Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
2018 Beklediğim Filmler Listesi

25.5.18 - Star Wars : Han Solo
13.07.18 - The Nun ( Valak )
27.07.18 - Mission Impossible 6
3.08.18 - The Predator

14.09.18 - Alpha ( Alfa Kurt )
21.09.18 - Robin Hood
5.10.18 - Venom

9.11.18 - X-Men : Dark Phoenix
16.11.18 - Fantastic Beats And Where to Find Them 2
Winchester ( Tarih Belli Değil )

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

İzlediğim Filmler...

5.01.18 - Arif V 216 : geberdim gülmekten,bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi sanırım bir daha izlerim en kısa zamanda.zeki espriler,atıflarda bulunmalar,iyi bir hikaye ve eski sanatçıları özlemle anmak hepsi var filmde.ve tabi Cem harika,ozan da baya iyidi.bir kaç yer hariç ben baya beğendim baya güldüm.küfür de var fakat çok değil.

12.01.18 - Insidious Chapter 4 : Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

26.01.18 - Maze Runner: The Death Cure : Öncelikle filmi çok beğendim.serinin son filmi olması itibariyle beklentim yüksekti.görsellik,oyunculuk ve duyguyu yakalama kısmı baya iyidi.filmin konusunuda iyi bağlamışlar.ben beğendim.

05.02.18 - The Cloverfield ( Paradox ) : Entresan bi biçimde filmin fragmanı yayınlandıktan bi kaç saat sonra film piyasaya sürüldü.açıkçası ilk filmle bağlantılı dendi,film fena değil ilk bu filmi izlerseniz film kötü sayılabilir.idare ederdi.ilk iki film daha başarılıydı.

27.04.18 - Avengers : Infinity War Part I : Film inanılmaz,çok başka seviye,süprizler çok,Thanos inanılmaz karakter.. bazen güleceksiniz bazen üzüleceksiniz ama mutlaka bir daha izlemek gerek diyeceksiniz.

8.06.18 - Jurassic World : Fallen Kingdom : Malesef filmde Dinazorlar dışında güzel birşey yoktu,bence biraz zorlama bir film olmuş..

Not: kesinlikle 3D izlemeyin,film de 3D olacak hiçbirşey yok.

29.06.18 - Soldado : Filmi ilk seans da izledim ve gerçekten çok beğendim.aksiyon fazla yok,fakat anlatılmak istenen harika bir konu var.görüntüler falan baya iyi.Benicio Del Toro İnanılmaz oynuyor ve felaket karizma var herifte.Josh Brolin de bu film de de baya iyi.konu etkileyici.üçüncü filmi iple çekiyorum,üçüncü film de Emily Blunt'ın geri dönceği tahmin ediliyor.ayrıca müziklerde harika.

Blake Lively ve Anna Kendrick’li A Simple Favor’dan Yeni Fragman Yayınlandı

blake-lively-a-simple-favor-filmloverss.jpg

Paul Feig’in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerde Blake Lively ve Anna Kendrick’in yer aldığı A Simple Favor’dan yeni fragman yayınlandı.

Bridesmaids,Spy ve Ghostbusters gibi komedi filmlerine imza atan Paul Feig, bu kez direksiyonu farklı bir yöne kırarak suç/gerilim türünde bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

A Simple Favor 14 Eylül’de Vizyonda

Darcey Bell‘in 2017 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosu ise daha önce American Horror Story’de aynı görevi üstlenmiş olan Jessica Sharzer‘a ait. Bu janrada hiç film çekmemiş olan Feig’in A Simple Favor’da nasıl bir iş çıkardığı merak konusu.

Filmin sinopsisi ise şöyle:

Stephanie (Anna Kendrick), hayatını Youtube’ta paylaştığı videolardan kazanan vlogger bir annedir. Bir gün, en yakın arkadaşı Emily (Blake Lively) aniden ortadan kaybolur. Stephanie tüm enerjisini Emily’ye ne olduğunu öğrenmeye harcarken, Emily’nin kocası Sean (Henry Golding) da şaşırtmacalar, ihanetler, sırlar ve bu sırların açığa çıkmasıyla, aşk, sadakat, cinayet ve intikamla dolu bu hikâyede ona yardım edecektir.

Başrollerdeki Lively ve Kendrick’e Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Jean Smart ve Rupert Friend gibi isimlerin eşlik ettiği A Simple Favor, ülkemizde Küçük Bir Rica ismiyle 14 Eylül‘de sinemalarda olacak.

https://www.filmloverss.com/blake-l...li-a-simple-favordan-yeni-fragman-yayinlandi/

2018 Beklediğim Filmler Listesi

25.5.18 - Star Wars : Han Solo
13.07.18 - The Nun ( Valak )
3.08.18 - The Predator
14.09.18 - Alpha ( Alfa Kurt )
21.09.18 - Robin Hood
5.10.18 - Venom
9.11.18 - X-Men : Dark Phoenix
16.11.18 - Fantastic Beats And Where to Find Them 2
Winchester ( Tarih Belli Değil )

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

İzlediğim Filmler...

