4 : Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

Maze Runner: The Death Cure : Öncelikle filmi çok beğendim.serinin son filmi olması itibariyle beklentim yüksekti.görsellik,oyunculuk ve duyguyu yakalama kısmı baya iyidi.filmin konusunuda iyi bağlamışlar.ben beğendim.

The Cloverfield ( Paradox ) : Entresan bi biçimde filmin fragmanı yayınlandıktan bi kaç saat sonra film piyasaya sürüldü.açıkçası ilk filmle bağlantılı dendi,film fena değil ilk bu filmi izlerseniz film kötü sayılabilir.idare ederdi.ilk iki film daha başarılıydı.

Avengers : Infinity War Part I : Film inanılmaz,çok başka seviye,süprizler çok,Thanos inanılmaz karakter.. bazen güleceksiniz bazen üzüleceksiniz ama mutlaka bir daha izlemek gerek diyeceksiniz.

Jurassic World : Fallen Kingdom : Malesef filmde Dinazorlar dışında güzel birşey yoktu,bence biraz zorlama bir film olmuş..

Soldado : Filmi ilk seans da izledim ve gerçekten çok beğendim.aksiyon fazla yok,fakat anlatılmak istenen harika bir konu var.görüntüler falan baya iyi.Benicio Del Toro İnanılmaz oynuyor ve felaket karizma var herifte.Josh Brolin de bu film de de baya iyi.konu etkileyici.üçüncü filmi iple çekiyorum,üçüncü film de Emily Blunt'ın geri dönceği tahmin ediliyor.ayrıca müziklerde harika.

Mission Impossible 6 : Filmi izledim ve baya beğendim,aksiyon hiç durmuyor,sonunda konuyu iyi bağlamışlar.fakat helikopter sahnesi var,orası biraz fazla abartı olmuş.yinede genel anlamda hikaye iyidi.birde film 3 boyutlu vizyona girmiş bence hiç gerek yok,3D olacak birşey yok çünkü.

The Predator : Filmlerin iki yarı olduğunu düşünürsek ilk yarı eğlenceliydi,ama ikinci yarı daha basitti gibi.bu seriyi çok severim ama bu filmde ki karakterler oturmamış filme bence.devamı olacak zaten filmin.bakalım.

The Nun ( Valak ) : Filmi genel anlamda beğendim,The Conjuring'in öncesini anlatıyor biraz.yalnız James Wan'ın filmde ki imzasını pek göremedim bir şeyler eksik gibiydi.hikaye ve kurgu iyidi,güzeldi.Ama beklediğim kadar korkmadım.

Venom : Filmi çok beğendim.

Tom Hardy baya iyi oynamış ve yakışmış,hikayede fena değil.3D izledim ama 3D 'lik pek birşey yok filmde.yinede baya beğendim.

Not: film bittikten sonra iki tane sahne var,yazılar akarken bitti diye çıkmayın.

Usta Yönetmen John Carpenter’ın Yeni Filmi The Thing 2 mi Olacak?

1538565766_5bb4a68671aa3.jpg

Efsanevi yönetmen John Carpenter, 2010 tarihli psikolojik gerilim filmi The Ward’u yönettiğinden bu yana sekiz yıl geçti. Ondan öncesine gidersek de 2001 tarihli bilim-kurgu filmi Ghosts of Mars'tan bu yana bir film yönetmemişti. Yeni bin yılın başlangıcından beri sadece iki filmle birlikte, Carpenter'ın yönetmenlik kariyeri önemli ölçüde yavaşladı, ancak korku üstadı gelecekte yeni filmler çekmeyi planlıyor.

1538565770_5bb4a68ac88c1.jpg

Geçtiğimiz günlerde Carpenter, film yapım kariyerinin durumu hakkında konuştu ve film yapmaktan vazgeçmediği anlaşılıyor. Ancak, yaşı göz önüne alındığında Carpenter daha az yorucu projelerle uğraşacak gibi duruyor. Şu an itibariyle Carpenter'ın akıllarında bir film senaryosu var gibi görünmüyor. Yine de gelecek filmin The Thing 2 olmasını isteyenler biraz hayal kırıklığına uğrayacak gibi.

1538565775_5bb4a68fa3a2b.jpg

Carpenter açıklamasında şunları söylüyor: ”Yeni bir şey yönetmeni çok isterim, eğer benim yaşımda doğru olan şey buysa. Başka bir The Thing yapmayacağım. Tekrar Arktik bölgesine gitmeyeceğim. Bunu yapmak istemiyorum. Çok kolay bir şeyler yapmak istiyorum. Kendim zevk almak istiyorum. Avrupa'da bir şeyler yapmak istedim ve Venedik'te bir şeyler yapmak istedim ama bunun için bir hikaye bulamadım. Ama bilmiyorum. Avrupa'da bir film yapmayı çok isterim. Bu eğlenceli olurdu.”

