Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Lars von Trierin Yeni Filmi The House That Jack Builtten Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Lars von Trierin dünya prömiyerini 71. Cannes Film Festivalinde yapacak yeni filmi The House That Jack Builtten tanıtım fragmanı yayınlandı.

Sinema dünyasının en aykırı ismi; Danimarkalı yönetmen Lars Von Trier, uzun zamandır verdiği arayı sonlandırarak yeni filmi The House That Jack Built ile geri dönüyor. Öncelikle sekiz bölümlük bir dizi olarak çekmeyi planlayan, ancak sonrasında hikayeyi beyazperdeyle buluşturmaya karar veren Von Trier, bir seri katilin hikayesini onun gözünden izleyicilere sunacak.

Çekimleri 2017nin başında Danimarka ve İsveçte gerçekleştirilen The House That Jack Builtin dünya prömiyerini daha bugün 71. Cannes Film Festivalinde yapacağını öğrenmişken filmin ilk fragmanı da yayınlandı.

[YOUTUBE]BAaLDuEPglI[/YOUTUBE]

Oyuncu kadrosunda Matt Dillon, Uma Thurman, Riley Keough, Sofie Gråbøl, Bruno Ganz ve Siobhan Fallon Hogan yer aldığı filmin senaristliğini de

Lars von Trier üstleniyor. Öte yandan yönetmenin açıklamasına göre The House That Jack Built kendisinin en sert filmi.

Filmin resmi sinopsisi şöyle:

The House That Jack Built, 1970lerin Amerikasında geçiyor. Jacki beş farklı olay ve onun seri katil olma yolundaki gelişimini tamamlayan cinayetleri tanımlayarak tanımaya başlıyoruz. Hikaye Jackin bakış açısıyla izleyiciyle buluşuyor. Jack her cinayeti, dış dünyada sorunlar yaşamasına rağmen kendi başına bir sanat olarak görüyor. Jack, kaçınılmaz polis müdahalesine rağmen ki bu Jacki daha da kışkırtıyor; mantığının aksine olasılıkları göze alıyor. Hikaye bize Jackin kişiliğini, sorunlarını, düşüncelerini ve bilinmeyen doğrularını sunuyor. Jackin bakış açısıyla izleyeceğimiz film; garip bir karışım; neredeyse çocuksu bir merhametle karışık oldukça tehlikeli duygular

Lars von Trier'in Yeni Filmi The House That Jack Built'ten Tanıtım Fragmanı Yayınlandı - FilmLoverss

World War Z 2 ve Top Gun 2 dahil 19 film resmi olarak duyuruldu!

Paramount Pictures, aralarında World War Z 2, Dungeons & Dragons ve Coming 2 America’nın da yer aldığı 19 film projesini resmi olarak açıkladı.

İşte Las Vegas’taki CinemaCon 2018 etkinliğinde duyrulan filmlerin listesi:

World War Z 2

Dungeons and Dragons

Coming 2 America

A Quiet Place 2

Eli

Luck

Terminator 6

Top Gun 2

What Men Want (11 Ocak 2019)

Instant Family (15 Şubat 2019)

Wonder Park (15 Mart 2019)

Dora the Explorer (2 Ağustos 2019)

Are You Afraid of the Dark? (11 Ekim 2019)

Gemini Man (Ekim 2019)

Sonic the Hedgehog (2019)

Pet Sematary (2019)

A Wonderful Sponge (Temmuz 2020)

Monster on the Hill (2020)

Micronauts (2020)

Bunlara ek olarak iki Star Trek (Uzay Yolu) filmi üzerinde çalışıldığı belirtiliyor. Filmlerden birisine usta yönetmen Quentin Tarantino imza atacak. Diğer yapımın ise 2009'da başlayan yeni Star Trek serisinin dördüncü filmi olacağı belirtiliyor.

https://www.sinemalar.com/haber/5911/world-war-z-2-ve-top-gun-2-dahil-19-film-resmi-olarak-duyuruldu

YgzrRk.jpg

Avengrers

Tek kelimeyle süperdi,
hiç birşey söylemiyeyim film hakkında yoksa anlatırım :D

y0bLvN.jpg

Chris Hemsworth ne kadar yakışıklısın bee :u3: :u1:

arp%C4%B1k-evdeki-cesetler-afi%C5%9F-e1524736433100.jpg

Sabah Agatha Cristie Romanı olan "Çarpık Evdeki Cesetler" filmini izledim.film sıkıcı olmasına rağmen katilin kim olduğu merakı ile izleniyor.fena değil.bu arada karakterlerin hepsi özenle seçilmiş hepsi ayrı cins :D:D:D