5.01.18 - Arif V 216 : geberdim gülmekten,bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi sanırım bir daha izlerim en kısa zamanda.zeki espriler,atıflarda bulunmalar,iyi bir hikaye ve eski sanatçıları özlemle anmak hepsi var filmde.ve tabi Cem harika,ozan da baya iyidi.bir kaç yer hariç ben baya beğendim baya güldüm.küfür de var fakat çok değil.

12.01.18 - Insidious Chapter 4 : Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

26.01.18 - Maze Runner: The Death Cure : Öncelikle filmi çok beğendim.serinin son filmi olması itibariyle beklentim yüksekti.görsellik,oyunculuk ve duyguyu yakalama kısmı baya iyidi.filmin konusunuda iyi bağlamışlar.ben beğendim.

05.02.18 - The Cloverfield ( Paradox ) : Entresan bi biçimde filmin fragmanı yayınlandıktan bi kaç saat sonra film piyasaya sürüldü.açıkçası ilk filmle bağlantılı dendi,film fena değil ilk bu filmi izlerseniz film kötü sayılabilir.idare ederdi.ilk iki film daha başarılıydı.

27.04.18 - Avengers : Infinity War Part I : Film inanılmaz,çok başka seviye,süprizler çok,Thanos inanılmaz karakter.. bazen güleceksiniz bazen üzüleceksiniz ama mutlaka bir daha izlemek gerek diyeceksiniz.

8.06.18 - Jurassic World : Fallen Kingdom : Malesef filmde Dinazorlar dışında güzel birşey yoktu,bence biraz zorlama bir film olmuş..

Not: kesinlikle 3D izlemeyin,film de 3D olacak hiçbirşey yok.

29.06.18 - Soldado : Filmi ilk seans da izledim ve gerçekten çok beğendim.aksiyon fazla yok,fakat anlatılmak istenen harika bir konu var.görüntüler falan baya iyi.Benicio Del Toro İnanılmaz oynuyor ve felaket karizma var herifte.Josh Brolin de bu film de de baya iyi.konu etkileyici.üçüncü filmi iple çekiyorum,üçüncü film de Emily Blunt'ın geri dönceği tahmin ediliyor.ayrıca müziklerde harika.

27.07.18 - Mission Impossible 6 : Filmi izledim ve baya beğendim,aksiyon hiç durmuyor,sonunda konuyu iyi bağlamışlar.fakat helikopter sahnesi var,orası biraz fazla abartı olmuş.yinede genel anlamda hikaye iyidi.birde film 3 boyutlu vizyona girmiş bence hiç gerek yok,3D olacak birşey yok çünkü.

The Nutcracker and The Four Realms

the-nutcracker-and-the-four-realms-filmloverss.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan Keira Knightley, Mackenzie Foy, Morgan Freeman ve Helen Mirren gibi isimlerle dikkat çeken Disney filmi The Nutcracker and The Four Realms’tan yeni fragman yayınlandı.

E. T. A. Hoffmann‘ın klasikleşmiş Fındıkkıran hikâyesinden uyarlanan The Nutcracker and The Four Realms‘in oyuncu kadrosunda Keira Knightley, Mackenzie Foy, Matthew Macfadyen, Morgan Freeman, Helen Mirren ve daha birçok isim yer alıyor. Başka evrenlere kapı aralamamızı sağlayacak film, sadece oyuncu kadrosuyla bile kendini öne çıkaracağa benziyor.

Lasse Hallström ve Joe Johnston‘ın yönettiği film Disney yapımı olmakla birlikte, American Hustle ve La La Land‘in görüntü yönetmenliğini yapan Linus Sandgren‘i de tekrar karşımıza çıkaracak.

the-nutcracker-and-the-four-realms-filmloverss-3.jpg

Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; Clara’nın istediği tek şey bir anahtardır. Bu paha biçilmez anahtar, vaftiz babası Drosselmeyer’in ona gelenekselleşmiş partileri sırasında verdiği ve hayata veda etmiş olan annesinin eşi benzeri olmayan altın tarağını bulunduran kutunun anahtarıdır. Fakat bu anahtar garip ve esrarengiz bir paralel evrende kaybolmuştur. Clara bu paralel dünyada bir fare çetesiyle, Çiçekler Ülkesi, Tatlılar Ülkesi, Kar Taneleri Ülkesi olmak üzere 3 boyuta hükmeden hükümdarlarla ve yolculuğunda ona eşlik edecek olan Phillip isimli bir askerle tanışır. Clara ve Phillip, zorba Zencefil Anne’nin yönetimindeki 4. boyutta da anahtarı aramak ve dengesi bozulmuş olan paralel evrene denge getirebilmek için cesur olmalıdır.

