Sinema & Fragman & Haberler

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sayemde verdiğim kaynak linler sayesinde sinema konuları açıp ( ki bunların içinde benim açmış olduğum konuların aynısını açmakda var ) mod olanlar bile oldu.valla bu foruma hiçbirşey değmez ama en azından bir katkım olmuş bazı insanlara.

Sayemde verdiğim kaynak linler sayesinde sinema konuları açıp ( ki bunların içinde benim açmış olduğum konuların aynısını açmakda var ) mod olanlar bile oldu.valla bu foruma hiçbirşey değmez ama en azından bir katkım olmuş bazı insanlara.

Ne gzl işte seni takıp ediyor demek arkadaş,mutlu ol,senin sayende film konuları açıyor sen olmasan ne açacaktı :D
Boş ver gitsin cnm...

Başrolde Jared Leto nun Yer Aldığı Netflix Filmi Outsider dan Fragman Yayınlandı

the-outsider-yabanci-netflix-filmloverss.jpg

II. Dünya Savaşı’nın sonrasında geçen film, hapisteki bir Amerikan askerinin Yakuza’ya üye hücre arkadaşı tarafından kurtarılmasının ardından suç örgütüne katılmasının hikayesini anlatıyor. The Outsider’ın yönetmen koltuğunda ise geçtiğimiz sene Danimarka’nın Oscar adayı olan Land of Mine’ın da yönetmenliğini üstlenmiş olan Martin Zandvliet oturuyor.

[YOUTUBE]irs72-qc01Y[/YOUTUBE]

http://www.filmloverss.com/basrolde-jared-letonun-yer-aldigi-netflix-filmi-outsiderstan-fragman-yayinlandi/

Sofra Sırları gitcem
Loving Vincent gidemeden gösterimden kaktı

thelma1.jpg

İlginç.Gizem dolu bir kız,gerilimli bir bekleyiş.boşlukta kaldığım hem beğendiğim hemde anlamdıramadığım bir film..

Konusu :

Fazlasıyla muhafazakar Hıristiyan bir ailenin kızı olan Thelma (Eili Harboe), üniversite eğitimi için ilk ailesinden uzakta yaşamaya başlamıştır. Ancak Anja (Kaya Wilkins) ile başladığı arkadaşlık, yetişme tarzının hiç öğütlemeyeceği bir biçimde kısa zamanda çok daha yakın bir arkadaşlığa dönüşür. Bir yandan Thelma, epilepsi nöbetlerine benzeyen nöbetler geçirmeye başlamıştır. Thelma'nın geçmişinde sakladığı sırlar, yeniden gün yüzüne çıkmak üzeredir.

Eili Harboe çok çok iyi oynamış.ayrıca Norveç'in soğuk havası filmde kesinlikle var.( soğuk derken kış'tan bahsetmiyorum )

thelma1.jpg

İlginç.Gizem dolu bir kız,gerilimli bir bekleyiş.boşlukta kaldığım hem beğendiğim hemde anlamdıramadığım bir film..

Konusu :

Fazlasıyla muhafazakar Hıristiyan bir ailenin kızı olan Thelma (Eili Harboe), üniversite eğitimi için ilk ailesinden uzakta yaşamaya başlamıştır. Ancak Anja (Kaya Wilkins) ile başladığı arkadaşlık, yetişme tarzının hiç öğütlemeyeceği bir biçimde kısa zamanda çok daha yakın bir arkadaşlığa dönüşür. Bir yandan Thelma, epilepsi nöbetlerine benzeyen nöbetler geçirmeye başlamıştır. Thelma'nın geçmişinde sakladığı sırlar, yeniden gün yüzüne çıkmak üzeredir.

Eili Harboe çok çok iyi oynamış.ayrıca Norveç'in soğuk havası filmde kesinlikle var.( soğuk derken kış'tan bahsetmiyorum )

Bu filme aylar önce filmekimi'nde bilet almıştım fakat uyuyakaldığım için kaçırdım. Sen sinemada mı izledin Divine Heart? Değer mi sinemada izlemeye?

Bu filme aylar önce filmekimi'nde bilet almıştım fakat uyuyakaldığım için kaçırdım. Sen sinemada mı izledin Divine Heart? Değer mi sinemada izlemeye?

