Sinema & Fragman & Haberler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
The Great Wall / Çin Seddi

the-great-wall-trailer-01.jpg

Orginal Fragman

[YOUTUBE]4G3SP8qUSjc[/YOUTUBE]

Türkçe Altyazılı Fragman

[YOUTUBE]udtPlw-Vu08[/YOUTUBE]

Özet ve Detaylar

Başrolünde Jason Bourne rolü ile ikonik hale gelen Matt Damon'ın yer aldığı Çin Seddi filmi bir tarihi-fantastik türü örneği. Yönetmen kotuğunda Parlayan Hançerler ve Altın Çiçeğin Laneti gibi filmleriyle aşina olduğumuz Çinli yönetmen Zhang Yimou otururken, filmin kadrosunda da Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Hanyu Zhang, Eddie Peng, Lu Han, Kenny Lin, Junkai Wang, Zheng Kai, Cheney Chen, Xuan Huang ve Andy Lau yer alıyor.

Çin Seddi dünyanın en büyüleyen ve gizemli yapılarından biridir. Çin'in kuzeybatısı boyunca uzanan bu savunma hattının Moğol ve Türk boylarının saldırısına karşı savunma amacıyla kurulduğu düşünülmektedir. Ancak Yimou imzalı film seddin aslında çok daha güçlü fantastik yaratıklara karşı kurulduğunu iddia ediyor. Matt Damon da günü kurtarmak için savaşan karakterlerden biri olarak öne çıkıyor.

Çin Seddi - The Great Wall - Beyazperde.com

2016 Yılı İçinde Sinema'da Seyretmek İstediğim Filmler Listesi..

22.1.16 - The Revenant
26.2.16 - Gods of Egypt
25.3.16 - Batman & Superman
22.4.16 - The Huntsman Winter's War
19.5.16 - X - Men Apocalypse
3.6.16 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
10.6.16 - Warcraft
10.6.16 - Now You See Me 2
10.6.16 - The Conjuring 2
1.7.16 - Independence Day: Resurgence
7.10.16 - Gambit
14.10.16 - Inferno
18.11.16 - Fantastic Beasts and Where to Find Them
16.12.16 - Star Wars & Rogue One
23.12.16 - Assassin's Creed

İzlediklerim :

The Revenant : Filmin ilk kısmı çok etkileyici.İnanılmaz bir hayatta kalma mücadelesi var.Psikolojisini bozabilir bir insanın ki sinema da bunu net gördüm izleyenlerden.ikinci kısım daha durgun.sıkıcı biraz.uzun bir film.ama çok iyi film.gerek doğa çekimleri gerek hikaye..filmi izlerseniz belgeselinide muhakkak izleyin derim.

Gods of Egypt : Görsel Efektler çok iyi,Mısır çok iyi şekillenmiş,kesinlikle 3D izleyin.fakat bence oyuncular hiç uymamış,yanlış seçimler olmuş.film 127 dk olmasına rağmen ben sonlara doğru çok sıkıldım,uzun geldi.

Batman & Superman : Filmin ilk kısmı çok sıkıcıydı.Ben Affleck'li Batman hiç olmamış hiç yakışmamış çok kötü.filmin ikinci kısmı ise harikaydı.Superman,Wonder Women çok iyidiler.Özellikle Lex Luthor Dehşet karakter ve oyunculuk.filmi genel olarak beğendim.birde Soundtrack'lar az kullanılmış.

The Conjuring 2: Filmi çok beğendim.inanılmaz bir tat bıraktı bende.korku filmini çok iyi yapıyor bu James Wan.harikaydı.ayrıca üçüncüsü yapılacakmış buda çok iyi haber.

X - Men Apocalypse : Filmde maşallah çok efekt var,abartmışlar yani.film güzeldi,özellikle mısır varsa işin içinde bayılırım.birçok ana karakteri bu filmde daha çocukluklarında görüyoruz.bu arada film bittiğinde yazılar bitince bir sahne var.bilginiz olsun.

Independence Day: Resurgence : 20 sene sonra teknoloji,beyin ve hayalgücü inanılmaz ilerledi.harika film yapmışlar.IMAX izleyin kesin.filmde w.smith hariç herkes vardı,aradaki geçişleri bağlantıları çok iyi yapmışlar.ve bu sefer sıra bizde.3. Filmde artık savaşma saldırma sırası insanlarda..Kadronun bozulmaması,konuya bağlı kalınması,ve inanılmaz teknoloji.harika.

The Huntsman Winter's War : Bu Seriyi Çok Sevdim.Yeni Filmide Çok Beğendim.Konu,Efecktler,Oyunculuk,Hikaye,Aşk,Drama Çok İyi işlenmiş bence.ben baya beğendim.Özellikle Charlize Theron bu filme çoook yakışıyor.oyunculuğu harika.ayrıca Jessica Chastain'e aşık oldum desem yeridir.zaten çok beğenirdim bu filmlede kendini aştı.İntersteller daki roluyle de hayran olmuştum.Emily Blunt ise donuk bakışlarıyla tam bir buz kraliçesi.

[YOUTUBE]lE1wV-FVZZY[/YOUTUBE]

İlk Film ( Snow White and the Huntsman )'dan Kraliçe Ravenna ( Charlize Theron ) Videosu.Müzik İnanılmaz...

Arrival

Tür : Bilim Kurgu

Oyuncular : Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg

Yönetmen : Denis Villeneuve

Vizyon Tarihi : 11.11.16

[YOUTUBE]m4Q4kXw2M1Y[/YOUTUBE]

Bugün Star Trek Beyond'u izledim.açıkçası beklediğim gibi değildi.Düşman çok güçlüydü ama yani filmde aksiyon olsun diye karmakarışık yapmışlar.biraz duygusal sahneler vardı ve filmin ilk kısmı ağır geçiyor.beğendim desem yalan olur pek beğenmedim.

MPX denilen bir teknolojide izledim.tam ekran ve surround ses sitemi gerçekten harikaydı.

Sully

[YOUTUBE]7KK87ap1GaM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Vo8am3Y-BfI[/YOUTUBE]

Filmi az önce izledim ve kesinlikle tavsiye ederim.gerçek bir hikaye.Kaptan Sully kahraman mı ? sahtekar mı ? izleyin derim.

Christine

christine-filmloverss.jpg

Program Sunumu sırasında kendini öldüren bölge kanalı haber sunucusu Chiristine Chubbuck' un hikayesini anlatan Trajik gerçek bir hikaye.

[YOUTUBE]U2UnyIGE3VA[/YOUTUBE]

Geri