The Nutcracker and the Four Realms, 2 Kasım‘da Türkiye’de vizyonda olacak.

[YOUTUBE]a2vmAttpgrg[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/the-nutcracker-and-the-four-realmstan-yeni-fragman-yayinladi/

Bel Canto

bel-canto-jullianne-moore-filmloverss.jpg

Başrolünde Julianne Moore’un olduğu, yönetmenliği ise Mozart in the Jungle’a imza atan Paul Weitz’in yaptığı Bel Canto’dan fragman yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Paul Weitz‘in oturduğu Bel Canto, sıra dışı bir fragmanla seyirciyi selamlıyor. Ann Patchett‘in kitabını beyazperdeye taşıyan Weitz, dikkat çekici bir oyuncu kadrosu sunuyor. Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Christopher Lambert, Ryo Kase ve Tenoch Huerta gibi isimlerin kamera karşısına geçtiği film dramatik bir aşk hikâyesini anlatıyor. Fakat bu hikâye, hem Moore hem seyirci için biraz daha alternatif bir gerçekliği ele alıyor. Roxanne Coss, özel bir partide şarkı söylemek üzere Güney Amerika’daki bir ülkeye geliyor. Parti bölünüp, insanlar rehin alınınca işler karışıyor. Peki seyirciyi neler bekliyor?

bel-canto-poster-filmloverss.jpg

Indiewire‘ın haberine göre, filmin hikâyesi 1996-1997 yıllarında Peru’da yaşanan bir rehine krizine gönderme yapıyor. Roxanne’in sesi, tüm insanları bir araya getirirken; film farklılıkları bir kenara itmenin önemine de değiniyor. Fragman seyirciye istediği aksiyonu da veriyor tabii. Bu anlamda filmin Moore’un diğer işlerine kıyasla, daha değişik bir çizgide olduğunu söylemek mümkün.

Film 14 Eylül’de Amerika’da gösterime giriyor. Fakat ülkemizdeki vizyon tarihi belirsiz.

[YOUTUBE]dBIQ0KFGn8M[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/julianne-moorelu-bel-cantodan-fragman-yayinlandi/

Kadro iyi ve gerçek hikaye olması da iyi.fragman güzel beğendim ama Türkiye de vizyon tarihi belli değil.bakalım olmadı netten izleyecez.

Kristen Stewart ve Chloë Sevigny’den Tutku Dolu Bir Cinayet Filmi: Lizzie

1533449115_5b66939b68a1e.jpg

ABD’de gösterildiği festivallerde bu yılın başlarında karışık eleştiriler kazanan gerilim filmi Lizzie, Lizzie Borden'in 1892 yılında üvey anne ve babasını balta ile öldürdüğü, tekerlemelere bile konu olmuş meşhur olayla ilgili bir dram ve gerilim filmi.

Cinayet davası, ABD tarihinin ilk gerçek tabloid skandallarından biriydi ve Lizzie, bir mahkemede çifte cinayetten beraat etmesine rağmen medyada çok fazla konuşuldu. Daha önce de izleyicilerle buluşan hikayenin son versiyonu Lizzie, olan biteni farklı bir perspektiften anlatıyor; Borden'in babasının kendisine ve ailesinin hizmetkarına yaptığı kötü davranışların, romantik ilişkilerinde ve işlediği cinayette rol oynayabileceğini ima ediyor.

The Boy filminin yönetmeni Craig William Macneill’ın yönettiği film, American Horror Story yıldızı Chloë Sevigny'yi Lizzie ve ailesinin İrlandalı ev hanımı Bridget Sullivan olarak da Kristen Stewart’ı başrollere taşıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Lizzie'nin kız kardeşi Emma olarak Fear the Walking Dead yıldızı Kim Dickens ve amcası John Morse olarak da Denis O'Hare bulunuyor.

[YOUTUBE]t-QJ81-k6w8[/YOUTUBE]

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...nayet-filmi-lizzienin-ilk-fragmani-yayinlandi

Rosamund Pike’lı A Private War’dan Fragman Yayınlandı

a-private-war-filmloverss.jpg

Gone Girl’le yıldızı parlayan Rosamund Pike’ın, 2012’de Suriye’deki iç savaş sırasında hayatını kaybeden Amerikalı savaş muhabiri Marie Colvin’i canlandırdığı A Private War’dan fragman yayınlandı.