The Thing hayranlarını hayal kırıklığına uğratan usta yönetmen daha fazla vakit kaybetmeden bizi yeni bir korku/gerilim filmiyle buluşturacak mı hep birlikte göreceğiz.

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...-carpenterin-yeni-filmi-the-thing-2-mi-olacak

John C. Reilly ve Steve Coogan’lı Stan & Ollie’den Yeni Fragman Yayınlandı

Tüm zamanların en ikonik komedi ikilisi Laurel ve Hardy’yi merkezine alan John C. Reilly ve Steve Coogan’lı Stan & Ollie’den yeni fragman yayınlandı.

Yollarının ilk olarak 1919’da kesiştiği söylenen Stan Laurel ve Oliver Hardy ikilisi, birlikte çalıştıkları yaklaşık 30 yıllık dönemde birçok uzun ve kısa metraj filme imza atıp sinema tarihinin en unutulmaz ikililerinden bir tanesi olurlar.

Altın çağlarını geride bırakan ikilinin kariyerlerini son bir turla taçlandırmasının hikâyesini anlatan Stan & Ollie ise bu yılın merakla beklenen filmleri arasında yerini alıyor.

stan-ollie-2-filmloverss.jpg

John C. Reilly ve Steve Coogan’lı Stan & Ollie’den Yeni Fragman Yayınlandı
Daha önce başrolde James McAvoy’un yer aldığı 2013 yapımı ikinci uzun metrajı Filth ile konuşulan Jon S. Baird’e senaryoda Jeff Pope‘un eşlik ettiğin filmin başrollerinde ise John C. Reilly ve Steve Coogan yer alıyor. İkiliye Shirley Henderson, Danny Huston ve Nina Arianda gibi isimler eşlik ediyor.

Dünya prömiyerini Londra Film Festivali’nde yapan Stan & Ollie, geçtiğimiz günlerde AFI Fest’e de konuk olmuştu. Öte yandan filmin Britanya Bağımsız Film Ödülleri‘nde 7 adaylık birden kazanarak dikkatleri üzerine çektiğini hatırlatalım.

İngiltere’de 11 Ocak 2019’da vizyona girecek filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz kesinleşmiş değil. Başrollerdeki John C. Reilly ve Steve Coogan’ın performanslarıyla övgü toplayan filmin yeni fragmanı için sizleri şöyle alalım.

[YOUTUBE]D2zdFwgUYBg[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/john-c-reilly-ve-steve-cooganli-stan-ollieden-yeni-fragman-yayinlandi/

Bugün yarış atı Bold Pilot'la alakalı olan Bizim İçin Şampiyon filmini izledim çok beğendim.gözlerim dolu dolu oldu.tavsiye ederim.

Bugün üç film izledim üst üste,

Lizzie : Sıradan vasat bir film,fakat oyunculuk gayet iyi.

A Simple Favor : Fena değildi,eğlenceli,gizemli ve izlenirliği var.

The Shape of Water : Gizem dolu bir yaratık,nerden geldiği bile anlatılmamış bir film görüntüsünde.izlenir ama ben vasat buldum.oyunculuklar baya iyi.

Kristen Stewart ve Chloë Sevigny’den Tutku Dolu Bir Cinayet Filmi: Lizzie

1533449115_5b66939b68a1e.jpg

ABD’de gösterildiği festivallerde bu yılın başlarında karışık eleştiriler kazanan gerilim filmi Lizzie, Lizzie Borden'in 1892 yılında üvey anne ve babasını balta ile öldürdüğü, tekerlemelere bile konu olmuş meşhur olayla ilgili bir dram ve gerilim filmi.

Cinayet davası, ABD tarihinin ilk gerçek tabloid skandallarından biriydi ve Lizzie, bir mahkemede çifte cinayetten beraat etmesine rağmen medyada çok fazla konuşuldu. Daha önce de izleyicilerle buluşan hikayenin son versiyonu Lizzie, olan biteni farklı bir perspektiften anlatıyor; Borden'in babasının kendisine ve ailesinin hizmetkarına yaptığı kötü davranışların, romantik ilişkilerinde ve işlediği cinayette rol oynayabileceğini ima ediyor.

The Boy filminin yönetmeni Craig William Macneill’ın yönettiği film, American Horror Story yıldızı Chloë Sevigny'yi Lizzie ve ailesinin İrlandalı ev hanımı Bridget Sullivan olarak da Kristen Stewart’ı başrollere taşıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Lizzie'nin kız kardeşi Emma olarak Fear the Walking Dead yıldızı Kim Dickens ve amcası John Morse olarak da Denis O'Hare bulunuyor.

[YOUTUBE]t-QJ81-k6w8[/YOUTUBE]

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...nayet-filmi-lizzienin-ilk-fragmani-yayinlandi

Lizzie : Sıradan vasat bir film,fakat oyunculuk gayet iyi.

Geri