Bende festival filmi olduğunu ve iyi film olduğunu duymuştum.hayır ben nette indirdim izledim.Sinema için film seçiyorum açıkçası.her filmi sinema da izlemeye gerek yok bence.evet her film sinema da izlenmeli ama ben biraz seçiciyim.

filmi beğendim.sinema da izlenir mi ? evet olabilir.oyunculuklar çok iyi.film de yavaş ilerleyen soğuk bir hava var.konuşmalar falan.

sonuçta her film izlenmelidir ve her izleyen kişi farklı görüş belirtebilir.ben beğenirim bir başkası beğenmez.

Dunkirk örneği gibi.filmi ikinci dünya savaşı meraklıları izlerse o ruha sahipçe çok beğenir,ikinci dünya savaşıyla alakası olmayan biri çok sıkılır.

izlersen filmi görüşlerini duymak isterim.

hep izleyip yorum yapıcam diyorsun hiç yorum görmüyorum :p :D :cici:

Bende festival filmi olduğunu ve iyi film olduğunu duymuştum.hayır ben nette indirdim izledim.Sinema için film seçiyorum açıkçası.her filmi sinema da izlemeye gerek yok bence.evet her film sinema da izlenmeli ama ben biraz seçiciyim.

filmi beğendim.sinema da izlenir mi ? evet olabilir.oyunculuklar çok iyi.film de yavaş ilerleyen soğuk bir hava var.konuşmalar falan.

sonuçta her film izlenmelidir ve her izleyen kişi farklı görüş belirtebilir.ben beğenirim bir başkası beğenmez.

Dunkirk örneği gibi.filmi ikinci dünya savaşı meraklıları izlerse o ruha sahipçe çok beğenir,ikinci dünya savaşıyla alakası olmayan biri çok sıkılır.

izlersen filmi görüşlerini duymak isterim.

hep izleyip yorum yapıcam diyorsun hiç yorum görmüyorum :p :D :cici:

Ya ben Abaris gibi değilim, o izleyeceğim dedikten 1-2 gün sonra hemen izleyip yorumunu yapıyor ama ben birazcık tembelim. :anla: Vakit ayıramıyorum da denebilir ama söz hepsini izleyip geleceğim bir gün. ^^

Ya ben Abaris gibi değilim, o izleyeceğim dedikten 1-2 gün sonra hemen izleyip yorumunu yapıyor ama ben birazcık tembelim. :anla: Vakit ayıramıyorum da denebilir ama söz hepsini izleyip geleceğim bir gün. ^^

Aha Abaris e laf atma var :p :D:D

Sinema iyidir,hayallerin büyülü dünyasıdır.

ne zaman izlersen gel ne izlersen gel yeter ki gel :D pardon ya Mevlana ya atıfta bulundum :p :D:D:D

thelma1.jpg

Konusu :

Ben çok beğenmemiştim,sürükleyici değildi,Thelma'nın oyunculuğu güzeldi,nöbet geçirme sahneleri, gerçekten farkı yoktu.. Sadece filmin başından sonuna kadar Thelma'nın hep özür dilemesiyle geçti :hihi:

Evet Elia ben film izlemeyi seviyorum,hele ki Divine Heart önerdise hiç kaçırmam,o an izliyemezsem dediğin gibi bir iki gün içinde izlerim

Aha Abaris e laf atma var :p :D:D

Sinema iyidir,hayallerin büyülü dünyasıdır.

ne zaman izlersen gel ne izlersen gel yeter ki gel :D pardon ya Mevlana ya atıfta bulundum :p :D:D:D

Yaa laf mı atmış :nee:
yok bee Elia iyidir demez öyle :anla:

Ahahhah laf atma değil imrenme var. ^^

Birbirimize düşürmeye çalışıyor canım :D

ben bilmem artık kendisi teşrif ederse aranızda çözün :D:D

( ortalık karıştıma durumu :D:D )

Elia'yı severim aramızı açamazsın Murat :p
boşuna uğraşma :mks:

Yabancı Sinema adına malesef çok patates günler geçiyor.sürekli Türk filmleri var vizyonda.buda güzel birşey ama kaliteli yapım değil hiç biri.arada çok az çıkıyor.nisan ayının sonlarına kadar ciddi gelecek bir film yok.sinemaya gitmiyorum bu ara.