Pride & Prejudice, Die Another Day, Jack Reacher gibi yapımlarda rol alan Rosamund Pike, Gone Girl filmiyle Oscar’a aday gösterildikten sonra yıldızı parladı ve kendisini daha farklı rollerde görebileceğimiz yapımlarda yer almaya başladı. Son olarak 7 Days in Entebbe‘de izlediğimiz başarılı oyuncu, yakın bir zamanda A Private War filmindeki rolüyle adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Bunun nedeni Pike’ın, filmde yaşadığı dönemde birçok savaşa tanıklık etmiş Amerikalı ünlü savaş muhabiri Marie Colvin‘i canlandırıyor olması. Hatırlayacak olursanız Marie Colvin, 2001 yılında görev için gittiği Sri Lanka’da şarapnel parçasının gözüne isabet etmesi sonucunda tek gözünü kaybetmiş ve göz bandı takmaya başlamıştı. Tunus, Mısır, Libya, Çeçenistan gibi iç karışıklığın yaşandığı ülkelerde görev yapan, kararlı ve cesur yapısıyla adından söz ettiren ve işine tutkuyla bağlı olan Colvin, 2012 yılında Suriye’de iç savaşın yaşandığı dönemde hükümet güçlerinin düzenlediği bir saldırıda hayatını kaybetmişti. 56 yaşında hayata gözlerini yuman başarılı muhabir, gösterdiği üstün başarılardan dolayı da birçok ödüle layık görülmüştür.

a-private-war-poster-filmloverss.jpg

Rosamund Pike’lı A Private War Ödül Sezonunda Vizyonda Olacak

A Private War, Marie Colvin’in savaş bölgelerinde geçirdiği zorlu yaşam öyküsünü mercek altına alıyor. 2015 yılında çektiği Cartel Land belgeseliyle Oscar adayı olan Matthew Heineman‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Rosamund Pike’ın yanı sıra Jamie Dornan, Stanley Tucci ve Tom Hollander gibi isimler yer alıyor. Fifty Shades serisinden tanıdığımız Jamie Dornan, Marie Colvin’in hayatını kaybettiği saldırıda yaralanan İngiliz muhabir Paul Conroy’a hayat veriyor.

Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli olmayan film, Amerika’da 2 Kasım‘da yani ödül sezonda vizyonda olacak. Rosamund Pike’ın Gone Girl’den sonra ikinci Oscar adaylığını elde edebileceğinin sinyallerini veren fragman, filmi bir an önce izleme isteği uyandırıyor.

[YOUTUBE]yTZYscE1wLM[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/rosamund-pikeli-a-private-wardan-fragman-yayinlandi/

Yorgos Lanthimos’un Emma Stone ve Rachel Weisz’lı Filmi The Favorite’tan Fragman Yayınlandı

the-favourite-lanthimos-filmloverss.jpg

Yorgos Lanthimos’un prömiyerini yaptığı 75. Venedik Film Festivali’nde oldukça beğenilen Emma Stone, Rachel Weisz ve Olivia Colman’lı yeni filmi The Favourite’tan fragman yayınlandı.

Son olarak geçtiğimiz yıl The Killing of a Sacred Deer ya da Türkçe ismiyle Kutsal Geyiğin Ölümü filmiyle karşımıza çıkan Yorgos Lanthimos, bu yıl yeni filmi The Favourite ile geri dönüyor.

Dünya prömiyerini yaptığı 75. Venedik Film Festivali’nde oldukça olumlu yorumlar alıp önümüzdeki dönemde Telluride, New York ve Londra gibi önemli film festivallerine konuk olacak filmden ilk uzun soluklu fragman da yayınlandı.

The Favourite Ödül Sezonunda Vizyonda Olacak

Dört gözle izlemeyi beklediğimiz dönem filmi The Favourite, İngiltere’nin 17. yüzyıldaki hükümdarı Queen Anne’in politikalarını etkileyen perde arkasındaki olayları mercek altına alıyor. Entrika, tutku, kıskançlık ve ihanetin kol gezdiği bir dünyada geçen filmde Rachel Weisz, hasta olan Queen Anne’in boşluğunda ülkeyi yöneten Marlborough düşesi Sarah Churchill’i; Emma Stone ise Sarah’nın saray işlerine meraklı akrabası Abigail Masham’ı canlandırıyor. Queen Anne’i de Olivia Colman’ın canlandırdığını sözlerimize ekleyelim.

Olivia Colman, Rachel Weisz ve Emma Stone‘nun yanı sıra Nicholas Hoult, Joe Alwyn, Mark Gatiss gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı The Favourite’ın Amerika’da 23 Kasım’da yani tam da ödül sezonunda vizyonda olması bekleniyor. Filmin ülkemizde bir vizyon tarihi yok fakat bizlerle Filmekimi’nde buluşması olası.

[YOUTUBE]SYb-wkehT1g[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/yorgos-...zli-filmi-the-favoritetan-fragman-yayinlandi/

Geri