Başrolde Tom Hanks’in Yer Alacağı Bios, 2020 Yılında Vizyona Girecek

tom-hanks-a-man-called-ove-filminin-hollywood-versiyonunun-ba%C5%9Frol%C3%BCnde-yer-alacak-filmloverss.jpg

Universal Pictures’ın yönetmenliğini Miguel Sapochnik’in yapacağı ve başrolde Tom Hanks’in yer alacağı bilimkurgu filmi Bios, 2020 yılında vizyonda olacak.

Alien ve Blade Runner gibi filmlerin yapımcılığını yapan Ivor Powell ve Craig Luc’ın birlikte yazdıkları Bios‘un yönetmenliğini Game of Thrones’un yönetmenlerinden Miguel Sapochnik üstlenecek.

Bir bilimkurgu filmi olacak olan Bios’ta Tom Hanks, dünyadaki son insan ve hasta bir mucit olan Finch karakterini canlandıracak. Hastalığından dolayı ölmek üzere olan Finch, ardında bırakacağı ve en değer verdiği varlık olan köpeği için endişelidir. Bu yüzden köpeğine bir robot yaratır. Bu robot Finch’in ölümünden sonra köpeğine bakacaktır bu yüzden Finch’in ölmeden önce bu robota ‘insan’ olmasını öğretmesi gerekmektedir. Tabii ki köpeğin de bu süreçte robotu sevmesi ve sahibi olarak benimsemesi lazımdır.

Ivor Powell’ın yanı sıra Jack Rapke, Jackie Levine, The Scorpion King’ten tanıdığımız Kevin Misher ve daha önceden Forrest Gump filminde de Tom Hanks ile birlikte çalışmış olan Back to the Future`ın yazarlarından Robert Zemeckis de prodüksiyonda olacak diğer isimler. Filmin çekileceği yere henüz karar verilmediğini açıklayan Universal Pictures, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çeşitli bölgeleri düşündüklerini de söyledi. En son Steven Spielberg’ün yönetmenliğini üstlendiği The Post filmindeki rolü ile izlediğimiz Tom Hanks, bu sefer karşımıza onu görmeye çok alışık olmadığımız bir bilimkurgu filmi ile çıkacak.

Özellikle bilimkurguseverlerin heyecanla beklediği Bios, Ekim 2020’de sinemaseverler ile buluşacak.

https://www.filmloverss.com/basrolde-tom-hanksin-yer-alacagi-bios-2020-yilinda-vizyona-girecek/

Interruption’ın Yönetmeni Yorgos Zois’in Kısa Filmi Third Kind’tan Tanıtım Fragman Yayınlandı

2015 yapımı Interruption ile oldukça iyi bir iş çıkaran Yorgos Zois’in dünya prömiyerini 71. Cannes Film Festivali’nin Eleştirmenlerin Haftası’nda yapacak 32 dakikalık kısa filmi Third Kind’tan etkileyici bir tanıtım fragman yayınlandı.

Kariyerini Casus belli, Titloi telous ve 8th Continent gibi kısa filmlerle şekillendiren Yorgos Zois, 2015 yılında çektiği uzun metraj filmi Interruption ile büyük ses getirmişti. İstanbul Film Festivali de dahil olmak üzere katıldığı festivallerden olumlu yorumlar alan Yorgos Zois, o yılın en iyi filmlerinden birine imza atmıştı. Yeni projelerini sabırsızlıkla beklediğimiz yönetmen, şimdi yeniden kısa filme geri dönüş yapıyor. Zois’in Third Kind ismindeki kısa filminden ilk tanıtım fragman da yayınlandı.