Now You See Me 2 yi izledim az önce.hikayeyi beğendim,ilk film gibi karışık,fakat yani bazı yerlerde uçmuşlar.tamam sinema bu sınırsız fantazi yapabilirsin ama ne bilim bu kadar da uçmak iyi değil.yine de iyi film.elbette devamı gelecektir.

13 Nisan Cuma : A Quiet Place
20 Nisan Cuma : Winchester
27 Nisan Cuma : The Lodgers

A Quiet Place Film Konusu

Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir güç, insan ırkını yeryüzünden silmek üzeredir. 4 kişilik Abbott ailesi, hayatta kalabilmek için büyük bir disiplin duygusuyla ve hiçbir gereksiz ses çıkarmadan hayatlarını sürdürmek zorundadır.

[YOUTUBE]_Ppq5yio-b8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]0Juc2cL26mg[/YOUTUBE]

The Lodgers Film Konusu

1920'li yıllarda İrlanda'nın kırsal kesiminde, aileden kalma bir konakta yaşayan Rachel (Charlotte Vega) ve ikiz kardeşi Edward (Bill Milner), geceleri şeytani birtakım güçlerin sözünden dışarı çıkmadan yaşamlarını sürdürmektedir. Üç ana kuralları vardır, geceleri yataktan çıkmaları yasaktır, eşikten içeri kimse girmemelidir ve biri kaçmaya kalkışırsa diğerini korkunç bir son beklemektedir. Savaş gazisi Sean'ın (Eugene Simon) kasabaya gelişi ve Rachel'la yakınlaşmaları, kuralların çiğnenmesine ve lanetin hayatlarını cehenneme çevirmesine neden olacaktır.

[YOUTUBE]ltIcW2xMuzs[/YOUTUBE]

Nihayet uzun bir aradan sonra Sinema hareketleniyor.korku filmleri konusunda da yazdım.bu üçüde korku filmi.umarım güzel olur.

Martin Freemanlı Cargo dan Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı

Başrolde Martin Freeman’ın yer aldığı post-apokaliptik zombi filmi Cargo’dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

Yönetmenliğini daha önce 2013 yılında aynı isimde bir kısa film çeken Ben Howling ve Yolanda Ramke‘nin üstlendiği Cargo, zombilerin ayyuka çıktığı post-apokaliptik bir dünyada küçük kızını kurtarmak için mücadele eden bir babanın hikayesine odaklanıyor.

Senaryosunu da Yolanda Ramke’nin yazdığı filmin başrolünde Martin Freman yer alırken Freeman’a David Gulpilil, Anthony Hayes, Caren Pistorius, Susie Porter ve Simone Landers gibi isimler eşlik ediyor. Dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl içerisinde Adelaide Film Festivali’nde yapan Cargo, daha sonra Londra Film Festivali’ne konuk olmuştu. Sırada ise Nisan ayında düzenlenecek olan Tribeca Film Festivali var.

[YOUTUBE]fJNaZZVbsx8[/YOUTUBE]

Cargo 18 Mayıs’ta Netflix Türkiye’de Olacak

Filmin resmi sinopsisi ise şöyle:

Aynı adlı popüler kısa filmden esinlenilerek çekilen Cargo, Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebek yaştaki kızının hikayesini anlatıyor. Hastalık bulaşan babanın sonsuza kadar değişmeden önce kızına güvenli bir yer bulmak için sayılı saatleri kalmıştır.

Martin Freeman'lı Cargo'dan Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı - FilmLoverss

Jim Carrey 'den Dark Crimes / True Crimes

True Crimes, bir cinayet soruşturması yürüten dedektifin, bir yazarın yazdığı kitapta bu cinayete inanılmaz benzerlikler taşıyan bir cinayetin yer aldığını fark etmesi üzerine gelişen olaylar konu alınıyor.

Tür : Dram,Gerilim,Suç

[YOUTUBE]x1PtoPiKn4o[/YOUTUBE]

film 2016 yapımı.sanırım süreç yavaş olmuş.yinede vizyon tarihi falan belli değil.muhtemelen girmez vizyona.fragman yeni yayınlandı.

Şu iphone ile çekilmiş olan Saplantı (Unsane) filminin fragmanını sen mi paylaşmıştın? Divine Heart
Bugün izledim onu da..

Geri