Yorgos Zois’in Kısa Filmi Third Kind Prömiyerini Cannes’da Gerçekleştirecek

Dünya’yı terk eden insanların uzaya sığındığı bir dönemde geçen 32 dakikalık kısa film; üç arkeoloğun, gizemli bir sinyalin kökenini araştırmak için Dünya’ya geri dönmesini mercek altına alıyor. Film; Joachim Trier’in başkanlığını yaptığı, 71. Cannes Film Festivali’nin Eleştirmenlerin Haftası bölümünde gösterilecek. Özellikle yönetmenin takipçileri tarafından heyecanla beklenen Third Kind’ın yayınlanan tanıtım fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]midS38ddt-4[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/interru...mi-third-kind-tan-tanitim-fragman-yayinlandi/

Tom Hanks'in filmi bana Will Smith'in I am Legend filmini hatırlattı.onda da son insan ve köpek vardı.benzer ama akışı değişik bir film gibi duruyor ki 2020 ye de çok var daha.

Az önce I Kill Giants filmini izledim.film 28 temmuz da gösterime giricek.film çocuk filmi,dramatik ama bir o kadar da klasik bir film.izlemezseniz çok birşey kaybetmezsiniz ama çok kötü de değil.10/5

Yimou Zhang’ın Son Harikası Shadow’dan Fragman Yayınlandı

shadow-yimou-zhang-filmloverss.jpg

Hero, The Flowers of War ve Coming Home gibi başarılı filmlere imza atan Yimou Zhang’ın yeni filmi Shadow’dan fragman yayınlandı.

Yimou Zhang beyazperdeye iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Orta Çağ’ın karanlığını gözler önüne seren Shadow, bir kralın topraklarını koruma mücadelesini konu alıyor. Zhang, tarihin en can alıcı dönemini anlatırken seyirciyi farklı karakterlerin bakış açılarına ortak ediyor. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça tanıdık. Yönetmenle daha önce çalışma fırsatı yakalayan Ryan Zheng, zor durumdaki kralı canlandırıyor. Li Sun, Xiaotong Guan, Chao Deng, Qianyuan Wang, Jun Hu, Lei Wu ve Jingchun Wang da kamera karşısına geçen diğer isimler olarak dikkat çekiyor. Shangai Uluslararası Film Festivali‘nde prömiyerini gerçekleştiren film, yönetmen için özel bir öneme sahip.

Yimou Zhang Shadow ile Beyazperdeye Geri Dönüyor

Zira bir dönem Hollywood basamaklarını tırmanarak gişe filmlerine yönelen Zhang, bu filmde daha geleneksel bir hikâye sunuyor. Fragman tüyler ürperten bir atmosferle bizi selamlıyor. Zhang yaklaşık 2 dakikalık fragmanla gerilim dolu bir senaryo yazdığını kanıtlıyor seyirciye. Fragman seyirciyi bekleyen tehlikeli bir maceranın izlerini barındırıyor. Maalesef filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği belli değil. Bu noktada Zhang’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Matt Damon‘ın ise başrolünde olduğu The Great Wall 'un olumlu eleştirilerle karşılaşmadığını hatırlatmakta fayda var.

[YOUTUBE]r5WckWfp3Hg[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/yimou-zhangin-son-harikasi-shadowdan-fragman-yayinlandi/

Yimou Zhang 'den Hero, The Flowers of War 'ı izledim ve ikisinide çok beğenmiştim.açıkçası ikisinide tavsiye ederim.tabi ki tarz size biraz uzak gelebilir,sonuçta uzak doğu sineması ama ikiside anlam bakımından oldukça iyi filmlerdir.The Great Wall ' da izledim,hatta konusu da vardır sitede orda da yorum yazmıştım,fena olmamakla beraber vasat film.dediğim gibi uzak doğu sinemasının tarzı bambaşka.

Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken Operation Finale’den Fragman Yayınlandı

operation-finale-2-filmloverss.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan Ben Kingsley, Oscar Isaac, Melanie Laurent ve Haley Lu Richardson gibi isimlerle dikkat çeken Operation Finale’den fragman yayınlandı.

II. Dünya Savaşı dramaları sinema dünyasında sık sık karşımıza çıkıyor kuşkusuz. Yönetmenliğini 7 yıllık aranın ardından yeniden kamera arkasına geçen Chris Weitz‘in üstlendiği Operation Finale ise alışılanın aksine II. Dünya Savaşı’nın ardından yaşananları merkezine alıyor.

Gerçek olaylara dayanan film, Adolf Hitler’in Yahudileri katletme planının arkasındaki isimlerden biri olan Adolf Eichmann‘ın Mossad ajanları tarafından ele geçirilip kaçırılmasının hikayesini ele alıyor.

operation-finale-filmloverss.jpg

Senaryosunu Matthew Orton‘ın yazdığı filmde Ben Kingsley, Adolf Eichmann’a hayat verirken Oscar Isaac ise Eichmann’ı yakalama görevine verilen bir Mossad ajanını canlandırıyor. Filmde ikiliye Lior Raz, Melanie Laurent, Nick Kroll, Joe Alwyn, Haley Lu Richardson, Michael Aronov, Ohad Knoller, Greg Hill, Torben Liebrecht, Mike Hernandez, Greta Scacchi ve Pêpê Rapazote‘den oluşan kalabalık bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Amerika’da 14 Eylül’de vizyona girecek filmin Türkiye için ise bir vizyon tarihi henüz yok.

[YOUTUBE]07Y4_6PD0Z4[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/oyuncu-kadrosuyla-dikkat-ceken-operation-finaleden-fragman-yayinlandi/

2018 Beklediğim Filmler Listesi

25.5.18 - Star Wars : Han Solo
29.06.18 - Soldado
13.07.18 - The Nun ( Valak )
27.07.18 - Mission Impossible 6
3.08.18 - The Predator

14.09.18 - Alpha ( Alfa Kurt )
21.09.18 - Robin Hood
5.10.18 - Venom

9.11.18 - X-Men : Dark Phoenix
16.11.18 - Fantastic Beats And Where to Find Them 2
Winchester ( Tarih Belli Değil )

Filmler beklediklerim,araya yeni filmler gelebilir,fragman izledikçe listedekiler çıkabilir.

İzlediğim Filmler...

5.01.18 - Arif V 216 : geberdim gülmekten,bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi sanırım bir daha izlerim en kısa zamanda.zeki espriler,atıflarda bulunmalar,iyi bir hikaye ve eski sanatçıları özlemle anmak hepsi var filmde.ve tabi Cem harika,ozan da baya iyidi.bir kaç yer hariç ben baya beğendim baya güldüm.küfür de var fakat çok değil.

12.01.18 - Insidious Chapter 4 : Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

26.01.18 - Maze Runner: The Death Cure : Öncelikle filmi çok beğendim.serinin son filmi olması itibariyle beklentim yüksekti.görsellik,oyunculuk ve duyguyu yakalama kısmı baya iyidi.filmin konusunuda iyi bağlamışlar.ben beğendim.

05.02.18 - The Cloverfield ( Paradox ) : Entresan bi biçimde filmin fragmanı yayınlandıktan bi kaç saat sonra film piyasaya sürüldü.açıkçası ilk filmle bağlantılı dendi,film fena değil ilk bu filmi izlerseniz film kötü sayılabilir.idare ederdi.ilk iki film daha başarılıydı.

27.04.18 - Avengers : Infinity War Part I : Film inanılmaz,çok başka seviye,süprizler çok,Thanos inanılmaz karakter.. bazen güleceksiniz bazen üzüleceksiniz ama mutlaka bir daha izlemek gerek diyeceksiniz.

8.06.18 - Jurassic World : Fallen Kingdom : Malesef filmde Dinazorlar dışında güzel birşey yoktu,bence biraz zorlama bir film olmuş..

Not: kesinlikle 3D izlemeyin,film de 3D olacak hiçbirşey yok.

The Little Stranger

the-little-stranger-ruth-wilson-domhnall-gleeson-filmloverss.jpg

Domhnall Gleeson, Ruth Wilson ve Charlotte Rampling’in bir araya geldiği, Room’un yönetmeni Lenny Abrahamson’ın son filmi The Little Stranger’dan ilk görseller yayınlandı.

Adam & Paul, Garage ve Frank gibi başarılı filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Lenny Abrahamson beyazperdeye geri dönüyor. Başrollerini Domhnall Gleeson ve Charlotte Rampling‘in paylaştığı The Little Stranger, seyirciyi 1947 yılına davet ederken; filmde Will Poulter, Ruth Wilson, Kate Phillips ve Lorne MacFadyen de kamera karşısına geçiyor. Yönetmen bu filmle alışıldık tarzının dışına çıkarak, yeni ve farklı bir türe adım atıyor. Korku sinemasına göz kırpan Abrahamson, Sarah Waters‘ın kitabını sinemaya taşıyor.

the-little-stranger-charlotte-rampling-filmloverss.jpg

Lenny Abrahamson’ın Yeni Filmi The Little Stranger 14 Eylül’de Vizyon Yolcusu

Bir hizmetçinin oğlu olan Dr. Faraday, bir gün annesinin daha önce çalıştığı bir eve çağrılıyor. Elbette bu ziyaret, sıradan bir misafirlik değil. Zira Ayres ailesinin çocukları Caroline ve Roddy bilmedikleri bir şey tarafından avlanıyor. Faraday ise, tam bu noktada devreye giriyor. Filmin senaryosu da The Danish Girl 'e imza atan Lucinda Coxon‘a emanet. Coxon kesinlikle ilginç bir seçim. Nihayetinde yapım Abrahamson için de bir ilki simgeliyor. Yönetmenin heyecan uyandıran filmi Room daha dramatik ve dokunaklı bir hikâye anlatıyordu malum. Filmin yapımcı kadrosunda The Lobster ve The Killing of a Sacred Deer 'in yapımcılığını üstlenen Ed Guiney yer alıyor. 14 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan filmin fragmanının önümüz haftalarda yayınlanacağını hatırlatmakta da fayda var. O zamana dek ilk görsellere bakabilirsiniz.

the-little-stranger-domhnall-gleeson-filmloverss.jpg

https://www.filmloverss.com/ilk-bakis-lenny-abrahamsonin-yeni-filmi-the-little-stranger/

Bu film için Dram,Gerilim,Gizem yazıyor sinemalar.com da.yabancı bir sitede sadece dram yazıyor.fakat hikayede bir avlanma diye bir anlatım var bundan dolayı sanki bir gerilim gizem havası var gibi.fragman çıksın daha net belli olur.

The Little Stranger

the-little-stranger-ruth-wilson-domhnall-gleeson-filmloverss.jpg

Domhnall Gleeson, Ruth Wilson ve Charlotte Rampling’in bir araya geldiği, Room’un yönetmeni Lenny Abrahamson’ın son filmi The Little Stranger’dan ilk görseller yayınlandı.

Adam & Paul, Garage ve Frank gibi başarılı filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Lenny Abrahamson beyazperdeye geri dönüyor. Başrollerini Domhnall Gleeson ve Charlotte Rampling‘in paylaştığı The Little Stranger, seyirciyi 1947 yılına davet ederken; filmde Will Poulter, Ruth Wilson, Kate Phillips ve Lorne MacFadyen de kamera karşısına geçiyor. Yönetmen bu filmle alışıldık tarzının dışına çıkarak, yeni ve farklı bir türe adım atıyor. Korku sinemasına göz kırpan Abrahamson, Sarah Waters‘ın kitabını sinemaya taşıyor.

the-little-stranger-charlotte-rampling-filmloverss.jpg

Lenny Abrahamson’ın Yeni Filmi The Little Stranger 14 Eylül’de Vizyon Yolcusu

Bir hizmetçinin oğlu olan Dr. Faraday, bir gün annesinin daha önce çalıştığı bir eve çağrılıyor. Elbette bu ziyaret, sıradan bir misafirlik değil. Zira Ayres ailesinin çocukları Caroline ve Roddy bilmedikleri bir şey tarafından avlanıyor. Faraday ise, tam bu noktada devreye giriyor. Filmin senaryosu da The Danish Girl 'e imza atan Lucinda Coxon‘a emanet. Coxon kesinlikle ilginç bir seçim. Nihayetinde yapım Abrahamson için de bir ilki simgeliyor. Yönetmenin heyecan uyandıran filmi Room daha dramatik ve dokunaklı bir hikâye anlatıyordu malum. Filmin yapımcı kadrosunda The Lobster ve The Killing of a Sacred Deer 'in yapımcılığını üstlenen Ed Guiney yer alıyor. 14 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan filmin fragmanının önümüz haftalarda yayınlanacağını hatırlatmakta da fayda var. O zamana dek ilk görsellere bakabilirsiniz.

the-little-stranger-domhnall-gleeson-filmloverss.jpg

https://www.filmloverss.com/ilk-bakis-lenny-abrahamsonin-yeni-filmi-the-little-stranger/

[YOUTUBE]ASR04zW4K8w[/YOUTUBE]

fena değil gibi.

Geri